eymen olabilirr :) [/COLOR]
mert irfan keskin,tuna irfan keskin,irfan eren keskin aklıma gelenler.allah sağ salim kurtarsın.anababalı hayırlı evlat etsin
Eymen ismini çok sewiyorum bnde kuzenimin ismi 'Ali eymen' =))
Çağan ismini koyacağım sanırım. ama hala irfan çağan mı - çağan irfan mı onda kararsızımmm. ve sanırım bu kararsızlığım bitmicekk
hepinize yorumlarınız ve alakanız için teşekküe ederimm
Çağan ismini bir ara ben de düşündüm, benimki de oğlan olacak nasipse.
Kuzen çocukları var irili ufaklı, yaşları 8-12 arası değişen.
Bunlar duydular bu ismi, "Neee Çıyan mı, aa İpek abla Çıyan koyacakmış oğlunun adını, Çıııyaaaan, Çııyaann" yaptılar..
Sinir oldum, ama demek ki bu isimle de okul çağında dalga geçilme potansiyeli var.
:26:
Çağan ismini bir ara ben de düşündüm, benimki de oğlan olacak nasipse.
Kuzen çocukları var irili ufaklı, yaşları 8-12 arası değişen.
Bunlar duydular bu ismi, "Neee Çıyan mı, aa İpek abla Çıyan koyacakmış oğlunun adını, Çıııyaaaan, Çııyaann" yaptılar..
Sinir oldum, ama demek ki bu isimle de okul çağında dalga geçilme potansiyeli var.
:26:
Bende su an 4.5 aylık hamileyim..doktor kız dedi..erken mi söyledi bilmem ama hemen isim aramaya başladık...forumda goremedim...isim öneriniz ne olabilir ?
ben saydiklarinizdan mert irfan'i begendim...
ben aile buyuklerinin isimlerinin bebeklere koyulmasina karsiyim sacma bir gelenek, soyleyin karismasinlar size.
o kadar tasiyorsunuz, besleyip buyuteceksiniz adini da size biraksinlar bir zahmet.
baska bir arkadasin dedigi gibi alp irfan guzel, sarp irfan da olabilir.
peki sizin koydugunuz isim kullanilacak mi aslinda onemli olan soru bu?
bu tur fikir ayriliklarinda herkes cocugu baska bir ismiyle cagiriyor
herkesin fikri var ama önemli olan düşüncelere saygılı olmak. tutup onlar benım koyduğum ismi söylemezlerse bende önce uyarır sonrada bende ozaman irfanı kullanmam. o yüzden irfanın yanında kısa isim kullanmayı pek istemiyorum. çağanda tek başına bir isim. ve çağan irfan da kullağıma hoş geliyor. ben çağan derim ama çağan irfan diye de kullanırım. ama asıl ismi çağan ...
eşim başta kabullenmedi ama sonra sonra kabullendi. zamanla herkes kabullenecek. iş annede bitiyor diye düşünüyorum.
slm; gebeliğimin 32. haftasındayım. isim telaşı sardı. eşimin babası seneler öncesinde vefat etti eşim babasının adının yani irfan konulmasını istiyor.(eşimin bütün ailesi bu yönde ) bende ilk evladım ve heves ediyorum. aklıma gelenler çağan ve mert ;
Çağan İrfan Keskin
İrfan Çağan Keskin
İrfan Mert Keskin...
sizce hangisi kulağa hoş geliyor ? ilk isim mi kullanılır ikinci isimmi. irfanın ikinci isim olarak kullanılmasını istiyorum. sizce ne yapsam ?
yada irfan ve keskin soyadına yakışan aklınıza gelen bir isim varmı ?
lütfen yardım edinnn. kafam karışıkk
cagan ırfan keskın daha hosslm; gebeliğimin 32. haftasındayım. isim telaşı sardı. eşimin babası seneler öncesinde vefat etti eşim babasının adının yani irfan konulmasını istiyor.(eşimin bütün ailesi bu yönde ) bende ilk evladım ve heves ediyorum. aklıma gelenler çağan ve mert ;
Çağan İrfan Keskin
İrfan Çağan Keskin
İrfan Mert Keskin...
sizce hangisi kulağa hoş geliyor ? ilk isim mi kullanılır ikinci isimmi. irfanın ikinci isim olarak kullanılmasını istiyorum. sizce ne yapsam ?
yada irfan ve keskin soyadına yakışan aklınıza gelen bir isim varmı ?
lütfen yardım edinnn. kafam karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?