Isigim yok :(

herkese tepeden bakıp benim seviyemde değil gibi bir duruşunuz varsa işiniz zor. anlattığınız gibi aşşşırrı güzelseniz erkekler zaten çekinir, biraz halinizi tavrınızı güler yüzlü sıcakkanlı yapmalısınız ki uzak durmasınlar.

Zepzenci çocuğun olur görürsün övünmeyi! Gerçi bu kibirlikle zor koca bulursun

Ya ovunmek icn acmadim ki basligi neyse onu anlattim.beni goruyo musunuz hayir ne ile ovuneyim.ben sorunun kaynagini net bulayim diye actim.sayenizde goruyorum da.tamamdir.beddua eden mi istersin hakaret eden mi yalanci diyen mi?valla tanimadiginiz birine bu kadar kin duyabilmenizin nedenlerini siz de dusunun derim.bazi yorumlar gercekten insanliktan ahlaktan uzak.
Cogunuzla muhatap olmadim fatkindaysaniz.iste gercek hayatta da boyleyim.bakiyorum.kayda deger degil sadece yaralamak icin konusuyor muhatap olmuyorum.ama niyeti gercekten sorun cozmekse kotu seyleri soylese bile dikkate aliyorum.

Işık dediğimiz aura oluyor galiba.
Meditasyon yardimci olabilir. Charaklari düzenlemek, temizlemek. Youtubeda baya videolar var.
Anladığıniz kadar gizel bir insansanız belki nazar olabilir. Bol bol dua edin.
Belki bunlar işe yarar.
Gerisi zaten kismet. Erkekler helede memeye, popoya sanıldığı kadar önem vermiyor. Belki sohbetiniz darliyordur.

Olabilir belki de sohbetim sorunludur. nazara inaniyorum ben bi sey basarsigimda nedense bi sure sonra nefes alamayacak kadar agirlik cokuyir uzerime.nazar de enerji de ne dersen de.buna inaniyorum.cakra icin gitmistim bi yasam meekeziydi.iki cakram kapali ciktiydi

Bende inaniyorum ve banada oluyor. Bazi insanlar enerji emiyor resmen. Bu konuya yoğunlaş istersen.
Çoğu insan güzeli cekemez. Bide güzel ve başarılı olunca zaten insanlarin ici bulgur gibi kayniyor.

Bende inaniyorum ve banada oluyor. Bazi insanlar enerji emiyor resmen. Bu konuya yoğunlaş istersen.
Çoğu insan güzeli cekemez. Bide güzel ve başarılı olunca zaten insanlarin ici bulgur gibi kayniyor.
Ya ben insanlarin beni kiskanmasindan sikayetci degilim.ben kiskaniyorum.catir catir catliyorum ben isteesem adriana lima olayim ben o kadini gene kiskanirdim.o adam.o kadina gitti ya ve o kadar sahte bir kadin ki.o kadinin buna layik olmadigini dusunuyorum bu da beni catlatiyo.ya surekli catmaliyom tabi basarili olunca bi is yapinca geciyo bi sure.sonra gene aklima geliyo

Farkindaligin ne yazik ki cok yüksek ve o yüzden enerjin dogal bicimde akmiyor.Başkalarina cok fazla dikkat ediyorsun. Kiyaslamalar falan..fena yani. Farkindaligini azalt ve normal hayatina bak. Başkalarini izleme. Sen guzelsen tadini cikar.Bak burada bile tonla kiskanan oldu yerden yere vurdular.Senin güzel olman ve kendini begenmen beni mutlu etti.Tüm hemcinslerim mutlu olsun isterim kendiyle barişik olsun isterim ben.Kibir baska birsey.Sendeki sey kibir de degil. Yanliş etiket vuruyorlar su anda bence sana.Farkindaligini düsurmen lazim. zihnini işine gucune ve kendi alanina ver.Başkalari seni ilgilendirmesin.Onlarin negatiflerini kendine cekmis olursun.Bıraz sicakkanli gülumseyen kadini her erkek sever. Bunu deneyebilirsin mesela..sevgiyle kal.

bu konudan da anlasilacagi gibi hersey dis görünüş degilmis.

E o adam da belki o kadının erkek versiyonu? Niye üzülüyorsun ki. Benim üniversitede en yakın arkadaşımın eşi önce bana teklif etti olmayınca arkadaşıma teklif etmiş aylardır ilişkileri varmış benden saklamışlar. Çok komikti:) Zaten ne tipim ne tarzımdı o kişi...

Hanımefendi yazdiklarinizi okudunuz mu
Cok itici bir tarziniz var.
Bakin yorumlara herkes nasil yazmis size, sizin yazdığınız gibi...
Cnku etki tepki meselesi

Ayrica her estetik yaptiran kendini Adriana lima saniyor da yok malesef öyle birşey malesef ......

Ha sizin fake oldugunuzu düşünmüyorum. Erkek versiyonunuzla tanismistim cünku.
Restorantlarda yemek yemezdi. Orada tum herkes yemek yiyebilirmis.

Insanlar cirkin ve güzel diye ikiye ayrılırdi. Cirkin insanlarla muhatap olmak istemezdi.
Özellikle cirkin buldugu kadinlarla asiri dalga geçerdi.
Yani bunlar mantıklı bir beynin ürünü olabilir mi?
Kimse özellik secerek gelmiyor. Dogdugumuzda varolan şeyler icin birilerini eleştirmek aşırı saçma ve kötü kalplilik.
Sizde diğer kadınlar icin bunu yapmışsınız.

Ya kraliyet soyuna mensup oldugunu dusunuyorsun madem iranliyla ne isin vardi ablacim
Gidip Avrupali bul , kraliyet soyuna asil bir ingiliz erkegi yakışır .

Boyle konularda konu sahibine çok tepki gösteriliyor. Simdi burda birbirimizin dış görünüşünü bilmiyoruz. Derdi "güzel bir kadınım ama benim kadar güzel olmayan kadınların hoş sevgilileri olurken benim olmuyor" bunu baska türlü nasil anlatabilir ki. Neden bu kadar tepki gösterilmiş anlamıyorum resmen hakarete varan sözler edilmiş

Hakareti onaylamiyorum ben görmedim gerci hepsini okumadim.
Ama tamamen yazım tarzindan dolayi.
Ben yukarida da yazdim etki tepki meselesi.

Birine gelip saçın iğrenç bu ne bicim sac sokaga böyle cikmaya utanmadin mi demekle , sacini biraz düzelt bence öyle daha guzellesirsin demek arasinda mesela daglar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…