Isi ve meslegi olmayan birini reddetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeyLey_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
232
78
33
Kizlar, bana akil verin lütfen.
Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.

Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.

Çalışmayan adamla evlenilmez

NET!

Bir cacık olmaz bu adamdan bütün gün evde yatıp düşünüp dursun filozof olur belki düşüne düşüne.

Adamın kısmetine mani olmasana.:KK20::KK53:
Bar_na Bar_na nın dediği gibi (Bknz) zengin kız - fakir oğlan / zengin erkek- fakir kız evlilikleri olsun ki, ülkedeki gelir dağılımı bir nebze dengelensin. :KK53:

Bu dengede hemcinsimin ezilmesine göz yumamam. Belirli yaşı geçmiş, evlenip çoluk çocuğa karışmış kişilerin bol keseden atması kolay tabi ki (Sözüm meclisten dışarı beybiler )

Boyle birine Saygi duyup ciddiye bile almazdim.Su anda calismasa bile bir basarisi,cabasi var mi?Gecmiste ne kadar duzenli calismis,istikrarli mi?Birsey sahibi olmus mu?Efendi gibi gorunmek baslangicta zor degil.Onemli olan zora gelince ne yapacak.Iyi dusunun,anne.babanizin,kendi emeklerinize yazik etmeyin.

Tembel adamdan olmaz. Ne kadar iyi olursa olsun... Evlenince eşiniz evde yatıp siz mi ev geçindireceksiniz?
Böyle birine sevgi ve saygı durabilecek misiniz? Ben duyamazdım. Sorumsuz, tembel, bu yasta ailesinden geçinen adama ne sevgi ne saygı duyamam.

Tanışma aşamasında bir insanın ne olduğunu çözemezsiniz. Yani sırf ilk izlenimlerde iyi biri diye de böyle biriyle düşünmeniz de garip yani.
Başka erkek bulamam korkusundan bu kadar da şey yapmayın. 🫣
Yok, illaki iliski ve evlilik mecburu birsey degil benim icinde

Tabi ciddi düşünür siz çalışın o yesinnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X