Isigim yok :(

Bahsettiginiz durum yani eksikliğiniz çekicilik olsa gerek.Bunun zıttı da iticilik oluyor.Büyük ihtimalle davranışlarınız ,kendinizi beğenme durumlarınız,tavırlarınız itici.Mavi göz ve sarı saç size ait hatta estetikli uzuvlar da..Misal kendimden örnek vereyim diyelim ki ayni ortamdayiz.Bir gün size baktım ve ne kadar güzel mavi gözler sarı saçlar dedim.Ikinci gün de tekrarladım ne kadar güzel,üçüncü ve hatta dördüncü günde gerekirse cok daha fazla gün dedim diyelim.Sonra.Güzel ama biraz beni aşağılıyor gibi sanki burnum yamuk yumuk gibi baktı,güzel ama sanki beni beğenmiyor,güzel ama fazla kendini beğenmiş vs.Günler sonra sonuç aman banane senin sarı saçından mavi gözünden sen önce bakış açını düzelt,sen kimsin yaaa vs..Al sana iticilik.Kıskanılmıyorsun bile.Neyse cok uzattım.Tavsiyem kısaca mütevazilik.Güzel+mütevazi=ışık

Biraz mütevazi olun.Bunun ışıkla falan alakası yok.Erkekler yanında rahat olabileceği eğlenceli kadınları sever.Dış görünüş çok önemli değil.Beden yaşlanır.Asolan ruhtur.

Bu tamamen enerji ve aura ile ilgili bence. Erkekler genelde pozitif ve hoş sohbet bayanları seviyorlar , çok soğuk ve aşırı hanımhanımcık olmak ta revaçta değil

Yüzü güzele kırk günde doyulur da huyu güzele kırk yılda doyulmaz derler :)
Yazdıklarından özgüvenin yüksek gibi görünse de bence hiç kendine güvenin yok. Hatta belki psikolojik destek alman gerekiyor bile olabilir.
İnsan ilişkilerinde daha uyumlu olmayı dene. Hep benim dediğim olsun istiyorsan kolay kolay geçinemezsin.

Sari sac mavi goz modasini 90larin sonu 2000lerin basinda biraktik.Haberin olsun.
Hayatinin tek merkezine guzellik kıstasını koymussun.40 ini gecmis demet senerle kiyaslanip begenilince bile bunu gurur duyulacak birsey gibi anlatiyosun.Burdan hesap et.
Vasat buldugun kadinlari vurdugun tek nokta cirkinlikleri.Cunku gorunusun disinda on plana cikan baska hic bir vasfin yok.
Mutsuzsun ki kendini guzel bulmana ragmen onca estetigi yaptirmissin.
Birini etkilemenin,asik etmenin tek yolunun guzellikten gectigini dusunuyosun.Elinde orayla burayla oynayarak kalan kozun o.
Etrafinin seninle ilgili tek ovdugu sey guzelligin.Cunku bunu on plana cikariyorsun ister istemez.
Yani olay sadece " isigim yok benim isigim" a indirgenecek kadar basit bir durum degil.

Sari sacli mavi gözlü olmak demek güzel olmak demek değil. Yada herkes bunu güzel bulacak diye bir şey yok ki o eskide kaldı...

Cok ozguvenlitim.bi gun denet sener ve ben ayni avm de yuruyorduk insanlar bana baktilar ona bakmadilar.ya bunlari ozellikle tepki alacagimi bilerek yaziyorum cunku bu dusuncelerimun ne kadar sacma oldugunu yazdikca idrak ediyorum.komik ama geecek
Demet Sener cok yasi var. Eski albenisi yok. Yeni olanlarla kiyaslasan bi nebze eh derdimm ya da Cagla Sikel filan olsa.

İnsanları bu denli küçümserseniz asla elde edemezsiniz.

Maalesef ben de kibirliyim.( düzeltmeye çalıştığım bir yönüm) Üstelik sıfır estetik ile maşallah diyeyim aşırı güzelim Allahım esirgesin :) ama o kadar konuşkan, bıcır bıcır, yardım severim ki insanlar etrafımfa pervane.

İlk etapta herkes kendini bi geri çeker benden.

