- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
SagolunCipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.
Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.
Şuan şahit falan istemedi. Ama ınsallah ılk celsede biterilk celsede sahit gerekmeyebiliyor, hakim inandırıcı ve yeterli bulursa şahide gerek duymaz, eger inandırıcı gelmezse desteklenmeniz icin sahit ister onu da ikinci durusmada getirirsiniz.
cipli kimlik dediginiz su yeni kimlikler mi yani, benimki de o ama geceli iki sene oldu, ben de ilk ismimi sildirmek istiyorum sebebi ismim cok uzun oluyor ve sevmiyorum da zaten yani sadece uc ismimden birisi silinicek, acaba yaptırabilir miyim bir bilginiz var mıCipli kimlige gecerken tek seferlik hak taninmisti hic bir islemsiz ikinci bir isim ekleme yaptirdim.
Sadece gecerli sebep istedi, ben de ismimin x harfiyle baslamasi sorun oluyor, anlasilmiyor yanliş yaziliyor dedim. Xsenia olan adima ece eklettim.
Durusmasi da cok zor olmaz diye dusunuyorum. Hayirli olsun.
Çipli kimlige gecis yaptim. Su an isim ekleme gibi bir hakkim var mi?
cipli kimlik dediginiz su yeni kimlikler mi yani, benimki de o ama geceli iki sene oldu, ben de ilk ismimi sildirmek istiyorum sebebi ismim cok uzun oluyor ve sevmiyorum da zaten yani sadece uc ismimden birisi silinicek, acaba yaptırabilir miyim bir bilginiz var mı
tüh bilsem gecerken sorardımBildigim kadariyla suan yapilamiyor, ama nufus mudurluklerine bi sorun isterseniz.
O sisteme eklemeyecek o veznedar sadece para alırBen yazdım dilekceme.Ama görevli yanı dosyayı açan kişi şahitleri sisteme eklememıs. Gerı dönup sordum
Artık sistem degıstı, hakim isterse shıy eklenecek dedı.Ama dılekcede sahıt ler var tabıkı. E devletten hep takıpteyım süre falan vermedi. Zaten deprem yuzunden 2ay ertelendi durusmam
Ama tek celsede biter kolay mahkeme demislerdi bana. İnşallah uzamazO sisteme eklemeyecek o veznedar sadece para alır
O sadece para alacaktı sistem değişti almayacak
Yani o zaman senden para almış olsaydı da şimdi şahitlere kağıt gelmeyecekti
Olağan şartlarda tanıkları bir sonraki celse çağırır ama sen götür tanıklarım da geldi dinler misiniz şimdi diye sor
Ama tek celsede biter kolay mahkeme demislerdi bana. İnşallah uzamaz
Hakim dosyayı inceledigınde aslında Durusma öncesı sahıt istedigıni belırtebılır. Ama belkı dılekceme baktıgında 2 sahıtım görmüştür. Neyse 2gun kaldı o zaman ögrenecegımBen tek celsede biter diyenlere çok inanma bitebilir de bitmeyebilir de demiştim
Keske ajsş bulunsaydi. Umarim sıkıntı yasamazsiniz.Evet yapmıstınız. Ve ıcınde a olmayan o dedıgım ısmı kullanmaya basladım
O zaman artık eskisini söyle bizeBugün ismim degişti çok mutluyum
Naciye idiO zaman artık eskisini söyle bize
Naciye idiYeni ismim yok güzel cokkk
İnşallah cok tesekkurlerhayırlı olsun güzel güzel çağrılsın ismin
Yeni ismin mutluluk getirsin, dilerim yeni isminle beraber bütün sıkıntılarından kurtulursunNaciye idiYeni ismim yok güzel cokkk
Çok sagolun cok tesekkurler. Şükür bu aralar takmıyorum. Buraya bile pek girmiyorum. Konu acmıstım isim davasıyla ilgili sonucu yazmak istedim. Heryerde paylasmak ıstıyorum. O kadar mutluyum ki halaa inanamıyorumYeni ismin mutluluk getirsin, dilerim yeni isminle beraber bütün sıkıntılarından kurtulursun
Neden? Sizin sülale seçilmiş sülale mi? Adınız naminiz çok mu mühim?Benim ismim ve soy ismimle sülelede 3 kısı var. Amcam annesının adını koymus. Babamda koydu. Dıger amcam ogluna dedemin adını koydu. Babamda kardeşime koydu. Kardeşimin adı soyadı da aynı amcaogluyla. Dedemınde aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?