slm; gebeliğimin 32. haftasındayım. isim telaşı sardı. eşimin babası seneler öncesinde vefat etti eşim babasının adının yani irfan konulmasını istiyor.(eşimin bütün ailesi bu yönde ) bende ilk evladım ve heves ediyorum. aklıma gelenler çağan ve mert ;
Çağan İrfan Keskin
İrfan Çağan Keskin
İrfan Mert Keskin...
sizce hangisi kulağa hoş geliyor ? ilk isim mi kullanılır ikinci isimmi. irfanın ikinci isim olarak kullanılmasını istiyorum. sizce ne yapsam ?
yada irfan ve keskin soyadına yakışan aklınıza gelen bir isim varmı ?
lütfen yardım edinnn. kafam karışıkk
Eşinizin ve ailesinin hassasiyetini çok iyi anlıyorum bende babamı 9 yaşımda kaybettim ve hep bir oğlum olsun babamın adını yaşatayım istedim rabbim gönlüme göre verdi şimdi bir oğlum olacak nasipse ve ben de ismini babamın ismi olam mehmet koyacağım eşime bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır saygıyla karşıladı ve nasıl istersen dedi güzel yanı şu ki kayınbabamında adı mehmet çok güzel denk geldi
ikili isim konusuna gelince bizde ilk başlarda mehmete ikinci bir isim ekleyelim dedik ama malesef ilk isimler hep noktalı ikinci isimler açık kullanılıyor bu durumda ikilemde kalmamak için biz tek tercşh ettik nasipse 7 temmuzda mehmetimi kucağıma alacağım sizede hayırlı doğumlar dilerim.
İrfan adını göbek adı olarak koyun bence de.
İrfan çağan hoş olur.
arkadaşlar cevaplarınız için teşkkürler ama. ben ikilemdeyim hala. ikinci isimmi birinci isimmi daha kullanılıyor ? bu konuda farklı yorumlar var hep ???
allah sabırlıklar versin benım başıma gelmedi ama eşimde 7 yaşındaymışzor bir durum. bende saygı karşılıyorum bu isim olayını. aslına bakarsanız eşimde tek isim irfan taraftarı ama bende bu konuda diretiyorum. hatamı yapıyorum bilmiyorum ama tek irfan olmasını istemiyorum. eşimde bu yüzden ne yaparsan yap dedi ve artık isim konusunu konuşamıyoruz. her konuştuğumuzda sorun yaşanıyor çünkü
İrfan 2. isim olsun istiyorsanız, 2.sıraya yazdıracaksınız. İlk sırada hangisi yazılıysa onu söylüyor herkes doğal olarak, resmi kurumlarda özellikle. Hastane, okul vs gibi.
2 isim olacaksa eğer isimlerden biri muhakkak kısa ve modern olmalı düşüncesindeyim. Önerim:
Alp İrfan Keskin
arkadaşlar cevaplarınız için teşkkürler ama. ben ikilemdeyim hala. ikinci isimmi birinci isimmi daha kullanılıyor ? bu konuda farklı yorumlar var hep ???
okumazmıyım bütün yorumlar benım için çok önemli. sizin yorumdan dolayı zaten çelişki var yorumlar diye yazdım bazırları 1. bazıları 2. ismin göbek adı olduğunu söylüyor
çok uyumlu olmuş mehmet için de bir isim düşünsene arkadaşım senin bulduğun ismi çok beğerndim bizde istiyoruz
.............. Mehmet GENÇ
ben bizzat 2 isimliyim.
Emel İpek ve soyadım.. Kimlikte bu sırayla.
HEr yerde Emel hn diye sesleniyorlar, düzeltiyorum "ben İpek'i kullanıyorum" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?