- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Ya ovunmek icn acmadim ki basligi neyse onu anlattim.beni goruyo musunuz hayir ne ile ovuneyim.ben sorunun kaynagini net bulayim diye actim.sayenizde goruyorum da.tamamdir.beddua eden mi istersin hakaret eden mi yalanci diyen mi?valla tanimadiginiz birine bu kadar kin duyabilmenizin nedenlerini siz de dusunun derim.bazi yorumlar gercekten insanliktan ahlaktan uzak.
Cogunuzla muhatap olmadim fatkindaysaniz.iste gercek hayatta da boyleyim.bakiyorum.kayda deger degil sadece yaralamak icin konusuyor muhatap olmuyorum.ama niyeti gercekten sorun cozmekse kotu seyleri soylese bile dikkate aliyorum.
Olabilir belki de sohbetim sorunludur. nazara inaniyorum ben bi sey basarsigimda nedense bi sure sonra nefes alamayacak kadar agirlik cokuyir uzerime.nazar de enerji de ne dersen de.buna inaniyorum.cakra icin gitmistim bi yasam meekeziydi.iki cakram kapali ciktiydiIşık dediğimiz aura oluyor galiba.
Meditasyon yardimci olabilir. Charaklari düzenlemek, temizlemek. Youtubeda baya videolar var.
Anladığıniz kadar gizel bir insansanız belki nazar olabilir. Bol bol dua edin.
Belki bunlar işe yarar.
Gerisi zaten kismet. Erkekler helede memeye, popoya sanıldığı kadar önem vermiyor. Belki sohbetiniz darliyordur.
Olabilir belki de sohbetim sorunludur. nazara inaniyorum ben bi sey basarsigimda nedense bi sure sonra nefes alamayacak kadar agirlik cokuyir uzerime.nazar de enerji de ne dersen de.buna inaniyorum.cakra icin gitmistim bi yasam meekeziydi.iki cakram kapali ciktiydi
Ya ben insanlarin beni kiskanmasindan sikayetci degilim.ben kiskaniyorum.catir catir catliyorumBende inaniyorum ve banada oluyor. Bazi insanlar enerji emiyor resmen. Bu konuya yoğunlaş istersen.
Çoğu insan güzeli cekemez. Bide güzel ve başarılı olunca zaten insanlarin ici bulgur gibi kayniyor.
Neden inanmadiginizi ogrenmem mumkun mu?gercek hayatta da inanmiyorlar daBu üyenin gerçekliğine inanıyor musunuz cidden?
Nicki bile sacma ben trol oldugunu dusunuyorumBu üyenin gerçekliğine inanıyor musunuz cidden?
Ya ben insanlarin beni kiskanmasindan sikayetci degilim.ben kiskaniyorum.catir catir catliyorumben isteesem adriana lima olayim ben o kadini gene kiskanirdim.o adam.o kadina gitti ya ve o kadar sahte bir kadin ki.o kadinin buna layik olmadigini dusunuyorum bu da beni catlatiyo.ya surekli catmaliyom tabi basarili olunca bi is yapinca geciyo bi sure.sonra gene aklima geliyo
Boyle konularda konu sahibine çok tepki gösteriliyor. Simdi burda birbirimizin dış görünüşünü bilmiyoruz. Derdi "güzel bir kadınım ama benim kadar güzel olmayan kadınların hoş sevgilileri olurken benim olmuyor" bunu baska türlü nasil anlatabilir ki. Neden bu kadar tepki gösterilmiş anlamıyorum resmen hakarete varan sözler edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?