Zaten olayda tam olarak bu.Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Abarti giyinmemek disinda gerisi zaten var.abarti giyiniyorum isim geregi
40 yasinda aman aman da olmasin birak da.ya benim bulmami gec herkes buluyor.bir ortama girdigimde gozler bana doner.isle ilgili gorsel bir durumda ben akla gelirim.ovunmek degil derdim.isigim yok.isik
Buna katiliyorum sevildikce insanun isigi artiyorAşk, sevgi çevreye yayılan bir enerji veriyor insana.
Sadece bir erkeğe/kadına duyulan sevgiyi kastetmiyorum. Hayvana, doğaya, hayata, hobiye..
Bir şeye duyulan heyecanın pozitif yansıması sizin ışık dediğiniz şey..
Ben dışarıdan bakınca soğuk biriyim. Kimse kolay kolay iletişim kuramaz ben adım atmadıkça. Aslında sevecen biriyken kibirli görünürüm.
Ama ne zaman ki eşime aşık oldum sevdim ve sevildim. Etrafımdaki diğer erkeklerin de yaklaşımı değişti. Ama artık çok geçti tabi
Demem o ki ışığım yok demeyin, heyecanım yok deyin..
Kıskançlık ,kibir ve fesatlık ablacım sen kendi kendini bitirmişsin zaten bize niye danışıyorsun?O kadina gitmesin de nolursa olsun
canım benim kibirliysen kim napsın seni,kaprislerini,güzelliğini.Komik ol,sevecen ol,yardımsever ol,müteşekkir ol ama asla burnu havada olma .Sen kendin gibi biriyle çıkarmıydın erkek olsan?buna cevabın evetse bilemem değişme sen,ama cevabın hayır ise düzelmen gerek.Benim ışığım güleryüzüm ,naif ,kibar oluşumdur ,dobrayımdır ,yalan asla söylemem,güvenilir bir insanımdır ve bunu karşı taraf anlar bir zaman sonraYa kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Ee kız okuyacak burayı oldu mu şimdi?Benim burdan arkadaş olduğum biri vardı yıllar önce oda her konuda ama çok güzelim niye yalnızım diye konular açardı ben reel de gördüm kendisini yani biinsana kolay kolay çirkin diyemem ama baya bir çirkin bi kızdı hani sade normal bir kız bile diyemem Allahın gücüne gitmesin ama çirkindi işte gel görki beni eleştiriyordu kendini nasıl beğenirdi ya bi kere öle beğenemedim kendimi ben te Allam yane konu sahibi kendine göre güzel bencehani çirkin olur ama huyu güzel olur bir insanın ki Allah çirkin şansı versin denilir konu sahibinin ruhu kararmış tabi ki ışıksız gezer :)
Aldatilmaya girmiyorum çünkü aldatilmanin nedeni güzellik çirkinlik değil, aldatanin karaktersizligindendir.
Kimi isve cilve seviyor, kimi sevilmeyi, kimi aklı, parayı , kalbi , korumayı ... sinir yok bunda.
Elbette yeterli değil ancak erkekler doğalı moğali ayırt edecek kapasitede değil.
Yeri geldiğinde doğal değil diye yorum yaptıkları kadınları içten içe çok beğenirler.
Çokta umurlarında olduğunu düşünmüyorum doğallığın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?