Işıl ışıl olma günlüğüm💕

Konuyu okuyunca kendimden çok şey buldum. Neden bilmiyorum çok cevval bir kadın olmak isterdim kimseyi düşünmeden bencilce istediğini elde eden sizi o yüzden çok iyi anlıyorum bugün 2 saat agladım daha da otursam aglarım. Gözlerim şiş . Ya ben çok kırılganım. Yada bazı şeyler yolunda gitmiyor.

Selam.. bi rapor vereyim. Kilo sorunum yok. 160 boya 53 kilodayım.
**Alışveriş konusunda kendimi kısmıyorum Birikim yapamadım.
Pandemi süresince evde temizlik rutinimi oluşturdm. Eşimin de yardımıyla yapıyoruz çok şükür. 2 çocuğumuz var çünkü.Birimiz iş yaparken birimiz mecburen bebekle ilgileniyor. Evden gereksiz eşyaları falan ayıkladım bu süreçte.
**Cilt bakımı konusunda eksiğim hala istediğim gibi ışıl ışıl değilim.
Saçlarımı modelli ve kısa kestirdim. Çok beğendim. Köpükle 2 dakikada yapıyorum. Hem mis gibi tertemiz kokuyor. Hem de çok bakımlı modern duruyor saçlarım. Renk doğal zaten boya vs. yk.
**Bir de düzenli kitap okumak istiyorm. Yapamıyorum.

Sizde resmen kendimi gördüm mükemmelliyetçilik var sanırım bizde o yüzden psikolojimizi biraz böyle etkiliyor. Şu sıralar fazlasıyla hedeflerim konusunda saldım konunuzu görünce bi silkelenesim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…