- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Simdilerde sacma sacma isimler koyuluyor cocuklara. Dininiz nedir bilmiyorum ama dinimizce de anlami guzel isimler vermeliyiz cocuklarimiza. Kareldi, parsti bunlarin anlami da bos. Elitlere bakip isim koymamali cocuklara.
Benim kizkardesim ogluna 3 isim koydu. Emir Katade Musa. Cocuk 3 ismine de asina. Biz Musa diyoruz annesi Emir babasi Katade diyor :)) Katade eski sahabelerden birinin ismiymis. Hic duymamistim. Kuzenim yine oglunun ismini Elyesa koydu. Bir peygamber ismi Elyesa. Benim yegenimin ismi Salih. Cok seviyorum Salih ismini.
Birgun benim erkek evladim olursa ismi Yunus olacak insallah. Rahmetli kardesimin ismi.. Guzel ve anlamli bir isim icin eski sahabe isimlerine bakabilirsiniz bence :)
Cartberk, curtberk, falancan, filancan olmasın yeter. Sakın o hataya düşmeyin bence
Simdilerde sacma sacma isimler koyuluyor cocuklara. Dininiz nedir bilmiyorum ama dinimizce de anlami guzel isimler vermeliyiz cocuklarimiza. Kareldi, parsti bunlarin anlami da bos. Elitlere bakip isim koymamali cocuklara.
Benim kizkardesim ogluna 3 isim koydu. Emir Katade Musa. Cocuk 3 ismine de asina. Biz Musa diyoruz annesi Emir babasi Katade diyor :)) Katade eski sahabelerden birinin ismiymis. Hic duymamistim. Kuzenim yine oglunun ismini Elyesa koydu. Bir peygamber ismi Elyesa. Benim yegenimin ismi Salih. Cok seviyorum Salih ismini.
Birgun benim erkek evladim olursa ismi Yunus olacak insallah. Rahmetli kardesimin ismi.. Guzel ve anlamli bir isim icin eski sahabe isimlerine bakabilirsiniz bence :)
Kız olursaOğlumun adı Metehan deniz, bir oğlum daha olursa Atahan yağız olacak inşallah, Murat ömer ali gibi isimleri de seviyorum
Benim oğlum olsaydı adını Ahmethan Kaan koyardım.
esra erolun oğlunun adı değilmi idris ali :)
E
evet öyle. Bende bundan 6 ay önce çok araştırmıştımda en sonunda bi sürü isim yazıp çekiliş yaptık bi tane o bitane ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?