mrb arkadaşlar . tecrübeli özellikle çocuklu arkadaşlardan yorum bekliyorum.konu şu: 17 aylık evliyiz ve yaza doğru mayıs gibi bebek denemek istiyoruz.ancak isim konusunda bi derdimiz var.diyeceksiniz ortada bebek yok ne ismi!!haklısınız da ama şöyle eşimle konuşurken olsa ismi ne olur die eşim dedi ki kız olursa annemin ismini koyalım sende ikinci ismini koyarsın.memlekette annemin ismiyle ev de istediğin isimle seslenirsin dedi.taabi ben çok sinir oldum ne demek ya!!biraz atıştık.eltimin ilk çocuğu kız ve o vermemiş.eşim evin en küçüğü-bence biraz da bu yüzden yapıo- ve kesinlikle bu konuda taviz vermeyecekmiş.kouyu kapattık şimdi hiç konuşmuoruz ama benm içim içimi yiyor siz ce nasıl eşimin fikrini değiştirebilirim.kaynanamı sevmediğim değil ama eski bi isim.ben daha modern bi isim istiyorum.ayrıca kv min ismi eşimin 6 yıllık evlenme aşamasına gelip ayrıldığı kız arkadaşının ismi!!!!kesinlikle onu düşünerek verdiğini sanmıyorum zaten bu konuyu açmadım.offffff ben napıcam ya
nolur bana bi yol gösterin.şimdiden çok teşekkürler.kv min ismi hatice bu arada)