İsim analizleri =))

cesur var mııı tanıdığınızzz :)

Evet var benim liseden arkadaşımdı aynı zamanda ilkokuldaki halini de bilirim..

Aman Allah'ım o ne çılgın ne hiperaktif çocuktu..

Bu yaşıma kadar yüzlerce binlerce hiperaktif oğlan çocuğu gördüm ama öylesini görmedim..

Annesi her gün mü her gün okula gelirdi çıkardığı vukuatlardan..

Hatta en bariz vukuatı lisede koridorda milletin astığı ceketleri montları birbirine düğümlemiş 3. kattan ona tutunarak aşağı inmişti..

Sonra 5 gün uzaklaştırma aldı..

Şimdi faceden fotolarını gördüm bütün ünlülerle gece klüplerinde çekilmiş fotoğrafları var barlarda..

Aman diyim ne zaman "Cesur" deseler ödüm kopar benim..

Evet var benim liseden arkadaşımdı aynı zamanda ilkokuldaki halini de bilirim..

Aman Allah'ım o ne çılgın ne hiperaktif çocuktu..

Bu yaşıma kadar yüzlerce binlerce hiperaktif oğlan çocuğu gördüm ama öylesini görmedim..

Annesi her gün mü her gün okula gelirdi çıkardığı vukuatlardan..

Hatta en bariz vukuatı lisede koridorda milletin astığı ceketleri montları birbirine düğümlemiş 3. kattan ona tutunarak aşağı inmişti..

Sonra 5 gün uzaklaştırma aldı..

Şimdi faceden fotolarını gördüm bütün ünlülerle gece klüplerinde çekilmiş fotoğrafları var barlarda..

Aman diyim ne zaman "Cesur" deseler ödüm kopar benim..

hahahah canım yaaa okurken koptum...:1::1:
cemreleri nasıl bilirsiniz :23:
cemreler sessiz gibi durup cadı oluyorlarrrr kuru cadılardan :1::1::1:

merve ler nasıl oluyor?

mervelerde bilmiş oluyor :1:

Esra'lar nasıl oluyo kızlar?

esralar hanım hanımcık oluyor.tam ev kızı oluyorlarrr :12:

Tanju=zeki ama yaramaz..Seçkin=tam zıpır..Abdullah=uysal az bişe..Özge=sinsi ve az cadı..Okan=yaramaz ve aşırı bencil..Ömer=sinsi tam uyuz..benimde bildiklerim böyle..

oğuzlar ayran gönüllü olur ağızları fena laf yapar , işleri düşünce yanında olur seni göklere çıkarır laflarıyla o yüzden dikkat edin çoğu oğuza kanmayın..

Oktayların burnu havadaa
Emreler iyidir bir kötülüğünü görmedim
Anıllar saf iyi kalpli
Alevler biraz kıskanç maleseff
Aslılar kuralcı ama iyi

Yine lafım meclisten dışarı:61:

Zeynepler alçak gönüllü, sevecen olurlar. Severim kendilerini.
Merveler hep mi böyle bilmem. Benim de tanıdığım bir Merve vardı, feci dedikoducuydu.

benim arkadaşımda Burcu isminden soğumuş artık..her Burcu aynı denk gelmiş onada:) aşırı havalı,kendini beğenmiş ve herkesle arkadaşlık etmek istemeyen birileri olurmuş..yani ben demedim o dedi vallah:)

ben genelde sonu -an ( ramazan , rıdvan , gökhan , erhan ) ile biten kişilerle duygusal anlamda bişeyler yaşarım :D yani sevgili olunmasada birbirimize karşı bi etkileşim oluyo sonradan farkettim ..

sizin bildiginiz ramazanlar nasıl oluyo ??

Back
X