Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

3 isim fazla değil mi bir kişi için ?
Bir de soyadı eklenecek . Çok fazla olur bence.

Kateda ismi de türk birine uymuyor bence .
Christian koymak gibi bişey olmuş diye düşünüyorum.

valla ben boyle karizmatik isimleri cok seviyorum. soyle ki
alperen, alparslan, mirza, efe, yigit, yavuz,yagiz falan filan.
saglikla kucgina al canm ogulcanini.

Emir Musa tamam da Katade biraz sey duruyor nasil diyim. Turkce'de asina olunmayan bir isim. Sanki bir arap ulkesinden iltica etmis gibi. Hem 3 isim... Soyadiyla beraber 4 kelime. Suyunu cikarmislar biraz.

hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali buyutsun .benim eger bi oglum olursa ismini güney koyucam sanada tawsiye ederim :)

Oğlum olursa eğer, Haktan Emre koymayı istiyorum adını. Eşimin adı Hakan, onunla uyum sağlıyor :)

E

evet öyle. Bende bundan 6 ay önce çok araştırmıştımda en sonunda bi sürü isim yazıp çekiliş yaptık bi tane o bitane ben :))

Hamileyken ediz hun türkan soray filmi vardi adam ne yakisikliymis ya hu derken kafada bi ampul yandi ediz ediz diye soylerken isim kulagima hos geldi ve ta 15.haftadan beri hic degismedi ve dogdu ediz oldu :)

Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan

ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…