İsim degisikligi

Sizce en guzeli hangisi?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .

Çerkeslerle bu tarz tartışmalara girmeninn ne kadar yanlış olduğunu unutmuşum çok pardon, valla pişman ettiniz, ben ilk yorumda da cevap verdiğiniz arkadaşın anlatmak istediği şeyi açıklamaya çalışmıştım belirtmiştim de ama laf anlatmak mümkün değil. Benim hayatımdaki en önemli insan çerkes, neyse ki bu konularda ne kendisi ne de ailesi sıkıntılı değil, çok şanslı olduğuma karar verdim sayenizde:) Tamam siz Türk değilsiniz rahat olun, türklükle veya çerkeslikle bir yere varamazsınız zaten, bunlar oldukça abartılı yaklaşımlar. Hayatta başaarılar diliyorum, tartışmayı uzatmazsanız yani alıntılamazsanız da sevinirim, düzgün bir şekilde tartışabiliriz sandım ama üslubunuz çok kavga eder gibi, rahatsız edici. İyi akşamlar.

Dalga geçer gibi konuşan bir insana anca böyle cevap veriliyor.
Anlatabileceğimi ummuştum. İyi akşamlar :)

Merhabalar,ben ismimi degistirmek istiyorum ama bana yardimci olabilirmisiniz? Yazdigim isimlerden en guzeli hangisiyse onu yazarsaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler

Sinemis'te dahildir,unuttum

Simdi internetden bakdim cerkes isimlerine ALBINA VE FARYA belki size fikir olur AMA ALBINAYA BITDIMM.ama tabiki secim sizin

Dalga geçer gibi konuşan bir insana anca böyle cevap veriliyor.
Anlatabileceğimi ummuştum. İyi akşamlar :)

Yazdıklarımı okuyup dalga geçtiğimi düşünmek de tuhaf bir düşünce tarzı, herkes her şeyi doğru algılamak zorunda değil ama kavgacı bir üslup oldukça rahatsız edici görünüyor. Ben yine de saygılı tavrımı koruyup kendimi düşürmeyeceğim, yazdıklarınıza ben de daha farklı cevap vermeyi bilirdim "o üsluba anca böyle cevap verilir" diyerek ama o zaman bana yakışmaz. İyi akşamlar size de :)

Sürekli "bu düşünce tuhaf, şu düşünce gülünç, bu cevap gereksiz" dediğinizi fark etmenizi beklemiyorum tabii ki.
Karşınızdaki anlamakta zorlanmıyordur, siz anlatmakta zorlanıyorsunuzdur belki?
Siz size yakışanı zaten gösterdiniz :)

Aynen öyle yaptım, beni burada bilen bilir zaten içim çok rahat:) İlerde çocuklarımı da hem kendi kültürüm hem çerkes kültürüyle büyüteceğim inşallah. Sizinle girdiğim gereksiz tartışmadan dolayı da oldukça üzgünüm gerçekten. Bir şeyleri rahatlıkla anlayabilecek zekadayım o konuda hiç şüpheniz olmasın bu arada, fark etmemi beklemiyormuşsunuz ya hani. Ben de sizin muhteşem hatasız bir insan olarak bir şeyleri yanlış anladığınızı kabul etmenizi ve bu ters üslubunuzdan dolayı "kusura bakmayın" demenizi beklemiyorum tabii ki. Biraz daha nazik olmayı deneyip nereyi anlamadıysanız sorsaydınız madem ben zorlanıyorum anlatmakta:) Ama tabii ki de bunu da yapmanıza gerek yok çünkü siz çok muhteşemsiniz, insanlara kendi düşüncenize göre "gerektiği" üslupta cevap verebilirsiniz. Sizle girdiğim tartışmadan dolayı çok özür diliyorum, kırıldıysanız kusura bakmayın lütfen. Daha fazla laf sokmazsanız çok sevinirim çünkü sizinle ortak paydada buluşabilme ihtimalim yok, fikirleri tartışmak "laf sokmak" değildir ama bunu çoktan öğrenmeniz gerekirdi. Malesef bu konuda anlaşamıyoruz. Tekrar iyi akşamlar, bu son olsun lütfen uzun uzun açıkladım, özür de diledim, hayatta başarılar bile diledim

Arkadaslar ne yapiyorsunuz lutfen kac yasinda insanlariz...
Birakin konu asagiyaa dussun daha onemli olan konular var burada

Çerkes isimlerinden Guşef'i pek severim.. burdaki seçeneklerden oyum Gupse'ye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…