Aynen öyle yaptım, beni burada bilen bilir zaten içim çok rahat:) İlerde çocuklarımı da hem kendi kültürüm hem çerkes kültürüyle büyüteceğim inşallah. Sizinle girdiğim gereksiz tartışmadan dolayı da oldukça üzgünüm gerçekten. Bir şeyleri rahatlıkla anlayabilecek zekadayım o konuda hiç şüpheniz olmasın bu arada, fark etmemi beklemiyormuşsunuz ya hani. Ben de sizin muhteşem hatasız bir insan olarak bir şeyleri yanlış anladığınızı kabul etmenizi ve bu ters üslubunuzdan dolayı "kusura bakmayın" demenizi beklemiyorum tabii ki. Biraz daha nazik olmayı deneyip nereyi anlamadıysanız sorsaydınız madem ben zorlanıyorum anlatmakta:) Ama tabii ki de bunu da yapmanıza gerek yok çünkü siz çok muhteşemsiniz, insanlara kendi düşüncenize göre "gerektiği" üslupta cevap verebilirsiniz. Sizle girdiğim tartışmadan dolayı çok özür diliyorum, kırıldıysanız kusura bakmayın lütfen. Daha fazla laf sokmazsanız çok sevinirim çünkü sizinle ortak paydada buluşabilme ihtimalim yok, fikirleri tartışmak "laf sokmak" değildir ama bunu çoktan öğrenmeniz gerekirdi. Malesef bu konuda anlaşamıyoruz. Tekrar iyi akşamlar, bu son olsun lütfen uzun uzun açıkladım, özür de diledim, hayatta başarılar bile diledim