İşi Kabul Etmeli Miyim?

Bütün yaz yattın, şimdi yumurta kapıya dayandı iş arıyorsun.
nerden biliyorsun yattığımı ablacım hazirandan beri staj arıyorum ilanlar çok çok azdı.
ikincisi mülakata giriyorum adamlar 20 gün sonra dönüş yapıcaz diyorlar onları bekleye bekleye geçti tatilim resmen.
bilinen fast food firmaları bile öğreciysen almicaz falan diyorlar hatta bir tanesi ilk 3 ay 3kya çalışıyorsun deneme süresi dedi.
yani bilip bilmeden sallama

Staj yapacaksan Haziran ayında aranmaz. Okullar kapanmadan başvurun bitmiş olmalı hatta işini ayarlamış olmalıydın. Bütün işyerleri yaz gelmeden stajerlerini alırlar. son dk iş yaparsan tabi ki iş bulamazsın. Bu konularda çok verimsiz görüyorum seni. Hiç azimli değilsin. Son dk iş yapıyorsun olmadı diye ağlıyorsun. Planlı programlı hareket etmen lazım

Valla 17 yaşında yeğenim bu sene bir mağazada tezgahtarlık yaptı 2 ay, asgari ücretini de aldı misler gibi sonra da tatile gitti. Ona ve bilimum arkadaşlarına iş var da sana mı yok?

Staj yapacağın belli değil mi? Niye son dakikaya bırakıyorsun, üç beş ay önceden ara ayarla. Seni mi bekleyecekti firmalar?

Bence kabul etme. Ya çok ihtiyacın varsa gir bir cafede garsonluk yap, bulaşıkçılık yap ama burada çalışma.
O kadar insan boş yere şikayet etmemiştir dimi?

Bu arada annen bebek konusunda ne yaptı? Aklıma geldi şimdi, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…