Isigim yok :(

Zaten olayda tam olarak bu.
Dogal ve icten kız herzaman ilgi ceker yapmaciklar değil.

Sizden daha vasat insanlar doğal yalnız :) sizin silikonlarınız burun estetiğiniz biraz yapay durduğundan ışığınız sönmüş olabilir birde kibir ve şu kendini beğenmişlikle zor biraz.

Işıktan ziyade acaba karakteriniz itici geliyor olabilir mi ?

Ayrıca etrafımda bir sürü sarışın mavi gözlü kadın var ama çekicilik başka birşey, zarafet başka bir şey, hoşluk başka bir şey. Bunlar sizde olmayabilir.Bunları elde etme şansınız yok ama kişiliğinizi güzelleştirerek insanların gönlünü fethedebilirsiniz.

Abarti giyinmemek disinda gerisi zaten var.abarti giyiniyorum isim geregi

Meslek nedir? Erkeklere çok ulaşılmaz görünüyor olabilir misiniz?

Ben hep bunu yaşadım mesela, güzellik göreceli ama güzelim, beyaz ten, açık kumral, yeşil göz, 1.75 boy 52 kilo, hatlar düzgün, hatta çok ünlü bir film yıldızına benzetiyorlar ve onun adıyla sesleniyorlar ama böyle herkes peşimden koşmadı. Genelde yaklaşmaya korktular ya da yaklaşanların çoğu gereksiz özgüvenli ya da şansa hacı yaaa diyen tiplerdi :)

Güzel, bakımlı, kariyer sahibi, güçlü kişilikli biriyseniz ülkemizde yalnız kalmanız pek olası:)

40 yasinda aman aman da olmasin birak da.ya benim bulmami gec herkes buluyor.bir ortama girdigimde gozler bana doner.isle ilgili gorsel bir durumda ben akla gelirim.ovunmek degil derdim.isigim yok.isik

Şu anı demiyorum zaten, 20 yaşındada öyleydi kendini aşırı güzel buluyordu :) Açıkçası ben sizin anlattığınız güzellikle bu işlerin niye olmadığını anlayamadım. Herkes bu kadar pervane oluyorda bir teklif gelmiyor mu? Yada reddedersiniz diye gelmiyor belki.

Bazı kadınlar ben güzelim, ben harikayım, çok güzelim derken kendilerini geliştirmeyi unutuyorlar.
O da varolan güzelliğe gölge düşürüyor zaten.
Aşık olmanın sadece tiple alakalı olmadığını algılayamıyorsunuz hala mesela.
Bakış açınız, bilginiz, kişisel gelişim çabanız çok düşük seviyede anladığım kadarıyla.
Bunları çok güzel bir kadın olarak yazıyorum.
Ama bunun farkında değilmişim gibi davranıyorum. Bir de kime göre güzel? O da var. Herkesin güzellik algısı başka.
Sonuç olarak peşime düşen adamlar önce güzelliğime gelse de sonrasında zekama, duruşuma, huyuma aşık olurlar. Güzellik tek başına yetmez.
Sizde bir şeyler eksik. Ve unutmayın ki güzellik görecelidir.
Silikonlu estetikli kadın her zaman dikkat çeker.
Ama gözler size dönüyor diye insanlar aaa bak ne kadar güzel biri diyor zannetmeyin.
Bülent Ersoy da çok dikkat çekici. Güzellik değil de abartılı tarzından dolayı. Kendinizi çok büyütmeyin ve karakterinizi sağlamlaştırın.

Buna katiliyorum sevildikce insanun isigi artiyor

Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
canım benim kibirliysen kim napsın seni,kaprislerini,güzelliğini.Komik ol,sevecen ol,yardımsever ol,müteşekkir ol ama asla burnu havada olma .Sen kendin gibi biriyle çıkarmıydın erkek olsan?buna cevabın evetse bilemem değişme sen,ama cevabın hayır ise düzelmen gerek.Benim ışığım güleryüzüm ,naif ,kibar oluşumdur ,dobrayımdır ,yalan asla söylemem,güvenilir bir insanımdır ve bunu karşı taraf anlar bir zaman sonra

Benim burdan arkadaş olduğum biri vardı yıllar önce oda her konuda ama çok güzelim niye yalnızım diye konular açardı ben reel de gördüm kendisini yani biinsana kolay kolay çirkin diyemem ama baya bir çirkin bi kızdı hani sade normal bir kız bile diyemem Allahın gücüne gitmesin ama çirkindi işte gel görki beni eleştiriyordu kendini nasıl beğenirdi ya bi kere öle beğenemedim kendimi ben te Allam yane konu sahibi kendine göre güzel bence hani çirkin olur ama huyu güzel olur bir insanın ki Allah çirkin şansı versin denilir konu sahibinin ruhu kararmış tabi ki ışıksız gezer :)

içinizden olmayınca nafile.
dışarıdan almak ge
Ee kız okuyacak burayı oldu mu şimdi?

Bir de kadınlar anlasilmiyor derler . Haklısın.

Bu konu çok uzar gider.

Bence kadınlar kendini sevmekle, kibirli olmayı azıcık karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…