İshal olanınız var mı

bcnrkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
15
4
1
Kızlar yarın adet günüm 4 gündür ishalim hamilelikte alakası varmı bilmiyorum belki yediğim birşeydendir ama baş dönmesi göz kararması oluyor normalde adet olacağım zaten göğüslerim çok hassas olurdu dokunamazdım şuan hiç öyle birşey yok belirtilerde ishal olanınız var mı

normalde her reglden önce ishal olurum ben. doktora sorduğumda fazla salgılanan hormonlar bağırsağa kaçıyor normal bir durum demisti. ama gebe kaldığım ay kabız oldum. bağırsaklarımın çalışması %50-60 oranında düstü. yani bende ishal değil kabızlık yaptı.

Hava sıcak. İshalle birlikte aşırı su kaybı yaşıyorsunuz. Bol su için.

İlk defa adet öncesi ishal oluyorum ve uzun sürdü ondan soruyorum teşekkür ederim hamilelikle bir ilgisi olabilir mi diye merak etmiştim

Bende adet öncesi isal olurum hep o adet belirtim benim

Suan ishal salgini var yukselen progesteron ve östrojenden kabiz olursunuz hamilelikte.

Bende 4 5 gün ishal oldim ama salgın var demişti biri bir de sıcaklardan herhalde yedimiz ictimiz tabi hamilelikte ishal olan da var ama bilemedim geneli kabızlık yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…