İse gitmeli miyim ?

Sanırım karne sınavlarına gireceksin stajını tamamlayana kadar çalış derim sonra ayrıl bebeğine bak hem ders çalış
Evet canım a karnesi için sınava gireceğim aof den okuyorum bu son senem .bazı arkadaşlar seda nin programı falan demiş ama ben o tarz zihniyette bir insan degilim .sınavlarım derslerim ve çocuğum var.ayrica kocam paranoid ise girdigim zaman hakkını yeme dışında bir de kıskançlık ve iftiralar atacak işin bu boyutu da olunca şiddet artıyor bu defa resmen taciz ediyor görüntülü arıyor 5 dk cevap vermesem çeşitli kuruntular yapıyor .bazi arkadaşlar yorum yapmis benim yerimde olsalardi ne yaparlardi acaba cok.merak ediyorum doğrusu

ben 17 yaşında ki ergene çocuk emanet etmezdim
17 yaşındaki çocuk sevgili buldumu onunla konuşurken telefon ile uğraşırken çocuğa bakmaz
sonra da çocuğunuza pencere önünde battaniye açarlar pişman olursunuz
Yapar mı yapar walla hiç istemiyorum işte hiç borçlar umrunda değil şuan çocuğum konuşup kendini ifade edene kadar yanında olmak istiyordum ben oysa :(

Ne oluyo bu erkeklere yahu?
Tek yapacağınız para kazanmak onu da yapın.
Çok üzüldümya 10 aylık bebek bırakılır mı?
Ağlamak istiyorum moralim çok bozuk ben evdeyken çocuk ağladığı için dayak yedim kaç kere .Ben yok ken neler olacak :(((

Ağlamak istiyorum moralim çok bozuk ben evdeyken çocuk ağladığı için dayak yedim kaç kere .Ben yok ken neler olacak :KK43:((

Ablacigim sen ise git

Dayak yiyorsun
Ailem sahip cikmiyor diyorsun. Eee git para kazan o zaman kendine ayri hayat kur diyoruz yok. tutturmussun cocugumun yaninda olucam diye. bebek bu zaten gunun %90unda uyuyor. Eve geldiginde kaliteli zaman gecirirsin. 2 yil calismicam diyorsun. 2 yil daha bebegin gozu onunde dayak yersin bak. Kendine guvensiz, zavalli bir birey mi yetistirmek istiyorsun? Bosanmazsan, o evden saglikli cocuk yetismez. Bu kafayla gidersen cocuguna en buyuk kotulugu yapacaksin. Caren belli, git calis parani biriktir verme, sonra da bosan. Elinde maddi imkan varken kullan. Simdi calismazsan hayatboyu evde dayak yiyieceksin, cocugun da dayak yiyecek. Sana dayak atan adam bu cocuga neler yapmaz??? Hic caresiz degilsin. Pasifsin, calismak istemiyorsun, cocugum diye tutturmussun ama sana bir sey soyleyeyim hayat hic oyle gulluk gulistanlik degil sen oyle holding patronu esi falan degilsin oturup evde cocuk bakma luksun yok. Ise hemen gelecek hafta basla, stajini bitir ki bir an once ucretli calismaya gecebilesin. Seni kurtaracak tek sey var o da eve para getirmek anladin mi???

Böyle adama fayda mi sağlayacak yani peehh yüzüne tükürür çatır çatır yerim parasını....
Ben callisicam dedikçe eşim.ben sana bakıyorum der bana miras kaldı hiç düşünmeden verdim ama bu adama fayda sağlayacak oylemi bırak Allah aşkına kadını çalışmak için almadı sonuçta bebeği var otursun ilk önce çocuğuna baksın
Ben doğum yapana kadar çalışırken hamile halimle o da evde yattı. Ve şuan bana baskı yaptığı için .calisirken psikolojimi bozacağı için iftira yalan ve kuruntular her şey dahil bende onun rahatı için çalışmak istemiyorum .bebeğimi onun keyfi için anne sevgisi ve ilgisinden mahrum bırakmak istemiyorum .düzgün bir koca olsaydı zaten seve seve yardım ederdim.beni sömürmekten başka birşey yapmadı yıllardır çalıştığım halde borçlarım ödeyemedim. Çünkü o hep yattı şimdi beni haksız bulan arkadaşlar heri geldi benim paramı ailesine yolladı geri geldi canı ne isterse yedi içti yeri geldi kendine hangi kiyafeti istediyse aldı.bende hep uzaktan baktım ben ne istediysem hayır denildi. Bunu iyi okuyun ben çalışsam da bana kalmayacak o parayı ailesiyle yer bunu da biliyorum doğum paramı yedi nasıl bitti görmedim.ben çalışırsam nasıl olsa çalışıyorum diye işine geliyor ve evde yatıyor bu defa Allah aşkına haksız mıyım ben ya :( şu an içim açıyor. Çalışsam da bana faydam olamayacak :(((((

