İşe yaradı , 6 günde 2,5 kilo verdim:))

tebrik ediyorum canım seni bende bir kaç gündür dikkat ediyorum burada okuduklarımı uygulamaya gayret ediyorum ama istikrarlı olamıyorum ama böyle başarılı olanları görünce hevesleniyorum yine ,ilham alıyorum resmen

Çok iyi vermişsin 6 günde. Bundan sonra da bu azimle devam etmeni dilerim.

yaz yaklaşıyor, düğünde var bu sene 1.67 boyuma 68 kg'yum bunu deneyeceğim inşallah işe yararda 1 ayda toparlanabilirim :)

Canım öncelikle tebrik ederim, mutlu bir gelin olursun inşallah İstikrarlı devam edersen inan işe yarayacaktır. Benim yaklaşık bir ay olacak toplam 6 kg verdim, kilom şu an 72. Yalnız şunu farkettim diyeti sporu hiç ama hiç aksatmasamda sandaloz ve sirkeyi içmediğim hafta çok az verebildim. Şimdi aynen devam.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Canım en azından 1 hafta dene, kilo verdiğini görünce inanılmaz motive olursun inan:) Benim öyle oldu, spor yaptıkca, yoruldukça daha bir düşünerek yemeye başladım:)) kekmi??? yok yok kaç mekik çektim diyorum ve azcık tadımlık belki:)) Hadi kendine zaman tanı

tesekkürler canim saglikli zayiflamalar o zaman hem de hepimize o zaman ben de bildigim bi iki seyi söyleyeyim, belki biliyorsunuzdur coktan... birincisi, adet dönemindeyken daha kolay zayiflaniyor sanirim vücudun ekstra enerji ihtiyacindan dolayi, digeri de sabahlari ac karnina icilen sekersiz kahve.. beni inanilmaz tok tutuyor ve deneyen bir kac arkadasimda da aynisi oldu.. biraz süt ve talandirici kullaniyorum o kadar, hos bu aralar biraktim kahveyi bazi sebeplerden dolayi.. belki isinize yarar söylediklerim

Regen çok teşekkür ederim:)İnşallah kazanan yağlar değil, biz olacağız Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkürler Kahveyi dün duydum bir arkadaşımdan,çok zayıflamış, sırrıda hergün aç karnına kahve. Ben ikisi bir aradayı seviyorum, krema oranı etkilemez inşallah ona başlarım hemen:))

demek ki kahveyi tek kesfeden ben degilmisim canim kremadan ne kadar uzak durursan o kadar iyi, iste o sebepten ben birazcik süt koyuyorum daha saglikli.. yoksa bende cok severim bol kremali kahveyi ben bir de diyetle birlikte kalori takip ediyorum o da iyi oluyor.. bir de bir saat 5.5 km yürüyorum demissin, ne tempoda yürüyorsun canim??? ben de 1-2 saat yürürüm vaktim oldugunda.. ama bilmiyorum ne kadar yürüdügümü, belki tempo farkindan dolayi daha az yürüyorumdur ben..

O zaman kremalıya veda:)) Bende sütlü içerim zaten şekeri hiç sevmem:) Kalori kontrolü bendede çok sıkı şu bir aydır. Koşu bandında yürüdüğüm zaman hızımı 5,5 yada 6km olarak 1 saatte yada 45 dk.da tamamlıyorum. Dışarıda yürüdüğüm zamanda koşma derecesinden biraz aşağı yani seri yürüyorum. Yürüyüşten sonra 1,5luk suyla dambıl çalışıyorum

aaa evet o su siseleri cok iyi fikir.. esimin var dumbelleri ama bana agir basar benim de evde bisikletim var ama üseniyorum yaaa aalinda cok iyi bütün vücut calisiyor.. bakalim ben bi haftada ne kadar vercem.. ha gayret kizlar hep beraber

Ben bugün çok fazla yedim Yediğime sinir oldukça daha çok yedim.Tüm gün, hem vicdan azabı, hem yemek ooy oy bitti bugün şükür yarın bugünü telafi etmeliyim. Okadar saat spor yap sonrada bir tabak böreği nefes almadan yut

Yaklaşık 2 hafta önce tartılımıştım, 3 kg gitmiş 69 kg oldum Ne yalan söyleyim 78 lerde gezinirken bu 60 lı sayılara hasret kalmışım. Uygulamama gelince aynen devam, değişen bir ek yok. Sandalaoz sirke+ 1 saat spor ve mucizeem yoğurt:)))

Israrla tavsiye ediyorum öğlen akşam 1 kase yoğurt ( sadece yoğurt değil yanlış anlaşılmasın, menünüze ek olarak) , aralarda yeşilçay, şaka değil metabolizma baya coşuyor.
Ben seviniyorum kilo verdikçe,inşallah sizde sevinenlerden olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…