Olduğunuz yerden taşınmak zorunda mısınız?
40 dakika çok sayılmaz bence ama. Yeni evi kiraya verseniz oturduğunuz yerde daha geniş bir eve çıkamaz mısınız?
Okullar açılınca bende başlayacağım ve ne olacsk bilmem okula evim 20 dk kursuma 10 dk çok dert ediyorum ama üstesinden gelebilirim umarım amaa 40 dk fazla gibi sanki ya trafik olursa kreşe başkası alabilir mi
Benim 40 dakika Sürüyor.
Büyük şehirler için 40 dakika normal bir süre. Ben de 45 dakika gidiş 45 dakika geliş yapıyorum her gün. Kızım da kreşte, 3. yılı bu yıl. Hiç acil durum yaşamadık.
Ben genelde 40-50 dk gidiyorum . Ama yoruyor bir yerden sonra. Çocuğum da yok bu arada, tek olsanız hiç sorun olmaz yol yorgunluğu ve günde 2 saatin boşa gitmesi dışında. Ama çocuk olunca on dk lık mesafede olmak büyük şans bence. Şuan en büyük hayalim evime 10 dk mesafede biyerde çalışmak ..
Yokcocugun var mi?
benimde beynim durdu. kalsak olmaz mi diye düsnüyorum. yatirim amacli esim tutturdu ev alalim diye.
para biriktiremiyoruz böyle. en azindan cocuga birsey kalsin amacli olumlu bakiyorum.
su anki yer okadar kücükki sigamiyoruz resmen her yer tiklim tiklim. koltugun yarsini bile attim. evde gereksiz ne varsa gitti ama yok yok sigamiyoruz. 40 dk gercekten cok mu?
kira krediye gider. su an burasi öyle durumdaki. 100 metre kare eve cikmak istesek, ordan kira gelse bile üzerine baya eklememiz gerekir. fiyatlar bir senede öyle uctu ki sonu nereye gidiyor bilemiyoruz.
misal 6 sene önce is arkadasim burdan 80 metre kareye 300 bine daire aldi. ozamanlar naptin cok pahalli deniliyordu. simdi o daire 700 degerinde. ve oldugum yer merkez bile degil kücük kasaba. bize su an gelen yer ise minicik köy resmen. ama cok tatli cok sirin. insanlarida cana cok yakindi gittik sohbet ettik. bir sürü benim oglan yasinda cocuklar var. diyorum cocugum en azindan güzel arkadaslik ederhem oraya gercekten hayalimizdeki evi normal fiyata yaptira biliriz.
Iyi Pazarlar kizlar,
merak ettim ise gitmeniz ne kadar zamaninizi aliyor? Özelikle Anneler, ne kadar süreyi tolere ede bilirsiniz?
ben su an is yerine arabayla 10 dk da yetisiyorum.
10. aydan sonra ise basliyicam tekrar. günde 4 saat oglumun kresi is yerine bes dakika.
seneye tasinma durumumuz var. ozaman is yerine arabayla tek yön 40 dakikami alicak oglumun kreside orda olucak. acil oglumun yanina gitmek zorunda kalirsam yavrum 40 dakika beklicek? bu olur mu sizce? bu yüzden kres saatide uzamis olucak. 4 saat yerine sadece yol yüzünden 6 saat olur. kres sadece yasadigin belediyeyi kabul ediyor yani is yerinin yakininda olmasi imkansiz ozamana oglum 3 yasina gelmis olur...
yakinlarda da deli gibi yer ariyoruz kac senedir yok yok yok. fiyatlar cok ucuk.
karisik yazmis ola bilirim kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?