Bence konu sahibine çok yüklendiniz ya bencillik o zaman benimde yaptığım 2 yıldır evde yatıyorum ve isteklerim hiç bitmiyor ama eşim beni hiç hirpalamadi
Ben hamile halimle çalışırken canımım isteyip de alamadım şeyleri yazmadım bile ;(Ben bencil oluyorum demek bu lafa çok kırıldim gerçekten.zaten moralim bozuk destek bekler ken böyle yorumlar insanı daha da karamsarlastiriyor.lutfen yapmayın böyle beni bu şekild e kınayıp yerin altına soktugunuzda elinize ne geçiyor .egonuzu benim üzerim den tatmin etmeyin lütfen:(

Evet bencillik oluyor hanımefendi. Seni aldattı dövdü bunlar boşanma sebebi, çalısmama sebebi değil önce ikisinin ayrımını yap lütfen.
Senin maaşınla kendine kişisel aldığı birseyi ödemiyor kendin söyledin faturalar vs diye.. bi arkadaş da söylemiş okadar borcu olanın yatma lüxü yok diye aynen öyle katılıyorum. Ama dayak yedim aldatımdım deme. Boşayacaksın ozaman.

He, bunun adını soylersem banlanırım.

Evde yatıyor diye hırpalansın demişmiyiz? Once doğru okuyun mesajları öyle yapalım kritiğini . Iki konu bagimsiz. Hırpalanmak hiç-bir zaman kabul edilebilir bişey değil bunun için zaten boşanmalı.
Diğerine gelince de aile olan insan okadar borç varken yatamaz evde çalışma imkani varsa - ki insanlar bir şekilde imkan buluyor- çalışıp borçlar beraber ödenmeli
.

Ben hamile halimle çalışırken canımım isteyip de alamadım şeyleri yazmadım bile ;(Ben bencil oluyorum demek bu lafa çok kırıldim gerçekten.zaten moralim bozuk destek bekler ken böyle yorumlar insanı daha da karamsarlastiriyor.lutfen yapmayın böyle beni bu şekild e kınayıp yerin altına soktugunuzda elinize ne geçiyor .egonuzu benim üzerim den tatmin etmeyin lütfen:KK43:

Kocandan bukadar sikayet ediyorsan kesinlikle bence calisman gerekir. Stajinida okulunuda bitirirsin maasin yukselir. Esinle ise baslamadan once anlasma yaparsin, kendi maasin uzerinde kendin hukum verecegine dair, olur biter.
Aynen öyle yapacağım canım 1 yıllık stajım var.bunu karşılaştırıp öyle gideceğim ise .yeğeni yakında gelecek hal ve hareketlerine bakacağım çocuğa bakabilecek mi bakamayacak mi ondan sonra ise gireceğim

B
hayat bu müşterek siz kocanız ve bebeğiniz ama sizin içinizde bir kin bir nefret ne oluyor?
böyle sevmediğiniz adama neden çocuk yaptınız?
hayat çok kısa neden bu öfke anlamış değilim.
5 yıldır bana yapmadığı zulüm ve haksızlık kalmadığı için canim

Bu konuda bişey yazmak çok kolay insana empati yapmak lazım . bence önce çocuğunu düşün sonra mesleğinde en iyi yere gelip maaşının iyi olmasını düşün sonrada istersen eşini düşünürsün o senin muhabbetine kalmış
Ben şuan oğlumu ve isimi düşünüyorum beni düşünmeyen bir zorba yi bende düşünemem acikcasi

