Aslinda orhun ismi fena degil ama benim icin anlami ve islami kaynakli olmasi onemli sende anlamini falan arastirip oyle karar ver istersen
Nedendir bilmem, benim bu orhan, orhun, orçun, orkun gibi isimlere bir antipatim vardır hep. Bunu bir kenara bırakıp düşünmeye çalıştım, anlamı güzel orhun isminin. Yüksek, yüce hun anlamındaymış. yanında ikinci bir isimle kulağa daha hoş gelebilir. Orhun emir, orhun mert gibi... Sadece nacizane bir öneri tabisağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Amin Insallah dilerim Allahim tüm isteyenlere cok bekletmeden verir.tek derdimiz isim olsun..Sagol fikirlerin icin ıki isim hiç düşünmüyorum ama olabilir tabi tuttum bunu .bende orcun ismini sevmezdim benzemiyo ama yaa.dimi
bana o isimlerin hepsi baynı geliyor işte canım :26: ama dediğim gibi, ikinci isim geldiğinde güzel duruyor. benim hoşuma gitti o hayalde . gerçekten tek derdimiz isim olsun. bu arada benim de oğluşum olucak nasipseben de isim konusunda sıkıntı yaşıyorum.derler ya, ad bir boncuktur diye, bir şekilde koyulur Rabbim sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin hepimizin Insallah. Kac haftaliksiniz siz ...sen ne isim dusunuyon soyle de çalayim hemen :))
Orhun efe :)) 16haftalik hamisim daha cok var buluruz hetalde bi isim ..
17. haftanın içindeyim. çok yakın doğumlarımız desene. ben mahir emre ya da salih emre istiyorum. ama babamız fatih mehmet,yavuz selim gibi bir isim olsa mı ki diye düşünmekte, hala kararsız yani. anlamı güzel olsun da, gerisi o kadar önemli değil aslında.[/QUOTE
Bizde cok kararsıziz daha cok ver koyarız heralde bi isim :))
Nasil gidiyo hamilelik hareketlenme badladimi hissediyomusun daha erken ama ..bende tik yok hamile oldugumu unutuyorum bi hissetsem artik doyorm surekili gün sayıyorum :))
Bizde cok kararsıziz daha cok ver koyarız heralde bi isim :))17. haftanın içindeyim. çok yakın doğumlarımız desene. ben mahir emre ya da salih emre istiyorum. ama babamız fatih mehmet,yavuz selim gibi bir isim olsa mı ki diye düşünmekte, hala kararsız yani. anlamı güzel olsun da, gerisi o kadar önemli değil aslında.
Nasil gidiyo hamilelik hareketlenme badladimi hissediyomusun daha erken ama ..bende tik yok hamile oldugumu unutuyorum bi hissetsem artik doyorm surekili gün sayıyorum :))
hamileliğim çok güzel şu aralar. hiçbir sıkıntım yok. sadece biraz gerilme var göbek kısmımda ama o da normalmiş. hiç hissetmiyorum ben hareketlerini yaa3. ayda hissedenler var ama bende de hala tık yok malesef. göbeğim biraz büyümemiş olsa inanmıcam hamile olduğuma yani. bir an önce hissetsek artık di mi :))
İnşallah canım yaa çok sabırsızlanıyorum artıkkk :))) zaman hoop diye geçsin, kuzucuklar bir çırpıda gelsin inşallahAynen aynen sanki benim duygularımı anlatiyosun...bazen o kadar unutuyorumki hamile oldugumu hatta korkuyorum çocuğa bi sey mi oldu bende bisey yok diye ...insalh. sağlıkla dogururuz ve bir an evvel kimil kimil hissederiz :)))
Kizlar babamın adı "orhun " ve ben babamın ismini koymayı cok istiyorum. Fakat bu isim cok yaygın degil sizin fikrinizi almak istedim kulağa nasil geliyo ORHUN ..baba ismi olmasını es gecin isim size nasil geliyo onu yorumlayin bekliyorum ...tesekur ediyor sizleri seviyorum iyiki varsınız ...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?