- 30 Mayıs 2022
- 1.029
- 1.395
- 83
- 32
- Konu Sahibi Yenigelinn44
-
Bu ücretler çok düşük değil mi? temmuz da asgari ücrete zam gelecek zaten şu anda konuştuğunuz rakam işe girdiğinizde geçerli olacak mı?İnsallah 12 13 bin ve üzeri dedim zaten minimum bu fiyat ama fazlasını verirlermi bilmiyorum
Profesyonel görüşmeler bu şekildeHayatımda ilk kez bu kadar uzun bir iş gorusmesi duyuyorum..
Yani bu insanlar iki buçukar (1 kişi için) saatlerini görüşmelere ayirabiliyorlarsa demek ki gayet rahatlar.
İyiki ; "Su kanepeye uzanin çocukluğunuzdan başlayalım" dememişler
Gerçi demiş kadar olmuslar.
Profesyonellikten çok uzak bana kalırsa.Profesyonel görüşmeler bu şekilde
Böyle bir profesyonellik yok yalnız , eve yatılı alsınlar bari. Kendini profesyonel sanan patron şirketi bu max.Profesyonel görüşmeler bu şekilde
Yahu o değilde personel mi aliyorlar yoksa Genel kurul,yönetim kurulu üyelerini seçmek için aralarında müzakere mi yapıyor belli değil.Böyle bir profesyonellik yok yalnız , eve yatılı alsınlar bari. Kendini profesyonel sanan patron şirketi bu max.
Ya konu çok garip zaten o yüzden bir önceki yorumumda dedim 12 bin fazla düşük değil mi diye. Nasa’ya üst düzey yönetici almıyosan bu ne ego, saatlerce sınav mülakat vs. Çook iyi biriysen de 12 bin mi veriyosun orta düzel yönetici diyor bir de .Yahu o değilde personel mi aliyorlar yoksa Genel kurul,yönetim kurulu üyelerini seçmek için aralarında müzakere mi yapıyor belli değil.
Kızımız da sözde şirketin açmış olduğu sınavda (Nasıl bir şirkette) Türkiye birincisi oluyor ama istediği maaş 12 bin.
Hatayı orada yapmış bak, asgari ücret kabulum deseydi ; hemen başlamıştı.
Konu biraz tuhaf zaten,abartılı geldi bana.
Gizemlim,aslim..Ya konu çok garip zaten o yüzden bir önceki yorumumda dedim 12 bin fazla düşük değil mi diye. Nasa’ya üst düzey yönetici almıyosan bu ne ego, saatlerce sınav mülakat vs. Çook iyi biriysen de 12 bin mi veriyosun orta düzel yönetici diyor bir de .
Profesyonellikten çok uzak bana kalırsa.
Bu sadece kişilerin vaktinden çalmak olabilir ancak.
Bunun bir tık ötesi de eve yatılı misafir olarak almak zaten
arkadaşlar lütfenBöyle bir profesyonellik yok yalnız , eve yatılı alsınlar bari. Kendini profesyonel sanan patron şirketi bu max.
Hiç mi kurumsal yerle görüşmediniz kısmına haykırdım, cv’mi göstersem dudağınız uçuklar bu lafı ettiğiniz için :) Bu şekilde evde yatıya çağıran mülakatlar ve 12 bin liralık bir iş yalnızca ego ve sömürü göstergesidir. Net. Assessment olmayan mülakata hiç girmedim zaten mezuniyetten sonra, max 1,5 saatlik online testlerden oluşuyor kendileri. Bir slotta ingilizce bir slotta genel yetenek gibi gibi bölünür. Böyle firmada oturtup manuel nedir. Vakit kaybı zaten 12 bine yönetici olmaz. Anca ufak yerlerde yönetici diye kandırırlar.arkadaşlar lütfenassessment olanlar günler sürüyor . Hiç mi kurumsal bi yerle görüşmediniz . Hatt bir firma bir defa görüşme için otel ayarlamıştı 4 gün her gğn sınav mülakat vs bir ilaç firması / bunların toplamında 12 bin gülmelik tabi bu arkadaş için
Aa bana ne ayol Cv den o kadar cv yi 10 dk görüşerek mi yaptınHiç mi kurumsal yerle görüşmediniz kısmına haykırdım, cv’mi göstersem dudağınız uçuklar bu lafı ettiğiniz için :) Bu şekilde evde yatıya çağıran mülakatlar ve 12 bin liralık bir iş yalnızca ego ve sömürü göstergesidir. Net. Assessment olmayan mülakata hiç girmedim zaten mezuniyetten sonra, max 1,5 saatlik online testlerden oluşuyor kendileri. Bir slotta ingilizce bir slotta genel yetenek gibi gibi bölünür. Böyle firmada oturtup manuel nedir. Vakit kaybı zaten 12 bine yönetici olmaz. Anca ufak yerlerde yönetici diye kandırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?