İşi kabul etmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşi reddettiği icin;pişman olmuş.bu yüzdende burada paylaşmış.isin şartları iyiymiş;acaba dememek icin deneyebilirdi.!
pişman değilim aslında. şimdi birkaç gün geçince çalışmak da by yaşta zor diyorum. Allah mecbur ederse başka tabi. şükür allaha.

belli ki çalışmaktan sıkılmışsınız
20 yıl az süre değil

4 gün boyunca izindeydim bu hafta
ve kafayı yemek üzereydim
pazartesi işe gidicem çok şükür ki
ben çok bunalıyorum evde ya
işe giderken erken kalkmak falan sorun ama beni dinamik yapıyor
evde olunca pijamamı bile çıkarmıyorum
halbuki işe giderken sabah erken kalkıp kahvaltımı yapıp giyinip makyaj yapıyorum ve iş arkadaşlarımla sosyalleşiyorum
çalışmadan da hayatınızdan memnunsanız bence de mutsuz olacağınız bir işe girmeyin

birkaç sene öncesine kadar aynısını düşünüyordum. şimdi eve alıştım sanırım iş zor geliyor. birde 40 yaşında olmak hayatın öteki yarısına geçmek olsun artık.

birkaç sene öncesine kadar aynısını düşünüyordum. şimdi eve alıştım sanırım iş zor geliyor. birde 40 yaşında olmak hayatın öteki yarısına geçmek olsun artık.

yok bence yaşınız çok genç
gelişmiş ülkelerde daha insanlar bu yaşlarda orta yaşta bile sayılmıyorlar, en verimli çağınızdasınız
hemen unumu eledim eleğimi astım gibi düşünmeyin

benim işimde emekli olma yaşı 68 :)
daha doğrusu emekliliği dolsa bile insanlar bu yaşa kadar çalışabiliyor ve son güne kadar emekli olmuyor
bence o da çok fazla ama 40 da çok genç bir yaş

tatlım yaşın kaç bilmiyorum. ben çalışmaktan değil insanlarla uğraşmaktan bıktım. Özel sektör. Binbir çeşit huy var. her gün ayrı bir hikaye olabiliyor. insanlar benim gibi yumuşak huylu kisilere çok yükleniyorlar. iş hayatı acımasız çıkarci insanlarla dolu.
biz de Almanyada yaşadık. babam uzun yıllarını verdi orada. diyor ki o insanlar saygılı. hak hukuk biliyor ve bu adalet insanı yormadan çalıştırıyor. Burada emekli olamazdım diyor.

Türkiye'de özeli de kamusu da aynı diye düşünüyorum
6 senedir çalışıyorum ben de
4 kurum değiştirdim
hepsinde aşağı yukarı aynı sorunlar var.
dediğim gibi ihtiyacınız yoksa ve uğraşmak istemiyorsanız çalışmamanız daha uygun bence de.
neden kendinizi mutsuz edesiniz ki?
daha fazla ihtiyacı olan biri alır size teklif edilen işi.

Ben olsam kabul ederdim bu şartlar Altın'da iş neredeyse devlet memurluğu gibi ama diz bilirsiniz yine de

Kusura bakmayın ama 39 yaş işten el etek çekmekten erken bir yal bana göre. Şimdi verimli olmak varken umarım ayaklarınızı tvye uzatıp evlilik programı izlemek istemiyorsunuzdur

Bence ihtiyaç yoksa iyi yapmışsınz. Ben de prim günümün dolmasını bekliyorum. Kadın evde ailesiyle de zaman geçirmeli. Prim dolduktan sonra borç harç yoksa çalışması kendini yorması gereksiz geliyor bana. Biraz da kendimize yaşayalım hep çalış çalış nereye kadar

Kusura bakmayın ama 39 yaş işten el etek çekmekten erken bir yal bana göre. Şimdi verimli olmak varken umarım ayaklarınızı tvye uzatıp evlilik programı izlemek istemiyorsunuzdur
çocuğumun okulu dersleriyle ve yemesi İçmesi ilgilenecegim. Bu da bir üretim değilmi. insana yatırım.

Evet. ters örnekler de var üstelik. benim yengem prim mirim dinlemedi banane kocam ödesin dedi. abim zorlansada ödüyor bir şekilde primlerini. ben bunu yapmadım ki kocama.

Ben olsam kabul ederdim bu şartlar Altın'da iş neredeyse devlet memurluğu gibi ama diz bilirsiniz yine de
Hayatım buraya yazarak daha iyi görüyorum durumu. ne istediğimi. bakınca öyle gözüküyor evet. Fakat şu var. Bu gibi rahat çalışma dönemim oldu. İş hayatımın en mutsuz en bitmez çekilmez dönemi idi. Bir hapishane gözüm saatte. geçmek bilmez saatler dakikalar.
tam tersi gerçekten ürettiğim işlerde hiç sıkılmadan çalıştım. yollar otobüsler falan zorlanmadı o zamanlar. Çünkü bana ihtiyaç vardı gerçekten. çalışmak budur. Devlet memurları da çalışıyor üretiyor bana göre. Bu işde bir iş yoktuki. orada oturup beklemeye bir bekçi misali bayan arıyorlar. 30 yaşında olsam kabul ederdim belki ama o bekleyişe canım kalmamış anladimki

Şu an ne denek istediğinizi daha iyi anladım üretmeyeceğiniz sadece zaman dolduracağınız bir işte vaktinizi Öldürmek istemediniz çok Haklısınız o halde doğruyu yapmışsınız :)
Ve Katılıyorum işyerinde boş boş bekleyince hiç iş olmayınca zaman bir türlü Geçmek bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…