Hamilelik belirtisi olabilir mi diye soruyorum hamile olup olmadığımı bilmiyorumHamile misin ? Ya da ishalsin diye hamileyim mi sanıyorsun anlamadım orayı
Hava sıcak. İshalle birlikte aşırı su kaybı yaşıyorsunuz. Bol su için.Kızlar yarın adet günüm 4 gündür ishalim hamilelikte alakası varmı bilmiyorum belki yediğim birşeydendir ama baş dönmesi göz kararması oluyor normalde adet olacağım zaten göğüslerim çok hassas olurdu dokunamazdım şuan hiç öyle birşey yok belirtilerde ishal olanınız var mı
İlk defa adet öncesi ishal oluyorum ve uzun sürdü ondan soruyorum teşekkür ederimnormalde her reglden önce ishal olurum ben. doktora sorduğumda fazla salgılanan hormonlar bağırsağa kaçıyor normal bir durum demisti. ama gebe kaldığım ay kabız oldum. bağırsaklarımın çalışması %50-60 oranında düstü. yani bende ishal değil kabızlık yaptı.
Bende adet öncesi isal olurum hep o adet belirtim benimKızlar yarın adet günüm 4 gündür ishalim hamilelikte alakası varmı bilmiyorum belki yediğim birşeydendir ama baş dönmesi göz kararması oluyor normalde adet olacağım zaten göğüslerim çok hassas olurdu dokunamazdım şuan hiç öyle birşey yok belirtilerde ishal olanınız var mı
Ben hamileliğimi öğrendiğimde ishal olmuştıöHamilelik belirtisi olabilir mi diye soruyorum hamile olup olmadığımı bilmiyorum
Hamileliğinizi adet gününüzden sonra mı öğrendinizBen hamileliğimi öğrendiğimde ishal olmuştıö
Suan ishal salgini var yukselen progesteron ve östrojenden kabiz olursunuz hamilelikte.Kızlar yarın adet günüm 4 gündür ishalim hamilelikte alakası varmı bilmiyorum belki yediğim birşeydendir ama baş dönmesi göz kararması oluyor normalde adet olacağım zaten göğüslerim çok hassas olurdu dokunamazdım şuan hiç öyle birşey yok belirtilerde ishal olanınız var mı
Hayır adetime 2 gün kalaHamileliğinizi adet gününüzden sonra mı öğrendiniz
Gecikmemin 2. Günü ve hala ishalim birkaç gün daha bekleyeceğim adet olmazsam kan vereceğim teşekkürler yorumunuz içinHayır adetime 2 gün kala
Gecikmemin 2. Günü ve hala ishalim birkaç gün daha bekleyeceğim adet olmazsam kan vereceğim teşekkürler yorumunuz için
adetiniz gecikmiş aslında gebelik testinden sonuç alabilirsinizGecikmemin 2. Günü ve hala ishalim birkaç gün daha bekleyeceğim adet olmazsam kan vereceğim teşekkürler yorumunuz için
Hayır yapmadımErken gebelik testi denediniz mi
Bugun kan vermeye gidicemBence Bi denemelisin
bekliyorumBugun kan vermeye gidicem
Bende 4 5 gün ishal oldim ama salgın var demişti biri bir de sıcaklardan herhalde yedimiz ictimiz tabi hamilelikte ishal olan da var ama bilemedim geneli kabızlık yaşıyorKızlar yarın adet günüm 4 gündür ishalim hamilelikte alakası varmı bilmiyorum belki yediğim birşeydendir ama baş dönmesi göz kararması oluyor normalde adet olacağım zaten göğüslerim çok hassas olurdu dokunamazdım şuan hiç öyle birşey yok belirtilerde ishal olanınız var mı
Kan verdiniz mi ? Sonucunuz nedir ?Bugun kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?