- 21 Temmuz 2021
- 763
- 3.544
- 63
- 28
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bütün yaz yattın, şimdi yumurta kapıya dayandı iş arıyorsun.
Ben bu sekilde eczane programı satmaya calısmıstım 1 ay.Sahibi tanıdık oldugu halde 1 ay sonunda maasımı vermemisti.internette araştıryım dedim bir sürü çalışan şikayeti çıktı.
hatta kendileri reklam amaçlı hesaplar bile açmışlar
Burda işten ayrilamazsin diye bir madde yok 14 gün önceden haber vereceksin diyor ki bu her işte böyledir
nerden biliyorsun yattığımı ablacım hazirandan beri staj arıyorum ilanlar çok çok azdı.Bütün yaz yattın, şimdi yumurta kapıya dayandı iş arıyorsun.
aşağıdaki maddelrde var eğer çalışan süresini doldurmadan ayrılırsa diye 4k para ödüyormuşuzBurda işten ayrilamazsin diye bir madde yok 14 gün önceden haber vereceksin diyor ki bu her işte böyledir
Bir de bu k çıktı başımızaKotası vardır onun, 8 bin (k değil) saymazlar eline. Beş kuruş bile alamayabilirsin, iyi incele sözleşmeyi.
Staj yapacaksan Haziran ayında aranmaz. Okullar kapanmadan başvurun bitmiş olmalı hatta işini ayarlamış olmalıydın. Bütün işyerleri yaz gelmeden stajerlerini alırlar. son dk iş yaparsan tabi ki iş bulamazsın. Bu konularda çok verimsiz görüyorum seni. Hiç azimli değilsin. Son dk iş yapıyorsun olmadı diye ağlıyorsun. Planlı programlı hareket etmen lazımnerden biliyorsun yattığımı ablacım hazirandan beri staj arıyorum ilanlar çok çok azdı.
ikincisi mülakata giriyorum adamlar 20 gün sonra dönüş yapıcaz diyorlar onları bekleye bekleye geçti tatilim resmen.
bilinen fast food firmaları bile öğreciysen almicaz falan diyorlar hatta bir tanesi ilk 3 ay 3kya çalışıyorsun deneme süresi dedi.
yani bilip bilmeden sallama
O zaman başka iş bakokulum var ama ayrıca bu sene hiçbir dersten kalmamam lazım
Tıpta da medya lazımVanessa sen Tıp öğrencisi değil miydin ya? Medya stajı ne alaka?
Valla 17 yaşında yeğenim bu sene bir mağazada tezgahtarlık yaptı 2 ay, asgari ücretini de aldı misler gibi sonra da tatile gitti. Ona ve bilimum arkadaşlarına iş var da sana mı yok?nerden biliyorsun yattığımı ablacım hazirandan beri staj arıyorum ilanlar çok çok azdı.
ikincisi mülakata giriyorum adamlar 20 gün sonra dönüş yapıcaz diyorlar onları bekleye bekleye geçti tatilim resmen.
bilinen fast food firmaları bile öğreciysen almicaz falan diyorlar hatta bir tanesi ilk 3 ay 3kya çalışıyorsun deneme süresi dedi.
yani bilip bilmeden sallama
noldu ablaBeni Türk doktorlarına emanet etmeyin ya.
Öyle 8k ise ben talibim bu işe. Vermezler çünkü kolayca bu parayı .Kotası vardır onun, 8 bin (k değil) saymazlar eline. Beş kuruş bile alamayabilirsin, iyi incele sözleşmeyi.
Kız ne tıbbı ne doktoru allaseniz. Vanessa ve tıp bir arada çok komikBeni Türk doktorlarına emanet etmeyin ya.
Kimya Mühendisi değil miydi yaVanessa sen Tıp öğrencisi değil miydin ya? Medya stajı ne alaka?
abla konumda 1(bir) tane toksiklik daha yaparsan engellicemKız ne tıbbı ne doktoru allaseniz. Vanessa ve tıp bir arada çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?