ise tek yön gidisiniz ne kadar sürüyor?

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
Iyi Pazarlar kizlar,

merak ettim ise gitmeniz ne kadar zamaninizi aliyor? Özelikle Anneler, ne kadar süreyi tolere ede bilirsiniz?

ben su an is yerine arabayla 10 dk da yetisiyorum.

10. aydan sonra ise basliyicam tekrar. günde 4 saat oglumun kresi is yerine bes dakika.

seneye tasinma durumumuz var. ozaman is yerine arabayla tek yön 40 dakikami alicak oglumun kreside orda olucak. acil oglumun yanina gitmek zorunda kalirsam yavrum 40 dakika beklicek? bu olur mu sizce? bu yüzden kres saatide uzamis olucak. 4 saat yerine sadece yol yüzünden 6 saat olur . kres sadece yasadigin belediyeyi kabul ediyor yani is yerinin yakininda olmasi imkansiz ozamana oglum 3 yasina gelmis olur...

yakinlarda da deli gibi yer ariyoruz kac senedir yok yok yok . fiyatlar cok ucuk.

karisik yazmis ola bilirim kusura bakmayin.

Olduğunuz yerden taşınmak zorunda mısınız?

benimde beynim durdu. kalsak olmaz mi diye düsnüyorum. yatirim amacli esim tutturdu ev alalim diye.

para biriktiremiyoruz böyle. en azindan cocuga birsey kalsin amacli olumlu bakiyorum.

su anki yer okadar kücükki sigamiyoruz resmen her yer tiklim tiklim. koltugun yarsini bile attim. evde gereksiz ne varsa gitti ama yok yok sigamiyoruz. 40 dk gercekten cok mu?

Ben günde 100 km gidiş geliş yapıyorum oğlumu sabah krese bırakıyorum aksam üstü 5 gibi alıyorum iki senedir böyle duzenimiz. çok şükür kreste şimdiye kadar hiç acil bir durum olmadı olsaydı da yarim saat falan surerdi gitmem çok büyük bir sıkıntı değil bence gözünüzde buyutmeyin.

Tek yon gidis yol cok aciksa 20-25 dk. 40 dk cok degil aslinda ama acil birsey olsa gitmek uzun zaman aliyo. Arkadaslarim var is yerleri eve yakin cocuklarini emzrmeye gittiler okuldan aldilar molalarinda vs. Annen kardesin esinin isi yakinsa acil birsey oldugunda o zamsn idare edilir

Okullar açılınca bende başlayacağım ve ne olacsk bilmem okula evim 20 dk kursuma 10 dk çok dert ediyorum ama üstesinden gelebilirim umarım amaa 40 dk fazla gibi sanki ya trafik olursa kreşe başkası alabilir mi

Büyük şehirler için 40 dakika normal bir süre. Ben de 45 dakika gidiş 45 dakika geliş yapıyorum her gün. Kızım da kreşte, 3. yılı bu yıl. Hiç acil durum yaşamadık.

40 dakika çok sayılmaz bence ama. Yeni evi kiraya verseniz oturduğunuz yerde daha geniş bir eve çıkamaz mısınız?

kira krediye gider. su an burasi öyle durumdaki. 100 metre kare eve cikmak istesek, ordan kira gelse bile üzerine baya eklememiz gerekir. fiyatlar bir senede öyle uctu ki sonu nereye gidiyor bilemiyoruz.

misal 6 sene önce is arkadasim burdan 80 metre kareye 300 bine daire aldi. ozamanlar naptin cok pahalli deniliyordu. simdi o daire 700 degerinde. ve oldugum yer merkez bile degil kücük kasaba. bize su an gelen yer ise minicik köy resmen. ama cok tatli cok sirin. insanlarida cana cok yakindi gittik sohbet ettik. bir sürü benim oglan yasinda cocuklar var. diyorum cocugum en azindan güzel arkadaslik eder hem oraya gercekten hayalimizdeki evi normal fiyata yaptira biliriz.

Okullar açılınca bende başlayacağım ve ne olacsk bilmem okula evim 20 dk kursuma 10 dk çok dert ediyorum ama üstesinden gelebilirim umarım amaa 40 dk fazla gibi sanki ya trafik olursa kreşe başkası alabilir mi

esimle ayni is yerindeyiz. esim sürekli yurt disina cikiyor. ailemden o saaterde herkez calisiyor.

is yerim bu konuda bilmiyorum bana cok iyi davraniyor. hani acil birsey oldugunda sormadan giderim isimi evden devam ederim. su an ztn evden calisiyorum ama müdür artik en azindan 4 saat gel günlük islerini hallet projeleri evden yap diyor.

evlenmeden önce 50 dklik di yolum hatta sürekli insaat oldugu icin o yöne bir saati buluyordu zorlanmiyordum simdi cocukla nasil olur hic tahmin edemiyorum.

Büyük şehirler için 40 dakika normal bir süre. Ben de 45 dakika gidiş 45 dakika geliş yapıyorum her gün. Kızım da kreşte, 3. yılı bu yıl. Hiç acil durum yaşamadık.

dimi. sonucta insAllah büyüyünce zaten kendi takilmak ister. ordada bir sürü arkadasi olur veya okul saatleri uzun olur...

Ben genelde 40-50 dk gidiyorum . Ama yoruyor bir yerden sonra. Çocuğum da yok bu arada, tek olsanız hiç sorun olmaz yol yorgunluğu ve günde 2 saatin boşa gitmesi dışında. Ama çocuk olunca on dk lık mesafede olmak büyük şans bence. Şuan en büyük hayalim evime 10 dk mesafede biyerde çalışmak ..

tam gün calisinca yorar ama ozamanlar ben sorun etmiyordum simdi günde sadece 4 saat calissamda okadar yorar miki? sabah 8 ögle 12 e kadar? elimde is kalsa evden aksamlari bakarim.

Erken kalkıp gitmek
Çocuğu alma konusu
Dert olmayacaksa bunlar
İnsanlar 3 saat yol gidiyorlar
Bizim 10 dk iyiyiz şükür

O zaman kreşte iyi bakıldığına inanıyorsanız dert etmeyin. 40 dakika normal aslında ben çocuk küçük diye dedim.
Benim okulla ev arasında tek sokak var şuanda. Ben de 1 ya da 2 yıl sonra hizmet puanı yüksek bir kenar semt okuluna tayin istemeyi düşünüyorum. Tabi bakıcıya güvenebilirsem. Çünkü benim arabam yok dolmuşla gidicem benim yolum da tek yön en az 40 dakikayı bulabilir.

Cocuklar kucukken yakin olmak gibisi yok , esinizden bahsetmemissiniz, o yakinsa 40 dakika uxun yol degil bence. Ama o da uzaksa tasinma isini ertelemek bence daha dogru.

40 dk çok fazla çok. çocuk altına yapacak,Allah korusun hasta olacak,düşecek, bunları göze almanız lazım, fiyatlar uçuksa bile gözden çıkarılabilir bir bedel çocuğunuzun afiyeti için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…