Ise yaramaz ama laflari, sozleri cok sulale

80bin mi kaldı borcunuz? Hakkınızda hayırlısı.. bu arada eşiniz yüzlerini gördü mü ailesinin yoksa hala aynı terane mi?

Siz boyle olup olmadik insanlarin yaninda konu acarsaniz herkes birbirine konusur eder susturamazsiniz da insanlari. Gerek yok yayin yapmaya. Kadin hele bir tasinsin, hele evinizi satmaya esinizle birlikte karar verin sonra soylersiniz kime soyleyecekseniz. Ne olursa olsun hatali olan sizsiniz su anda. Cunku kpinizin problemli insan olduguni bilip onun yaninda konusmamaniz gerektigini bilmeliydiniz

Herkes lafa ne meraklı be, ev satılabilir, satabiliriz deseniz bile, en azından teyze biraz kendi diline hakim olsaydı da bir şeyi kırk kere tekrar etmeyeydi.

Oda basladi yok efendim neden satıyorsun da elalem ne der de..

Bu laf beni çileden çıkarmaya yeter şahsen "El alem ne der" ... El aleminiz bok yesin ve hatta dilerseniz siz de aynından yeyin deyip basıp gitmek vardı öbür odaların tekine. Şahsen yeni doğum yapmış biri olarak "Ne biçim olmuşsun" diyen akrabama "Sen kendi tipine bak da konuş" demişliğim var. Söyleyin lafınızı, esirgemeyin. Yok lafını açmasaydın demezdi bilmem ne hayır dert söyletir, ama herkes lafını bilip tartıp konuşmalı:

"Çok meraklıysanız el alemin lafına, buyurun ödeyiverin borcumuzu da boşa konuşmayın" deyin geçin.

Ben anlatamiyorum sanirim :) ben evimi net olarak sattigim zamanda ayni konular konusulcagini zaten biliyorum ha simdi ha 2 gun sonrasi farkeden birsey yok. 10 yildir taniyorum bu insanlari. Benim icin iyi oldu zaten esim açısından. Daha net yuzlerini gordu bu yuzden rahatim

Evet bu teyzeside ben yeni dogum yaptigim zaman 2.gun yani birtane daha var galiba diyen kadin. Benle degil esimle telefonda soyledi o lafi o yuzden konuya dahil olamadim ama bayramda gundeme gelecek yuzlerini gorcem maalesef

El aleminiz bok yesin ve hatta dilerseniz siz de aynından yeyin deyip basıp gitmek vardı öbür odaların tekine.

Çok tatlısınız. Şu kadar zamandır üyeyim sizin de yorumlarınızı takip ederim, ilk defa bu kadar çileden çıktığınızı gördüm.

Tamam da siz demişsiniz krediyi ödeyemiyoruz biz satıcaz diye onlar durup dururken bu evi satarsınız da şöyle yaparsınız diye karışmamışlar siz satıcaz biz deyince onlarda o zaman böyle yaparsınız demiş. İlk önce bunu paylaşan sizsiniz herkesin içinde. O esnada sessiz kalıp onlar gidince eşinle konuşabilirdin duyulmasını istemiyorsan sonra da kızıyorsunuz. Hem kredisi ödeyemediğiniz bir evi nasıl satacaksınız anlamadım ben kredi bitmeden o ev tamamıyla sizin olmuyor bankanın oluyor satamazsınız yani kredili evi akrabamdan biliyorum krediyi ödeyemediler satamadılar birisi devralırsa başka ama başkasının borcunu üstlerine alacaklarına millet kendi kredi çekiyor.

Çok tatlısınız. Şu kadar zamandır üyeyim sizin de yorumlarınızı takip ederim, ilk defa bu kadar çileden çıktığınızı gördüm.

Teşekkür ederim.
Yeni doğum yaptım ayarlarım oynadı biraz. :)
Bi de oldum olası şu "El alem ne der" olayına sinir olurum, lafımı da esirgemem.
Şu son doğum maceramı yazsam... Yine el alem faktörü yüzünden şekilden şekillere girdim annem ve kv sayesinde.
Sonra yine şirazem kaydı. Ondan hep bunlar.

sen neden eşim ödeyemiyo taşınıcaz dedin ki, beklentin biz yardım edelim demesiymiş demedi diye mi bu sinir, zaten oğlu daha önce söylemiş adam oralı olmamış daha konusunu açmaya gerek var mı hem de başka akrabaların yanında

Canım çocuğun var mı. Yoksa çocuğun olunca çocuğunun herseyine kariscaklar emin ol. Daha bu eve karışmalar ne ki. Sırada çocuğuna karışmak var malesef kayracım zorr.

Sunu demek istiyorum Bu ilk kez soz konusu olan bir konu degildi. Daha onceden esim konustu konumda bahsettigim gibi. Esime (amcasida kumardan evini satmisti daha once) onu ornek gostererek onun gibimi olacaksin hazira da dayanmaz para yok gibi seyler soylemis. Benim esim ailesine karşı pasif birisi. O yuzden konuyu bilerek actigimi soyluyorum bende. Benle bu konulari kesinlikle konusmuyorlar. Bende konuyu acarak icimde olanlari soyledim ve bayramdada karsilastigim icin siz nelef yapardiniz diye sormak için actim konuyu.

O baska akrabasi felan farketmiyor bunlarda zaten a dan z ye hepsi icimde. Zaten esimin cvplayamadiklarini cevaplamak icin actim ben konuyu. Cunku onunla basbasa konusup surekli herseyde ogullarini aradiklari icin benimle de muhatap olmalarini istedim. Ayrica bir beklentim olsaydi zaten esimin 1 evden hissesi var orayi beklerdim ki biz birseyler yapmaya calistik esimle birlikte. Beklentim olsa 2 sene daha kirada oturur krediye bulasmazdim heralde.

Canım çocuğun var mı. Yoksa çocuğun olunca çocuğunun herseyine kariscaklar emin ol. Daha bu eve karışmalar ne ki. Sırada çocuğuna karışmak var malesef kayracım zorr.

Cocugum var ve zaten sagolsunlar karismaktan baska birseylerini gormedik yillardir. Sutum kesildi stresten okadar diyim. cocuk olduktan sonrada cogu akrabasiyla bagimi kopardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…