- Konu Sahibi brigittebardot
-
açıkçası canım kusura bakma ama ben hiçbirini beğenmedim.
sen söyleyene kadar çerkes isimleri olduğunu da bilmiyordum.
ben senin yerinde olsam değiştirmezdim adımı.
sadece özeniyorum diye isim mi değiştirilir? ben de adından memnun değilsin sandım. madem adını seviyorsun değiştirmene değmez.
Babamda biz sana oyle seslenelim diyor ama ben oyle hoslanmiyorum ne biliyimCevremde cok insan var ismi yasli ismi ,kendine derin alev ezgi filan diyor itici geliyo yani bana :)
Akanda biraz ilginç değil mi
Akan kan damarda durmaz gibi
Akanda
bende valla arkanda diye okudum önce :26:
Bence de sinemis :) aman ne olcak sanki değiştirin gitsin, ilerde çocuklarınıza da isim koyarken 2 kere düşünürsünüz :)
Birçok kişinin aksine ben sizin bu isteğinizi normal buldum. Ama eski isminizi tamamen.sildirmek yerine ikinci bir isim almanızı öneririm.
ben de sinemis le setanay ı beğenirim çerkez isimlerinden.ön ad olarak ekletebilirsin bence madem çerkezsin isminde çerkezce olması güzel olur.ben de çeçenim babam gitmiş ot ismi koymuş bananeyse oralara girmeyelim.ismimi değiştirmeyi düşündüm fakat ben fatıma rabia gibi birşey düşünmüştüm ailen destekçiyse koy gitsin
Siz evlimisiniz cümlenin sonunda eşimden dolayı yazmışsınız 11. Sınıf öğrencisi değil misiniz,yazılı sorunu diye konu açmıştın hatta bende cevap vermiştim,12. Sınıfa geçeceğinizi bölüm değiştirenizi yazmıştınız eski konunuzdaBen de azeriyim ama hic boyle fantastik isimler bulmak aklima gelmediyanlis anlamayin ama yazdiginiz isimler cok basit geldi bana. Yani basit derken ne bileyim hani bazi anneler dikkat cekmek icin ilginc hic duyulmamis isim bulmaya ugrasir sonra abuk bir isim koyarlar ya cocuga o duruma dusmeyin yanlis anlamayin tabi sizin zevkiniz ama bence anlamina gore secin isminizi kisiliginizi yansitan bir sey olsun. Noktali harfler bulunmasin mumkunse iyi degilmis cunku. Bu arada janetin cerkes ismi olduguna emin misiniz? Ben ispanyol diye biliyorum. Janet jak esim den dolayi
Siz evlimisiniz cümlenin sonunda eşimden dolayı yazmışsınız 11. Sınıf öğrencisi değil misiniz,yazılı sorunu diye konu açmıştın hatta bende cevap vermiştim,12. Sınıfa geçeceğinizi bölüm değiştirenizi yazmıştınız eski konunuzda
Bende lise öğrencisi diye hatırlıyorum. ..
Janset cerkes ismidir ayrıca Janet le ne alaka
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Evet canım lise öğrencisi 11. Sınıfım diye yazmış konularında hatta dershaneye bile gidiyor,ama şimdi eşimden dolayı yazmış bir tuhaflık var.Bende lise öğrencisi diye hatırlıyorum. ..
Janset cerkes ismidir ayrıca Janet le ne alaka
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
21 yaşında kendini ufak kategorisine mi sokuyorsun ilginç
Hiçbirini beğenmedim..
Evet canım lise öğrencisi 11. Sınıfım diye yazmış konularında hatta dershaneye bile gidiyor,ama şimdi eşimden dolayı yazmış bir tuhaflık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?