- 28 Haziran 2015
- 78
- 23
- 88
- 33
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
BARİS İsmi güzel benimde aklımda geçti aslında. .yusuf, devrim, baris, dora
Evet hosuma gidiyor boyle seslenince :))esra erolun oğlunun adı değilmi idris ali :)
Ömer Faruk kuzenimin adı :))bende eskilerdenim Ömer Faruk cok hosuma gidiyor.. yada Ömür Berke
Ediz iyidir iyi candır :)melih ömer ahmet yusuf ediz
hem anlamı da güzel, hem de türkçeymiş daha ne olsun :)Ediz iyidir iyi candır :)
evet öyle. Bende bundan 6 ay önce çok araştırmıştımda en sonunda bi sürü isim yazıp çekiliş yaptık bi tane o bitane ben :))hem anlamı da güzel, hem de türkçeymiş daha ne olsun :)
Bencede :) benim oglumun adi da Ediz..Ediz veya alp çok güzel ( oğlumun adı :) )
direk bana yürümüşsün yalnızSimdilerde sacma sacma isimler koyuluyor cocuklara. Dininiz nedir bilmiyorum ama dinimizce de anlami guzel isimler vermeliyiz cocuklarimiza. Kareldi, parsti bunlarin anlami da bos. Elitlere bakip isim koymamali cocuklara.
Benim kizkardesim ogluna 3 isim koydu. Emir Katade Musa. Cocuk 3 ismine de asina. Biz Musa diyoruz annesi Emir babasi Katade diyor :)) Katade eski sahabelerden birinin ismiymis. Hic duymamistim. Kuzenim yine oglunun ismini Elyesa koydu. Bir peygamber ismi Elyesa. Benim yegenimin ismi Salih. Cok seviyorum Salih ismini.
Birgun benim erkek evladim olursa ismi Yunus olacak insallah. Rahmetli kardesimin ismi.. Guzel ve anlamli bir isim icin eski sahabe isimlerine bakabilirsiniz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?