- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
okulum var ama ayrıca bu sene hiçbir dersten kalmamam lazımBen olsam giderdim
8 ay tecrübe olur hem
Eeee ? O zaman neden bu işe başvuruda bulundunuz?okulum var ama ayrıca bu sene hiçbir dersten kalmamam lazım
Sen gitmeyeceğine karar vermişsin zaten.okulum var ama ayrıca bu sene hiçbir dersten kalmamam lazım
kısa süreli 1 aylık falann da olsa çalışmak istiyorum.Eeee ? O zaman neden bu işe başvuruda bulundunuz?
Kaç ay çalışacaksın ?önemli bir medya ajansında iş kabulü aldım henüz evrakları vermedim.
yapacağım iş kapı kapı gezip dergi satmak olacak günde 8 saat.Benim gözümü korkutan şey sözleşmeleri varmış 6 ay veya 3 ay boyunca çıkamıyormuşuz hakkında nette çok kötü şeyler yazılmıştı hatta şirket kötü diyenleri bile dava etmekle tehdit etmişler kararsız kaldım.
paraya aşırı ihityacım var ve aylık 8k parası var
okul açılana kadar tam zamanlı bir iş istiyorumKaç ay çalışacaksın ?
kurumsal firmalarla da görüştüm hiçbiri 500 maddelik sözleşme vermedi açıkçasıCıx.Kapı kapı dolaşıp dergi satma isine 8k vermezler.Sözlesmeli kismina takilmayin parttime yarısı olsun ama saglam olsun iş.
O zaman kabul et ama firmaya da söyleokul açılana kadar tam zamanlı bir iş istiyorum
okul başlayınca part time bir şeylker bakarım
Uzak dur bence.kurumsal firmalarla da görüştüm hiçbiri 500 maddelik sözleşme vermedi açıkçası
ve maddeleri baya tuhaf
internette araştıryım dedim bir sürü çalışan şikayeti çıktı.Uzak dur bence.
Daha fazla sorgulamayın bence. Uzak durun.internette araştıryım dedim bir sürü çalışan şikayeti çıktı.
hatta kendileri reklam amaçlı hesaplar bile açmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?