Ben hamile halimle çalışırken canımım isteyip de alamadım şeyleri yazmadım bile ;(Ben bencil oluyorum demek bu lafa çok kırıldim gerçekten.zaten moralim bozuk destek bekler ken böyle yorumlar insanı daha da karamsarlastiriyor.lutfen yapmayın böyle beni bu şekild e kınayıp yerin altına soktugunuzda elinize ne geçiyor .egonuzu benim üzerim den tatmin etmeyin lütfen:KK43:
Yorumların hepsini okumadım ama belki sizi çalışmaya motive etmek için sert yazmış olabilir arkadaşlar. Anladım siz çalışırsanız para size kalmiyormus ama çalışmayinca daha iyi olmayacak ki. Daha stajı bitirmemissiniz üstelik şiddet görüyorsunuz çalışmadan düzenli bir maaş olmadan nasıl bosanacaksiniz? Çocuğun iki yaşına gelmesini beklemek şu an sizin için pek doğru değil. Kısacası calismaya ne kadar erken baslasaniz o kadar iyi.

Ablacigim sen ise git

Dayak yiyorsun
Ailem sahip cikmiyor diyorsun. Eee git para kazan o zaman kendine ayri hayat kur diyoruz yok. tutturmussun cocugumun yaninda olucam diye. bebek bu zaten gunun %90unda uyuyor. Eve geldiginde kaliteli zaman gecirirsin. 2 yil calismicam diyorsun. 2 yil daha bebegin gozu onunde dayak yersin bak. Kendine guvensiz, zavalli bir birey mi yetistirmek istiyorsun? Bosanmazsan, o evden saglikli cocuk yetismez. Bu kafayla gidersen cocuguna en buyuk kotulugu yapacaksin. Caren belli, git calis parani biriktir verme, sonra da bosan. Elinde maddi imkan varken kullan. Simdi calismazsan hayatboyu evde dayak yiyieceksin, cocugun da dayak yiyecek. Sana dayak atan adam bu cocuga neler yapmaz??? Hic caresiz degilsin. Pasifsin, calismak istemiyorsun, cocugum diye tutturmussun ama sana bir sey soyleyeyim hayat hic oyle gulluk gulistanlik degil sen oyle holding patronu esi falan degilsin oturup evde cocuk bakma luksun yok. Ise hemen gelecek hafta basla, stajini bitir ki bir an once ucretli calismaya gecebilesin. Seni kurtaracak tek sey var o da eve para getirmek anladin mi???
Evet anlam anladım çok sagol çalışayım diyorum ama çocuğa bakacak düzgün değil ki 17 yaşında çocuk kaynana da nornal degil ben bebeğimi bunlara mi teslim edeceğim. Nerden tutsam elimde kalıyor hayat :(

Yorumların hepsini okumadım ama belki sizi çalışmaya motive etmek için sert yazmış olabilir arkadaşlar. Anladım siz çalışırsanız para size kalmiyormus ama çalışmayinca daha iyi olmayacak ki. Daha stajı bitirmemissiniz üstelik şiddet görüyorsunuz çalışmadan düzenli bir maaş olmadan nasıl bosanacaksiniz? Çocuğun iki yaşına gelmesini beklemek şu an sizin için pek doğru değil. Kısacası calismaya ne kadar erken baslasaniz o kadar iyi.
Evet canım sanırım haklısın hesap yaptım 2 yıl olması gereken staj da 1 yılımi doldurmuşum.1 hil daha stajı tamamlayıp okulu bunyaz bitirmem gerekiyor bana dua edin .Ben sömürülen tarafım ve yoruldum.bebegimi bakıcı tutsam kocam olacak şahsın k kadınla gönül iliski kurma ihtimali var .yegeni ergen daha annesi normal değil. Keşke kredi olan bir isim olsaydı:(((

Sorun da buradakadin bu parayı almayacak neden çalışsın biri bana bunu anlatsin ya birikim yapamayacak biri nasıl boşanacak

Back
X