İSİM DERDİ

Çift isim koyuverirsiniz. Ve hamile kalmak için bir düzen oluşturmayı bekleyin. Ne bu aceleniz yasiniz da kücük

Acelem yok da 3 yıl oldu artık anne olmak istiyorum. İlle de olsun demiyorum ama. Hayırlısı olsun
Bi 3 sene daha bekleyin ne olacak ki küçüksünüz. Esiniz bi calismaya baslasin düzeniniz otursun. Ben 24 yasindayim bırakın çocuk yapmayı en erken 27 de evlenirim diyorum

E adam co uk istiyor, siz istemiyorsunuz. Secin bir kiz bor erkek ismi, bu isimler olacaksa olur diye sart kosun. Tamam diyene kadar ertelemeye devam, yasini, da kucuk zaten, bahane olur size de.

Siz daha ortada bebek daha doğrusu hamilelik bile yokken bu konuyu nasıl konuşacaksınız kp ileAdam demeyecek mi önce bı çalışmalara başlayın yapın da gerisine sonra bakarız diye

Bu milletin işi gücü yok mu yahu onlara ne pasif görürlerse tabiki yüklenirler birazda sizde suç yada eşinizde bilemedim. Kimliği çıkarak olan eşiniz adınıda okusun babası olmadı cami hocasını çağırıverirsiniz. Daha bebek bile yokken nelerle vakit kaybediyorsunuz

İsim konusuna karışılmasına bende kılım mesela abim rahmetli babamın ismini koyacam diye tutturdu kızın babasıda vefat etti ve babalarımız kuzen üzümdüm açıkçası kız adına kızda 2 isim koyacağız birinide beh secicem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…