İsim degisikligi

Sizce en guzeli hangisi?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .

Yok tabiki kusura bakmam o da sizin bakis aciniz :)

Babamda biz sana oyle seslenelim diyor ama ben oyle hoslanmiyorum ne biliyim Cevremde cok insan var ismi yasli ismi ,kendine derin alev ezgi filan diyor itici geliyo yani bana :)

Bilemem sen bilirsin sonrasında zorlu bir süreç var değer diyorsan değiştir tabi ama çok karışıklık çıkar çok uğraşırsın :)

Bence de sinemis :) aman ne olcak sanki değiştirin gitsin, ilerde çocuklarınıza da isim koyarken 2 kere düşünürsünüz :)

ben de sinemis le setanay ı beğenirim çerkez isimlerinden.ön ad olarak ekletebilirsin bence madem çerkezsin isminde çerkezce olması güzel olur.ben de çeçenim babam gitmiş ot ismi koymuş bana neyse oralara girmeyelim.ismimi değiştirmeyi düşündüm fakat ben fatıma rabia gibi birşey düşünmüştüm ailen destekçiyse koy gitsin

bende valla arkanda diye okudum önce :26:

Bence de sinemis :) aman ne olcak sanki değiştirin gitsin, ilerde çocuklarınıza da isim koyarken 2 kere düşünürsünüz :)

Bakalim :)

Birçok kişinin aksine ben sizin bu isteğinizi normal buldum. Ama eski isminizi tamamen.sildirmek yerine ikinci bir isim almanızı öneririm.

İsmimin onune dusundum simdilik :)

Ailem destekci tabiki onlardan cesaret aldim birazda :) İsmimin onune dusunuyorum

Canım Nefin i öneririm aydınlık,gün ışığı demek bende çocuğum olursa düşünüyorum bu ismi.Senin yazdıklarından da Gupse favorim anlamı çok güzel.

Benim bir arkadasim senin yaslarindayken ismini degistirdi. Mahkeme biryildan fazla surdu. Devlet dairelerinde sorun yasiyor surekli. Hep belgelemek zorunda kaliyor isim degisikligini. Yeni tanistigi kisilerle problem yasamiyor ama eski tanidiklarinin bazilari hala eski ismiyle cagiriyorlar. Bazilarida gicikligina eski ismini kullaniyorlar. O mecburdu cunku cok kotu bir ismi vardi: ( ama sizin isminiz guzelmis diyorsunuz. Ayrica sectiginiz isimler pek kulaga hos gelmiyor gibi ama yinede siz bilirsiniz. Bana gore degmez ugrasmaya.

Siz evlimisiniz cümlenin sonunda eşimden dolayı yazmışsınız 11. Sınıf öğrencisi değil misiniz,yazılı sorunu diye konu açmıştın hatta bende cevap vermiştim,12. Sınıfa geçeceğinizi bölüm değiştirenizi yazmıştınız eski konunuzda

Bende lise öğrencisi diye hatırlıyorum. ..
Janset cerkes ismidir ayrıca Janet le ne alaka

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

sakın yalnış anlamaynn lütfen yazacaklarımı ama kimse yeni alacağınız isimle seslenmeyecek size buna emin olun..
doğduğunda 2 isim konulmuş insanlara bile tek ismiyle hitap ediyorlar genelde farkındaysanız..

örneğin ilk isminiz ayşe diyelim..bundan sonra size akanda ayşe,yada janseli ayşe,gupse ayşe 'mii diyecekler?hiç sanmam...birleşik yazılmış gibi isimler(örn:mehmet ali-ali osman-mehmet emin gibi) birlikte söyleniyor ama efe kaan , emir eymen vs..gibi isimleri tek olarak telaffuz ediyor aileleri bie..

hele 21 yıldan sonra herkese ben artık akanda oldum mu diyecekseniz..garip geldi..

bizim bir tandığımız çocuğunun ismini değiştirdi 2 yaşındayken sırf kur'anda geçmiyormuş diye(koyarken aklı neredeyse )babanne-annane bile alışamadı..kaç yıl aradan hala eski ismini kaçırdıkları oluyor arada...çocukta çok bocaladı...bana göre keyiften isim değiştirmek gereksiz ve yersiz...her çerkesin adı çerkesçemi?

Bende lise öğrencisi diye hatırlıyorum. ..
Janset cerkes ismidir ayrıca Janet le ne alaka

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Evet canım lise öğrencisi 11. Sınıfım diye yazmış konularında hatta dershaneye bile gidiyor,ama şimdi eşimden dolayı yazmış bir tuhaflık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…