Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Simdilerde sacma sacma isimler koyuluyor cocuklara. Dininiz nedir bilmiyorum ama dinimizce de anlami guzel isimler vermeliyiz cocuklarimiza. Kareldi, parsti bunlarin anlami da bos. Elitlere bakip isim koymamali cocuklara.

Benim kizkardesim ogluna 3 isim koydu. Emir Katade Musa. Cocuk 3 ismine de asina. Biz Musa diyoruz annesi Emir babasi Katade diyor :)) Katade eski sahabelerden birinin ismiymis. Hic duymamistim. Kuzenim yine oglunun ismini Elyesa koydu. Bir peygamber ismi Elyesa. Benim yegenimin ismi Salih. Cok seviyorum Salih ismini.

Birgun benim erkek evladim olursa ismi Yunus olacak insallah. Rahmetli kardesimin ismi.. Guzel ve anlamli bir isim icin eski sahabe isimlerine bakabilirsiniz bence :)

Favorim ali...evet çok var ama olsun bende eski isim anlamlı isim bide bana kimi hatırlattığını önemli veririm...oğlumun adı muhammed benin için muazzam MaşeAllah. .kendisi de bal ' ikinci oglis olursa ali isterdim ama eşim babama jest yapalım diyor kayinpederinim buna değer adı bilal...kızımız olursa zeynep inşeallah bakalimm

Ediz... Oglumun ismi :) nisanliyken ruyamda bi oglumun olacagini ve ismini ediz koymami soyledi yasli bi amca.. Bizde koyduk..

direk bana yürümüşsün yalnız
herkezin kendi fikri bencede çocuğa 3 isim vermek çok saçma..
ayrıca dinimiz müslüman türkiyenin yüzde doksanın olduğu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…