Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
karel ve pars çok moda bu ara..
ama ben eski isim koymak istiyorum açıkçası..
dur bakim kısa bir araşrırma yapıcam şimdi :)

Son düzenleme:
Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıydi tavsiyelerinz varmi??

Ben engin ismini sevioyrum bir oğlum olursa koymak isterdim ama eşimin kuzeninin çocuğunun ismi .
Engin koyablrsinz . Oğlum olursa çağatayı da düşünmeye başladım çağatay çok hoş .
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim ömerim engin ve çağatay ...

Muhteşem yüzyıldamı yaşıyoruz diyeblrsin ama ben bayezıt ile cihangir'i de çok beğeniyorum . ( gerçekten eşim kabul etse bayezıt koyardım . )

En son neye karar verdiğini de paylaş ama çok merak ederim sonra :) önerilerimi beğendiğinmi bir de?

Bence de çağatay güzel isim . Konu sahibi düşünmeli :)

Önerilerin çok güzel canim teşekkür ederim Ama bilmiyorum o kadar zorlanıyorum ki hiç bir ismi içime sindiremiyorum çok tuhaf rüyasına mi yatsam ki bazılarının rüyasına giriyor bu arada bir işim bulunca mutlaka yazicam

Ben Idris Ali ismini cok seviyorum. Ama esim sevmiyor. Kismet olurda bir oglumuz olursa Hamza ismini koymak istiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…