Bu tamamen enerji ve aura ile ilgili bence. Erkekler genelde pozitif ve hoş sohbet bayanları seviyorlar , çok soğuk ve aşırı hanımhanımcık olmak ta revaçta değilGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
bir bakan bidaha bakmıyormuş demekki.sana öyle geliyorGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.
Demet Sener cok yasi var. Eski albenisi yok. Yeni olanlarla kiyaslasan bi nebze eh derdimm ya da Cagla Sikel filan olsa.Cok ozguvenlitim.bi gun denet sener ve ben ayni avm de yuruyorduk insanlar bana baktilar ona bakmadilar.ya bunlari ozellikle tepki alacagimi bilerek yaziyorum cunku bu dusuncelerimun ne kadar sacma oldugunu yazdikca idrak ediyorum.komik ama geecek
İnsanları bu denli küçümserseniz asla elde edemezsiniz.
Maalesef ben de kibirliyim.( düzeltmeye çalıştığım bir yönüm) Üstelik sıfır estetik ile maşallah diyeyim aşırı güzelim Allahım esirgesin :) ama o kadar konuşkan, bıcır bıcır, yardım severim ki insanlar etrafımfa pervane.
İlk etapta herkes kendini bi geri çeker benden.
Yeni arkadaş olduğum bir kadın şey demişti senin kadar güzel kadınlar ağzını yüzünü eğip geçer kenara oturur. Milleti aşağılar Ama sen herkesle sohbet ediyorsun, enerjin, kahkahan yeri göğü inletiyor insan konuşmak istiyor seninle:) şu da var eğer gıcık olduysam o yeri de dar ederim kişiye :))
Zamanla aşabileceğinizi düşünüyorum. İnsanlarla iletişim kurmanın yollarını arayın. Onlara kendilerini iyi hissettirin. Çok faydasını görürsünüz.
Kahkaha attım sabah sabah ya :)))neden bu yazdığınıza bu kadar güldüm
Cok tesekkur ederim aynen duygu eksik sanirim bende.andayim aslinda ama duygu eksik.insanlara kizamiyorum ben bu soylenenden kendime ne fayda saglarimin pesindeyim o sirada.yani bence anda olmak bu demek.onun ani beni ilgilendirmiyor.fazla benmerkezci ve pragmatistim sanirimMerhaba. Yorumlara verdiğiniz cevapları okudum bir kaç sayfa. Bir insanı kirabilecegini ya da ofkelendirebilecegini düşündüğüm yorumlara ya tamamen kayıtsız kalmissiniz ya da -bilincli davranmadiysaniz- duygusal anlamda hiç etkilenmeden yorum yapmışsınız gibi algıladım.
Bazı insanlar vardır, karşısındaki duygu yüklediği bir şey anlatir, konuşmaya calisir yada kavga etmeye ama onlar ne içeriği ne duyguyu onemserler. Onun yerine karsisindaki kişinin mimiklerini inceleyip kendilerince tanımlamalar yapıp sıfatlar yakistirirlar. Ya da anlatım bozukluklarına, hikayedeki sıralama hatasina, konuşma hızına odaklanip karisidaki insani bir nesne gibi incelerler. Yani hiç anda degildirler, duygusal bir tepkisizlik söz konusudur. Ve bunu aptal olmayan herkes hisseder. Çünkü verdikleri cevaplar ya alaycı ya geçiştirme seklinde ya konuyla ilgisiz ya da duygulardan arınmış gibi robotiktir. Hemen hemen hepsinin bir nedeni kendini tüm varlığı ile çok beğenme olabilir.
Bana bir parça da olsa ikili iliskilerinizde anda degilsiniz gibi geldi. Kız arkadaslarinizla, ailenizle iliskileriniz nasıl mesela? Hiç yakın arkadaşınız var mı? Onu en çok üzen olayı, en mutlu oldugu anı biliyor musunuz? Bu anları sizinle paylaştığında rahatlamış olduğunu gozlemlediniz mi? Sorular bu kadarla sınırlı kalamaz tabi, soruları siz bulmalisiniz. Bana sorgulamaniz gereken şey karşı cins ilişkilerinden çok ikili ilişkilerdeki genel durumunuzmus gibi geldi.
Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Biraz alçak gönüllü olmakla başlayabilirsin. Güzellik görecelidir.Sen benim kaşım gözüm burnum derken havalara bakarsın dibinde inanilmaz aşklar yaşanır. biraz başını yere indirirsen belkide aradığın ışığıda aşkıda bulabilirsinGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?