Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işi bırakıp devlet memurluğuna hazırlanmak doğrumu
Ücretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.
Ücretsiz izin alabilme ihtimaliniz var mı? Özel sektörde de olsa bir takım kurumsal firmalarda ücretsiz izin almak mümkün. Onun haricinde ben de işinizi bırakmayın derim.
Eminim çok daha fazlasini hak ediyorsundur. Belli ki caliskan da birisin. Isi birakmadan aksamlari ufaktan ders çalışmaya başla. Pisman olacagin bir durum olmaz en azından. Digeri de garanti degil çünkü. Ben senelerdir alandan 90 üstü aliyorum ama mulakatlarda eliyorlar. Torpil şart şans da lazım. Isinden cok sikayetci degilsen cikma bence.
ben olsam işi bırakmazdım benimde bir arkadaşım var iki senede bir çalıştığı yerden çıkıp kpss kurslarına gitti ama olmadı beş yıl oldu
yani her girdiği iş yerinde sıfırdan başlamak zorunda kaldı
yani kesinlikle pirince giderken evdeki bulgurdan olma durumu
sabah 8 akşam 7 işteydim, akşam 7-10 arası kpss kursu, gece 11 de ders başına oturuyordum 1 e kadar ders çalışıyordum. 1 yıl boyunca böyle devam ettim. Merak edenler içinde söyleyeyim hafta tatilim sadece pazardı. Sadece azim arkadaşlar başka bir şey değil