İsim degisikligi

Sizce en guzeli hangisi?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .

brigittebardot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
109
14
38
İstanbul
Merhabalar,ben ismimi degistirmek istiyorum ama bana yardimci olabilirmisiniz? Yazdigim isimlerden en guzeli hangisiyse onu yazarsaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler

Sinemis'te dahildir,unuttum

Son düzenleme:
Janset
Ama neden illa bu isimler özel bi sebebi mi var.Bunların içinde en oluru janset

İsim mi değiştireceksiniz , yabancı mı olacaksınız
Zahmete gireceksiniz madem daha güzel isimler bulsanız.
Çok daha güzel yabancı isimler var .Merak ettim kendi isminiz nedir ?
Mesela nickiniz çok güzel bir isim .

Son düzenleme:
Ben isimleri goremedim? Yukarda janset diyenler olmus diger secenekleri bilmiyorum ama bana gore son derece itici kulaga cok cirkin gelen bir isim.

Yok cerkes oldugum icin cerkes ismi secicem yoksa benim ismim cok guzel ama :)

Kaç yaşındasınız?
Zor olmayacak mı bu kadar sene insanların size seslendiği alıştığınız ismi değiştirmek.Uzun bi alışma süreci yaşarsınız yüksek ihtimalle ve sizi tanıyanlarda çok şaşırır eski isminizi yanlışlıkla söylemeye devam ederler bence :)
Ben burda nickimi değiştirdim bilenler ve ben zor alıştık isim değiştirmek çok büyük bir şey bence.

Janset
Ama neden illa bu isimler özel bi sebebi mi var.Bunların içinde en oluru janset

Cerkes oldugum icin cerkes ismi secmeye ozen gosteriyorum :)

Yok ben cerkesim zaten o yuzden :)

Akanda biraz ilginç değil mi
Akan kan damarda durmaz gibi
Akanda

Babamda pek begenmedi akanda'yi.Janet yada Sinemis diyor:)

Çerkessiniz görünen o ki :)
Ben de Janset dedim, anlamını severim

Evet cerkesim :) Tesekkurler

Ben isimleri goremedim? Yukarda janset diyenler olmus diger secenekleri bilmiyorum ama bana gore son derece itici kulaga cok cirkin gelen bir isim.

yaa anket actim telefondan giriyorsaniz goremeyebilirsiniz

21 yasindayim cok zor olcagini dusunmuyorum suanki ismimi cok seviyorum ama hani basinda eklense yada tek cerkes ismi olsa daha mutlu olucam :) Hem daha ufak oldugum icin alisirlar diye dusunuyorum:)

21 yasindayim cok zor olcagini dusunmuyorum suanki ismimi cok seviyorum ama hani basinda eklense yada tek cerkes ismi olsa daha mutlu olucam :) Hem daha ufak oldugum icin alisirlar diye dusunuyorum:)

Ufak mı
Alışmak için çok zor olacak bence tabi siz bilirsiniz :)
Şu anki isminiz ne ?

Sinemis'i yazmamissiniz ama ben de Sinemis'i begendim babaniz gibi :)
ikinci olarak bunlarin arasindan en oluru Janet.
akanda türkce de garip oluyor, bisey akiyormus gibi

Hepsi çok farklı isimler bunların arasında Gupseye kulak aşinalığı oldu ondan sanırım Gupse dedim.

Hayır benim anlamadığım sizin aldığınız belgeler, sertifikalar,diploma onlar hep eski adınıza düzenlenmiş olacak isim değiştirince onlara ne oluyor ?

cok guzel bi soru Henuz ufagim yani sorun olcagini dusunemiyorum ama bakalim ya hayirlisi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…