Yeni arkadaş olduğum bir kadın şey demişti senin kadar güzel kadınlar ağzını yüzünü eğip geçer kenara oturur. Milleti aşağılar Ama sen herkesle sohbet ediyorsun, enerjin, kahkahan yeri göğü inletiyor insan konuşmak istiyor seninle:) şu da var eğer gıcık olduysam o yeri de dar ederim kişiye :))

Zamanla aşabileceğinizi düşünüyorum. İnsanlarla iletişim kurmanın yollarını arayın. Onlara kendilerini iyi hissettirin. Çok faydasını görürsünüz.

Bulunmaz hint kumaşı da değilsiniz bu nasıl bir egodur bu nasıl bir kendini bilmezliktir. Siz başkalarına göre vasat olduğunuz için dışarda kaldınız zaar.
Ya olmayan PREMMSES sendromu olmuşsunuz yada yine kendinizi fazla önemsiyorsunuz
DEMEK sizden daha vasatlar.............. öyle mi.

etrafındakıler nasılsa bizi begenmez konuşmaz sevgili olmaz dedikleri için
yanına yaklaşmıyorlar , ciddi olmayanlar ve seni gereksiz yere oyalayacak olanlar gelmesin zaten ,
kibir yapma çok günah ama güzel ve çekici olmak senın yaptıgın birşey değil , estetik olayını dersende
artık köyde yaşayanlar bile estetik yaptırıyor ,

insanları siz ve sizden vasatlar olmak üzere ikiye ayırmış bir ,bir,bir tarif edemedim bu kibirden de öte..ışığınız bol olsun ne diyim

Cok tesekkur ederim aynen duygu eksik sanirim bende.andayim aslinda ama duygu eksik.insanlara kizamiyorum ben bu soylenenden kendime ne fayda saglarimin pesindeyim o sirada.yani bence anda olmak bu demek.onun ani beni ilgilendirmiyor.fazla benmerkezci ve pragmatistim sanirim

Ben de çok güzel bir kadınım bunu burda beni reel de gören arkadaşlarım da söyler :) kanıtım da var yani fakat bununla hiç övünme gereği duymadım ve etrafımdaki her insan da bir güzellik gördüm malesef güzel olmak yetmiyor ne demişler huyu güzel olsun ha bu arada hiç estetiğim yok benim :) o vasat gördüğün tüm kadınlar mutlu olurken sen yalnızlık çekeceksin gibi

Biraz alçak gönüllü olmakla başlayabilirsin. Güzellik görecelidir.Sen benim kaşım gözüm burnum derken havalara bakarsın dibinde inanilmaz aşklar yaşanır. biraz başını yere indirirsen belkide aradığın ışığıda aşkıda bulabilirsin

Aşk, sevgi çevreye yayılan bir enerji veriyor insana.
Sadece bir erkeğe/kadına duyulan sevgiyi kastetmiyorum. Hayvana, doğaya, hayata, hobiye..
Bir şeye duyulan heyecanın pozitif yansıması sizin ışık dediğiniz şey..

Ben dışarıdan bakınca soğuk biriyim. Kimse kolay kolay iletişim kuramaz ben adım atmadıkça. Aslında sevecen biriyken kibirli görünürüm.
Ama ne zaman ki eşime aşık oldum sevdim ve sevildim. Etrafımdaki diğer erkeklerin de yaklaşımı değişti. Ama artık çok geçti tabi

Demem o ki ışığım yok demeyin, heyecanım yok deyin..

Burun estetik meme estetik saclar boya gozlerde lenstir kesin. Bu kadar takviye yapay gelmistir. Dahasi her yani estetik olan insanlarin ozguvensiz oldugunu dusunur muhattap olmam. Kaldi ki pompaladiginiz yuksek kibir aslinda sifir ozguven sahibi oldugunuzu gosteriyor. Tabi bu sadece yazdiklarimdan sonra yorumladigim kisisel fikrim. Gercek belki apayridir.

Bakın hersey estetikle olmuyormus.Zaten estetikle herşey yapay onemli olan doğallık olmayınca olmuyor zorlamayın bence sizin ışığınız az degil doğallığınız az.Cunku bu devirde burun yapılı göğüs yapılı insan dolu etraf doğal insan az bence kendiniz olun olmadığınız kişiye dönüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…