- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Heh iyi bariGorusmuyorum sizleri dinledim.korktum biraz.aslinda kulturel.olarak cok yakindik ama iran da yasama fikri urkuttu beni
Saka degil mi bu? Saka degilse de komik gerciYa kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Yani cirkinim ama kendimi guzel mi saniyorumKendini yeterince güzel bulsaydın estetik ihtiyacın olmazdi . Ayrıca sarı saç ve mavi göz demek güzellik demek değildir.
Yine yeterince güzel olsaydın bahsettiğin erkekler senin peşinde pervane olurdu. Erkekler güzelliğe önem veriyor çünkü malesef. Her sey tamam yine de ışık diyorsan, arkadaşın led tavsiyesi iyiymiş.
Malwsef degil ya valla dogruSaka degil mi bu? Saka degilse de komik gerci
Ya nasil olacak iate o isikbir kuzenim var goz kapaklarini bile ameliyatla kaldirtti oynanmadik yeri yok yani ama iste o bile sokaktan gecenlere ay ne cirkin ay ne vasat diyebiliyor beynindeki vasatligin farkinda degil cunku
guzellik 90 numara gogusde duzgun bir burunda uzun boyda ince belde degil maalesef bunlarin hepsi bir yere kadar icin vasatsa istersen genclik iksirini bul isigi yinede yakalayamazsin
Psikologa gitsem?Fiziksel özelliklerinizle ilgi çekebilirsiniz ama üslup, tavır, samimiyet yönünden tercih edilmiyorsunuz. Biz sizi burda göremiyoruz sadece yazdıklarınızla sizin çok kibirli ve samimiyetsiz olduğunuzu düşündük. Mevzu silikon ve estetikle çözülemeyecek kadar derin.
Cok suratsizimIşık denilen şey sadece güzellikle tanımlanamaz zaten .duruş,bakış, giyim tarzı v.s içine alır. Bi de ben mutlu kadının daha değişik bi enerji sactigina inanıyorum.guzelim diye kasım kasım kasilirsan ışık saçman zor olur.ha bi de yürüme şekli de ışığı etkiliyor bence :) kocaman bir gülümseme dik bir yürüyüş dikkatlari çekiyor bence
kibrinden kuruntundan ben ingiliz kraliyet ailesindenim victoria beckhamim havandan vaz gecersen olur belkiYa nasil olacak iate o isik
Olabilir buna katiliyorum.isve cilve konusma isik bunlar daha onemli ve zeka.sanirim ben de pek yok
Ona da yaptim amaİşve cilve herkeste işe yaramaz. Dış görünüşünüze yatırım yaptığınız kadar kendinizi geliştirmeye de yapsaydınız keşke. Balın özgüven dediğimiz şey de insanları itmenize sebep olabilir. Sizi tanıdıkça uzaklaşıyorlardır muhtemelen.
Cok ozguvenlitim.bi gun denet sener ve ben ayni avm de yuruyorduk insanlar bana baktilar ona bakmadilar.İşve cilve herkeste işe yaramaz. Dış görünüşünüze yatırım yaptığınız kadar kendinizi geliştirmeye de yapsaydınız keşke. Balın özgüven dediğimiz şey de insanları itmenize sebep olabilir. Sizi tanıdıkça uzaklaşıyorlardır muhtemelen.
Suratsız insanlar beni itiyor açıkçası hele ki yeni tanistigim biri suratsizsa çok etkileniyorum.tanidigim çok güzel bir genç kız var sıfır kusur hiç estetiksiz öyle kibirli falanda değil ama gülümsediğini görmedim dişlerini görmedim:) inan o güzelim kızda hep biseyler eksik geliyor baktigimda bence gülümse zararını görmezsinCok suratsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?