İşe yaradı , 6 günde 2,5 kilo verdim:))

cache

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
132
1
116
Ankara
Burada öğrendiklerimle harkete geçtim, belki sizdede işe yarar ;Hergün 1 saat 5,5 km yürüdüm. Birde sandaloz sakızı (en çok bunu merak ediyordum işe yararmı diye) birde kafama göre yaptığım diyet:) İsteyen olursa nacizane bilgilerimi zevkle sunarım:) 65 olana kadar günlüğümü açmış bulunuyorum, hepimize kolay gelsin:)

günaydın
neler yaptın ki 2,5kg verdim yürüş dışında
birde kaç kg sın

sakızı nerden aldığını merak ettım bırde tebrıkler canım lıstenı beklıyom bende yazarsan sevınırım

Merhaba arkadaşlar, 78 kgdan 75,5 kg.a düştüm. Yürüyüşün dışında beslenme şeklimde şöyle bir değişiklik yaptım;

Bol bol su
Sabah hariç her öğün 1 kase yoğurt
Tatlı hiç yok, çok nadir çikolata

Sabah
2 dilim kepek yada çavdar ekmeği
Peynir, yumurta ( 2 günde 1) zeytin (3 yada 4)
Öğlen
Ne yemek varsa :) Ama Pilav varsa ekmek yok.Mutlaka yoğurt
Akşam
Öğlenin aynısı.

Salata yeşillik salatalık vs Sınırsız tükettim her öğünde, arada farketmedi.

Gelelim sandaloza, burdan okuduğum gibi soluğu aktarda aldım. Limon tuzu görünümünde tatsız tuzsuz birşey. Onu ezdim 1 çay kaşığı sakızı 1 çorba kaşığı elma sirkesiyle 1 bardak suyla sabah akşam aç karnına tükettim , 1 kez bile aksatmadım.
İnşallah sizdede işe yarar ama dediğim gibi tempolu yürüyüşüde hiç aksatmadım 1 hafta deneyin arkadaşlarbakalım işe yarayacakmı. Hem daha sağlıklı hemde daha zayıf olacağız:)

Birde ben ekmeksiz doymazdım, şimdi 2 dilim bile çok geliyor sanki. Hadi yaza hepberaber zayıf ve çook mutlu girelim:))

Son düzenleme:
Bu sıralar biraz diyeti bozdum ama sandaloz ve hareket devam ediyor sabahki kilom 74,9. Haftada 1 tartılsam iyi olacak ama sabırsızlık var. Sigarayı bırakıp kilo verenlerden olma isteğim işe yaradı sanırım:) Ama ne sadece diyet nede sadece spor tek başına işe yaramıyor. Bu yolda devam, inşallah hepimiz sağlıkla ve mutlulukla istediğimiz vücut yapısına kavuşuruz:)

tebrikler ben de dün başladım yürüyüşe,umarım istediğin kiloya ulaşırsın:)

tebrikler ben de dün başladım yürüyüşe,umarım istediğin kiloya ulaşırsın:)

Umarım hepberaber:) Sizinde hayırlı olsun, şu anda kaç kilosunuz? Kalori yakma hızı Ağırlıkla doğru orantılıymış, buda iyi birşey:)

Tam gaz devam ediyorum az az gidiyor kilo ama yaklaşık 2 hafta gibi bir sürede 3,5-4 kilo vermişim, beni asıl mutlu eden 82 cm olan belim 77 cm' ye düşmüş, göbek küçülmeye başladı.

Ama size bir sorum olacak 1 saatlik koşu ve yürüyüş(karışık) üst kısımdanda kilo vermeyi sağlarmı? Yağlar eşit oranda erirmi tüm vücüttta? Üst kısmı kilolu olanlardanım maalesef yada önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz:)

Son düzenleme:

benim üstüm ince basemlerim kalın. malesef yuruyuş yaptıkça üst inceliyo benim alt aynı

benim üstüm ince basemlerim kalın. malesef yuruyuş yaptıkça üst inceliyo benim alt aynı

:)) İnşallah senin altın, benim üstüm incelir, Ama sen daha şanslısın, üst kilolu olunca güzel olmuyor bence.Gömlek giyince düğmeler altlı üstlü geriliyor, boyun içine kaçıyor zayıflamam lazıım:)))

bende elbise giyemiyorum ama kalın kalın bacaklarla.. nasıl özeniyorum

yaz yaklaşıyor, düğünde var bu sene 1.67 boyuma 68 kg'yum bunu deneyeceğim inşallah işe yararda 1 ayda toparlanabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…