İsim.... İsim... Dükkan ismi.....

nanami , momo , şeker kız, ritüel olabilir.
birde yaklaşık ne kadara maloluyo böyle bi dükkan açmak.

İnanın isin o kısmını bilmiyorum. Dükkân benim değil cok sevdiğim ablamın zaman zaman yanında da çalıştım okul olmadıgı zamanlarda. Ama cok zevkli bı is sıkılmadan sürekli insanların en güzel anları icin hazırlık yapıyorsun cok güzel bişey

Bize gelen müşteriler hep en mutlu zamanları icin geldiginden onlarla aynı heyecanı paylaşıyoruz zaman zaman :)

Cok güzel yani :)

Bir varmış bir yokmuş
Koyarım ismi ben olsam çünkü doğumlar düğünler hep masal gibi gecer
Rengarenktir masallar gibi

reklam kokan hareketler bunlar bide ablacığının dükkanının ismini de vermiş hehe sadece ablamın dükkanına yeni isim arıyoruz diyebilirdin dimiiiiii

reklam kokan hareketler bunlar bide ablacığının dükkanının ismini de vermiş hehe sadece ablamın dükkanına yeni isim arıyoruz diyebilirdin dimiiiiii

İsim vererek dükkanın isminin kotu olduğunu dile getirmeye çalıştım.
Arada sadece saka ile karışık olarak reklam YAPTIM. İsim değişecek son olarak ne konulanacagini da yazarım buraya.
İnanmıyorsunuz madem yolunuz düşerse bakarsiniz

"Bir varmis bir yokmus" guzel iste, hem de akilda kalici.

Sen "Lameza" kimsenin aklinda kalir mi saniyorsun?

Benim bu konuda kriterlerim soyle olurdu: Turkce olacak, yabanci isimleri ben de dahil bircok insan hos karsilamiyor. Insan ismi olmayacak Ayse dukkan , Pelin dukkan vs gibi. Hem sacma (bana gore), hem de boylesi dolu dukkan var, sizinki de 500 tane siradan isimden biri olur, ismine kimse donup bakmaz. Hic duyulmamis, ne oldugu belli olmayan, siradan birkac hecenin bir araya konup olusturuldugu kelimeler olmayacak; senin buldugun Lameza gibi.
Sunu da ekliyim, sadece espri olsun diye bozuk Turkce'yle yazilmis isim hic olmaz. Ben sadece bu yuzden sinirlenir adim bile atmazdim o dukkana. Benim gibi olan, diline karsi hassas cok insan var unutma.

Akilda kalan ve boyle bir dukkan oldugu icin neseli, insani gulumseten bir isim olacak.
Ben potansiyel bir musteri olarak benim dikkatimi cekebilecek seyleri yazdim.

Son düzenleme:
güleç olsun:))
herkes mutluymuş yaa

bu arada isim bulmk çok eglenceliymiş
insanın kendi sınırlarını zorlması ne güzel
bide güzel bişey cıkarsa oh zevten dört köşe:)))

Bence ablanla aralarındna 3 5 isim seç yazan arkaslardan bizde oylama yapalım.anket yap yani ? en azından hangisinde potansiyelin daha fazla oldgunu görürüz ?

Bebek ürünleri olmasaydı "çıta" derdim...

Bi gün kendi dükkanımı açarsam adını çıta koyacağım...

Bebek dükkanı açsamda çıta koyardım sanırım...

Kanz, çikko gibi bebek markaları var... markalaşma önemli, agucuk mugucuklar tutmuyor :)))

Evet evet PERİ TOZU da çok güzelmiş

"Peri tozu ile mutlu anlarınıza sihirli bir dokunuşşş."
Slogan da hazır

Harıkalar dıyarı
Tatlı duşler
Pembe duşler

Şımdılık aklıma gelenler bunlar daha guzel bır ısım aklıma gelırse yazarım.

Ayak hamur izi bizde yok ama yam dükkanda var acılı falan

bebek hamuru ayak ve el izleri çıkarma kalıbı .. tam olarak ismi bu
o avmden bulabilirim bidimi yarın kesin almam lazım

Ayak izi alcisi da diyorlar isterse
Fiyatı sordurtayim fiyatını ona göre personel indirimi yaptırırız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…