lazuri Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2008 72 0 86 Sakarya 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #61 kahkahaaa .!.: ÇAĞAN : Bayram, şenlik, mutlu gün çagan irfan olsun bence hayırlı olsun analı babalı buyusun Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım. darısı tüm isteyenlerin başına
kahkahaaa .!.: ÇAĞAN : Bayram, şenlik, mutlu gün çagan irfan olsun bence hayırlı olsun analı babalı buyusun Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım. darısı tüm isteyenlerin başına
lazuri Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2008 72 0 86 Sakarya 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #62 melosch .!.: cagan ırfan keskın daha hos allah analı babalı saglıklı buyutsun ıns Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimmm
melosch .!.: cagan ırfan keskın daha hos allah analı babalı saglıklı buyutsun ıns Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimmm
soyafilizim Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2010 606 6 116 İstanbul 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #63 çağan irfan daha güzel durmuş bence de,hayırlı olsun
A angel06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 30 0 36 Fransa 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #64 çokzor iş bu iş...yahu.
aycan77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2008 1.093 7 116 36 Yalova 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #65 irfan çağan dedm ben çağan ismini kullanıcaksan öyle daha iyi çünkü bazen ismin tamamını yazmıyolar bazı yerlerde mesela i.çağan ya da ç.irfan gibi
irfan çağan dedm ben çağan ismini kullanıcaksan öyle daha iyi çünkü bazen ismin tamamını yazmıyolar bazı yerlerde mesela i.çağan ya da ç.irfan gibi
lazuri Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2008 72 0 86 Sakarya 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lazuri #66 aycan77 .!.: irfan çağan dedm ben çağan ismini kullanıcaksan öyle daha iyi çünkü bazen ismin tamamını yazmıyolar bazı yerlerde mesela i.çağan ya da ç.irfan gibi Genişletmek için tıkla... valla canım bu konuda çok farklı yorumlar geliyo. iki isimli olanlar da bunların içinde. ilk ismin daha çok kullanıldığını söyleyenler çoğunlukda... inanın artık çağan ismi bile soğuk gelmeye başaldı üstünde okadar düşündüm kiii ((
aycan77 .!.: irfan çağan dedm ben çağan ismini kullanıcaksan öyle daha iyi çünkü bazen ismin tamamını yazmıyolar bazı yerlerde mesela i.çağan ya da ç.irfan gibi Genişletmek için tıkla... valla canım bu konuda çok farklı yorumlar geliyo. iki isimli olanlar da bunların içinde. ilk ismin daha çok kullanıldığını söyleyenler çoğunlukda... inanın artık çağan ismi bile soğuk gelmeye başaldı üstünde okadar düşündüm kiii ((