İse gitmeli miyim ?

Aynen bebişin büyür gider merak etme kendini toparla. Neden maaşında haciz var onun yüzünden mi
Evet canım o da onun yüzünden ben çalıştığım halde borcumu ödememe engel oldu en sonunda maaş haczi geldi :( yan geldi yattı çalışmadi özellikle ben çalışırken o evde yattı

bu şartlarda çalışmalısınız zaten. eşinizde çok bunalmış belli.

borcunuz da çok. stajınızda var. 3 aylık bebeği bırakıp çalışan çok kadın var. tabiki imkanlar uygun olsa herkes 2 yaşına kadar bakmak ister. ama siz ciddi zor durumdasınız yani. böyle evde ne kadar verimli olablirsiniz ki.

Çalışmaya karar verdim is arıyorum şuan inşallah bebeğim ve benim için herşey güzel olacak

Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((

Tek sorum olacak 60.000 TL neyin borcu, ona göre yorum yapacağım

Tek sorum olacak 60.000 TL neyin borcu, ona göre yorum yapacağım
Bu borç 3 defa dağılan ve yeniden toparlanmak için kurulan ev eşyası masrafları kredi faizleri. Ve bekarken aileme çektiğim kredi ve ceyiz borcu kredi kartlarım in borcu

2500 alırsanız eşinize 2000 deyin. Borçlarınız olduğu İçin hesap açın parayı oraya koyun diyemem fakat bir şekilde biriktirin parayı. Uzaktan işlemle kartsız para çekimi yapılabiliyor eşinize maaş kartım gelmedi deyin çünkü büyük ihtimalle kartınıza el koyacak.. ya da maaş kartını verin o parayı çekmeden siz gidip bir miktarını çekin. İşe girdikten birkaç ay sonra en azından borçlar özellikle de maaşınızdaki haciz azalınca biriktirdiğiniz parayla kaçın gidin.

Ailenizi düşünmeyin. İki gün sonra adam dayaktan sizi öldürse arkanızdan kimse üzülmez çocuğunuzu kimse düşünmez emin olun. Çocuğunuz İçin kaçın o evden.

Bu borç 3 defa dağılan ve yeniden toparlanmak için kurulan ev eşyası masrafları kredi faizleri. Ve bekarken aileme çektiğim kredi ve ceyiz borcu kredi kartlarım in borcu

Sayfalara biraz gözgezdirdim eşiniz sorumsuz bir adam sanırım. İdareyi elinize almanız lazım, çalışın ve kendinizi de evladınızı da garantiye alın. Hesapları siz takip edin, eline para vermeyin.

Ne yap ne et
Eşine maaş kartını verme
Gerekirse bankaya siz de kalsın bu kart ben bankadan çekeceğim de
Zaten yaptığı....... Bini aşmış bir de parayla ödüllendirme onu
Her ay köşeye 100 lira bir şey at ve stajını tamamla
Bir bes ay sonra çocuğunu da aldığın gibi kaç git

Ondan sonra da ne annene babana selam ver ne o adama

Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((

şimdi çift taraflı bakmak gerek konuya bu konuya
adam bu borcu tek başına mı yaptı yoksa evi için mi oldu,
gerçekten ödemeye gücü yetmiyor mu, belki gerçekten çok zora düştü.
Ama herşeye rağmen baskı uygulaması tamamen yanlış , erkeklerdeki bu durumu oldum olası anlayamam.
Yahu otur al eşini adam gibi konuş dimi ama yok erkekler beceremiyor :duduk:

Esiniz ağa siz de onun ırgatı gibisiniz.Size böyle saygısızca muamele eden biri için hala konu açıp çözüm arıyorsunuz.Siz su kocasından sözlü yada fiziksel şiddet görüp çalışmayan buyuzden ayrılamayacağını söyleyen tiplerin çalışan versiyonusunuz.Bu olayın çözümü son derece basit staji tamamlayıp tekmeyi basmak.Ama sizin için değil tabiki bu tavsiye.

Back
X