• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi bıraktı, lütfen yardım eder misiniz?

ailelerden beklentiniz yokmuş.
umarım onların da yoktur.( yakın zamanda açılan ailelerin taki isteğine istinaden).
kendi aranizda biseyler yapın.adı konulsun derseniz.
düğünü ne kadar süre sonra yapacaksanız bilmiyorum nişanı mümkün olduğunca az masrafla yapmak en iyisi sizin için.yaptığı birikimin büyük kısmını düğüne saklamak avantaj olur.
is konusunda fikrim yok malesef.
umarım en kısa sürede gonlune göre bir is bulur.
simdiden mutluluklar..

Valla bence lise mezunları ölsün diyecekler yakında... bugun bir iş görüşmesine gittim daha önce de bir yerde biri neden üni okumadıgım konusunda böyle bir ezmeye aşağılamaya çalıştı. Kişinin kendini geliştirmesi ve zekası bence daha kıymetli ama. Çok üzüldüm ve içerledim.

Hangi ilde oldugunuz onemli yazin belki o ilden birisi gorup yardimci olur.. Il yazdiniz diye kim oldugunuzu anlayamayiz sonucta...

İskur a başvurup meslek edindirme kursları alsın bir taraftan da iş arasin

Sizde iş var mı?evlenince sıkıntı olmasın maddiyat önemli.erkek arkadaşınız sizi gerçekten seviyor olmalı azıcık maaşla yaşamış resmen altın yapacağım diye.

Erkek arkadaşım bugün işinden ayrıldı. 14 saatti ve yol yemek kendisine aitti. 1 dk oturduğu vakit yoktu hep git gel.. Maaşı da 1650ydi. Çok yorulduğu için ve iş ortamı pek iyi olmadığı için bugün istifa etti. Şimdi nereden ve nasıl iş bulacak bilmiyoruz. 1 ay sonra isteme ve söz olacaktı, maaşının 1300 lirasını hep kenara atarak altın yaptı ama.. ama bütçemiz hala bazı şeyler için denkleşmiyor. Ailelerden yardım almıyoruz, her şeyi ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Kendisi lise mezunu. Fabrikalara mı başvursa? Sizce şuan nerelere başvurmalı ve hangi iş düşünmeliyiz? En kısa sürede iş bulması gerekiyor. Maalesef üniversite mezunu olmadığı için bir mesleği yok. Çok üzgünüm.. Fikirlerinize, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim yazanlara..
Umarim yazdiklarim reklama girmez ve ceza almam ama yardimim dokunucaksa cezada alsam bişey olmaz:63: bence a101 yada bime muracaat edip girsin ordan yukselme sanslarida oluyo saatleri de cok guzel iki vardiya seklinde oluyo sekiz saat çalışıyorlar suanki maas durumu 1800 civari ve cok cabuk yukleselme sansi var o zaman 2000 i buluyo ve bazi bolgeler de onuda geciyo hem zaman hem gelecek açısından bence buralari bi denemeli biraz yorucu oralarda ama cokta zorlayacak kadar degil :bicak: simdiden hayirli olsun nisaniniz:nazar::KK68:

Valla çalışma şartları pek insancıl olmadığı için diyorum ki "çıkmayıpta ne yapacaktı". Hem çalışırken düzgün iş aramak bulmak daha zor. Belki de çok iyi bir iş bulacaktır. Krizi fırsata çevirmek sizin elinizde.

Fabrikaya başvursun. Bir yakınım günde 8 saat çalışıyor asgari ücret alıyor. Fabrikanın servisi de var yemek de veriyor

Bizim işlerimiz küçük bir ilde 2 öğün yemek dahil maaşlar iyi çok sıkmıyoruz kimseyi genede eleman bulamıyoruz.
Yani büyük şehirlerde millet iş bulamıyor küçük yerlerde de eleman yok.
Hangi şehirde olduğunuzu söylemediniz bir türlü.

Lise mezunlari icin olan kpss ne zaman bi bakin bence. Gecici olarak da magazalara basvurabilir satis personeli olarak. Bu teknoloji magazalarinda falan oluyor ya hani. Bu arada mutluluklar simdiden, sikmayin caninizi

Bir son izci son izci arkadaşın yazdığına bakın bir de kendinizin. Aradaki bin fark.. Ne kadar önyargılı ve anlayışsız bir insansınız. Benim kendisini sıktığım veya darladığım bir durum asla söz konusu değil. Kendisi bu duruma çok üzüldüğü için fikir almak istedim, isterse nişanım 1 yıl ertelensin. Mühim olan hayırlısı olsun, yeter ki en doğru vakitte olsun. Ki biz uzun yıllardır birlikteyiz, yaşı küçük insanlarda değiliz. Ben hem çalışıyorum hem okuyorum. Elimden geldiği kadarıyla evimiz için kenara para koyuyorum aileme de yardımcı oluyorum. Ve üstelik ben bir tane bilezik, takı dahi istemedim. Allah şahit evlendiğimde kolumda bir tane bileziğim olmayacak. O biriken altınlar bozdurulup sadece ev eşyalarına verilecek. Önyargınız yok olur inşaallah bir gün..

son izci son izci vallahi senin gibi insanlar olduğu için dönüyor bu dünya. Güzel temennilerin, tavsiyelerin ve anlayışın için çok çok çok teşekkür ederim sana❤️

Hoşuna gitmeyen şeyler yazdim diye neden önyargılı ve anlayissiz oluyorum anlamadim doğrusu.

Adam daha bugün isten ayrılmış diyorsun.
Bir an önce iş bulması gerek napacağız diye yana yakıla sormuşsun, adamı darlama gerekirse 1 2 ay geciksin deyince neden suclu oluyorum anlamadim.

Dünyanın benim hatrıma dönmemesi çok da üzmedi.

Neyse paşa gonlunuz bilir tabi. Iyi aksamlar hanfendi.

Arkadas kotu bir sey yazmamis ki. Kendince fikir vermis. Sizinle yasamadigi icin bilemez altininizi vsnizi nisaninizi. İlk mesajinizdaki “ne yapacagimizi bilmiyoruz” “bir an once is bulmasi lazim” demek yerine “ sevgilimin cabasini cok takdir ediyorum ama artik cok fazla yorulmadigi ve kafasinin daha rahat oldugu bir is buluncaya kadar is aramasini,asla acele etmemesini istiyorum siz ne dusunuyorsunuz?” Deseydiniz sizin tavrinizi ona gore yorumlardi arkadas. Ve ben de oyle yorumlardim tabii.

Edit imla

Değil mi? Teşekkürler darkmore darkmore

Değil mi? Teşekkürler darkmore darkmore
Ne demek, bir an ben de kendimle supheye dustum acaba ben mi yanlis anladim diye. Sonra senin yorumu gordum dogru anlamisim dedim. Gonul ister ki herkes kendine uygun isler bulsun,gecim derdi cekmesin. Tanimadigimiz insana ne art niyetimiz olacak? Manasiz alinganlik

Back
X