İsim degisikligi

Sizce en guzeli hangisi?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
Yok cerkes oldugum icin cerkes ismi secicem yoksa benim ismim cok guzel ama :)

İsminiz güzelse çerkessiniz diye çerkes ismiyle isminizi değiştirmeniz biraz yersiz gibi sanki...Yanlış anlamayın, etrafınızdaki insanlar zorlanacak ve muhtemelen eski isminizle hitap edecekler vs vs, yeni ismi benimseyenler yeni tanıştığınız insanlar olacak muhtemelen, o açıdan iyi düşünün derim ben:) Benim de çok fazla çerkes arkadaşım var, hiçbirinin adı da çerkes ismi değil. Bu kısım konuyla ilgili görüşümdü ama karar sizin:)
Sorunuza cevabımsa Janset, kendimi bildim bileli çok severim:)

Farklı bir secenek olarak setenay nasıl çok beğeniyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok yok tabikide yanlis anlamam :) Cerkes oldugum icin degil kendimi ifade edemedim kusura bakmayin,soyle mesela bizim ailede herkesin ya gobek adi yada ismi cerkesce bende yaslandigimda hani boyle nasil derler benim icin ifade edicek birsey olsun istiyorum.Yine anlatamadim ama Suanki ismimden sikayetci degilim sadece onune bunlardan biri gelse daha mutlu olurum :)

Evet universitedeyim :))) Cok cok istiyorum cerkes oldugum icinde genelde herkesin ismi cerkesce.Bi benimki Türkce nerdeyse.Zaten eski ismim dursun onune gelsin istiyorum bakalim :)

Çok uğraştırıcı işler bence değmez canım ya ismini de seviyormuşsun zaten :) devlette işler nasıl işliyor bilmiyorum mesela üniversiteye gidip seninle ilgili tüm evraklarda adını değiştireceksin.
Kendimden düşünüyorum bende 21 yaşındayım sertifikalarım var onları götürüp benim adım değiştirdi yeniden düzenleyip geri verin diyemem sanırım
ehliyet varsa aynı şekilde gidip değiştirteceksiniz sanırım ne bileyim ben göze alamazdım o kadar işlemi :)

Şuan arkadaşlarını aileni döndüremezsin döndürsen bile çooook uzun zamanını alır sadece yeni tanıştıklarınla yeni ismini kullanabilirsin. Uğraştığına değmez :)
Bir de araştırmışssınızdır her başvuran isim değiştirebiliyor mu ben belirli şartları var işte toplumda rencide oluyorum falan gibi gibi çokta net bilgim yok gerçi

Ben de azeriyim ama hic boyle fantastik isimler bulmak aklima gelmedi yanlis anlamayin ama yazdiginiz isimler cok basit geldi bana. Yani basit derken ne bileyim hani bazi anneler dikkat cekmek icin ilginc hic duyulmamis isim bulmaya ugrasir sonra abuk bir isim koyarlar ya cocuga o duruma dusmeyin yanlis anlamayin tabi sizin zevkiniz ama bence anlamina gore secin isminizi kisiliginizi yansitan bir sey olsun. Noktali harfler bulunmasin mumkunse iyi degilmis cunku. Bu arada janetin cerkes ismi olduguna emin misiniz? Ben ispanyol diye biliyorum. Janet jak esim den dolayi

Suan korktum Evet lisedeyken aldigim ingilizce lisan mi demeliyim birkac belgem filan var ket pet sinavi filan.. Zor isler ya.. Cok ta begeniyorum,ozeniyorum tabiki birazda :))

Çerkesler bağlı oluyorlar böyle şeylere, ben baya içindeyim onların anlıyorum o açıdan:) Bence de istiyorsanız adınızın önüne bir tane gelsin, direkt tek isim olarak yapmayın derim, en azından hem sizin gönlünüz olur hem insanların kafası karışmaz:)

Yok janet cerkes ismi İspanyollarda da mi varmis???

Heh aynen demek istedigim sey o.İlerde belkide bizden kimse kalmiycak bu topraklarda bizde himaye altindayiz sonucta:) Onune dusundum bende bi bakalim tesekkurler tekrardan:)))

cok guzel bi soru Henuz ufagim yani sorun olcagini dusunemiyorum ama bakalim ya hayirlisi:)))

İsim konusunda bişey diyemeyeceğim çok uzak oldugum isimler ama şunu söyleyeyim tekrarlamıssınız 2-3 defa ufak falan değilsiniz :) İsmimiz kimliğimiz gibidir.21 yasından sonra değiştirmek bana saçma geldi.Söylemeden edemedim napim.

Heh aynen demek istedigim sey o.İlerde belkide bizden kimse kalmiycak bu topraklarda bizde himaye altindayiz sonucta:) Onune dusundum bende bi bakalim tesekkurler tekrardan:)))

Öyle düşünmeyin bence, neticede kültür isimle olmuyor ki, bir şekilde çocuklarınıza anlatırsınız onlar çocuklarına derken yayılır gider:) İsim siz ölene kadar var, önemli olan çocukların yetiştirilme şekli. Gerçi ben bu ırk olaylarını gereksiz buluyorum, hepimiz insanız ne fark eder:) Belge olaylarında falan da sıkıntı yaşayacaksınız, ayrıca Türkiyede bu tarz işlerin nasıl sıkıntılı yürüdüğünü düşünecek olursak gerekli her şeyi yapsanız bile ileride isim konusunda belgelerinizde, hukuki konularda falan problem yaşamanız muhtemel... İyi düşünün

Suan korktum Evet lisedeyken aldigim ingilizce lisan mi demeliyim birkac belgem filan var ket pet sinavi filan.. Zor isler ya.. Cok ta begeniyorum,ozeniyorum tabiki birazda :))

Senin yerine ben korktum :) tüm işler devlet kurumlarıyla orada da işler yavaş ilerlediğinden çok uğraşırsın boşver isminle mutluysan hiç uğraşma :)

göbek adı ne demek bilmiyorum tam benim bildiğim -çocuk doğmadan buda göbek adı olsundur- yani yazılı bir şey yok sende yeni tanıştıklarına benim göbek adım x dersin ne gerek var bu kadar işleme evdekilerde seçeceğin isimle seslensinler-isim değiştirsen de yeni isminle seslenmezler olabilitesi yok bence- olsun bitsin :)

Babamda biz sana oyle seslenelim diyor ama ben oyle hoslanmiyorum ne biliyim Cevremde cok insan var ismi yasli ismi ,kendine derin alev ezgi filan diyor itici geliyo yani bana :)

Merhabalar,ben ismimi degistirmek istiyorum ama bana yardimci olabilirmisiniz? Yazdigim isimlerden en guzeli hangisiyse onu yazarsaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler

Sinemis'te dahildir,unuttum

açıkçası canım kusura bakma ama ben hiçbirini beğenmedim.

sen söyleyene kadar çerkes isimleri olduğunu da bilmiyordum.

ben senin yerinde olsam değiştirmezdim adımı.

sadece özeniyorum diye isim mi değiştirilir? ben de adından memnun değilsin sandım. madem adını seviyorsun değiştirmene değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…