şu dediklerin ne kadar lüks müş meğer. o öğlene kadar uyumak yokmu off. ne büyük bir hediye insana. vazgecemiyorum. eşim de sen bilirsin dedi.Amann ihtiyaciniz yoksa primlerinizde dolmus evin tadini cikartin.oglene kadar uyuyun kahvaltinizi saat siniri olmadan yapin.
Eger ihtiyacibiz varsa orasi ayri tabi
Mecbur olmasam hayatta calismazdim.
Iyi yapmışsınız, hayatın tadini cikarin artik.
Canım prim günüm doldu sadece. hak kazandım yani. daha 12 yıl yaş bekleyeceğim.39 yaşında emeklimi oldunuz?
yarabbi... ben 30 yaşındayım ve daha 37 sene çalışmam gerek...
şuanda icime öküz oturdu.
ama san...tadını çıkartın.eğer ihtiyacınız yoksa oturun evde.
ben dayanamazdım, maddiyata bağlı planlarım var... para gıdıklardı beni
Inşallah..yat kalk keyfine bak çocugünla evinle eşinle ilgilen..yapacak o kadar çok iş var ki...uzun uzun uyu,doya doya kahvaltını yap gezmene git annenle babanla kardşlerinle görüş.süperr iyi dinlenmelerCanım çok iyi geldi bu yorumun. Emekli lik hakkı kazandım da 12 yıl var yaşı beklicem. Darısı başına canım.
Canım prim günüm doldu sadece. hak kazandım yani. daha 12 yıl yaş bekleyeceğim.
Inşallah..yat kalk keyfine bak çocugünla evinle eşinle ilgilen..yapacak o kadar çok iş var ki...uzun uzun uyu,doya doya kahvaltını yap gezmene git annenle babanla kardşlerinle görüş.süperr iyi dinlenmeler
var olan işi sonlandirmazdim bende. ama sil baştan yeni iş yeni insanlar tanımak geçmiş benden anladım ki.17 yaşından beri çalışıyorum ve benimde bu yıl prim günüm ve çalışma yılım doldu. Bıktım mı evet fazlasıyla ama çalışmaya devam
neden denesın kı 20 sene calısmıs zatenBir denemeliydin...memnun kalmazsan çıkardın.
neden denesın kı 20 sene calısmıs zaten
yeter artık yasıda 40 olmus , otursun dınlensın bıraz
onu yapamazdim çünkü adam çok rica ediyorum cikacaksaniz gelmeyim dedi. 3 kişi çıkmış ds
6200 iş günü doldu cnmPrim gununuz ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?