• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim kaderi etkiler takıntısı ??

Gizliden demedim zaten okuduğunuzu anlama probleminiz mi var, çocuk gizli başvurmuş ailesinden dedim. Eski ev arkadaşımın kardeşinin başına geldi. İnanmamakta serbestsiniz ama bunu terbiyeli bir şekilde ifade etmelisiniz
İnanmamak değil yasal prosedür belli hanımefendi. Kişiden kişiye değişebilecek birşey de değil. Ailenin haberi olsun yada olmasın 18 yaşını geçmiş her birey bu hakkını kullanmak için başvuruda bulunabilir. Annenin babanın rızası var mı diye sormuyor ki hakim.(18 yaşından sonra bu aranmaz zaten). Siz anlattığınız hikayeyi bi durup düşünseniz zaten elle tutulur gibi değil. Çocuk 18 yaşına gelmiş adını değiştirmiş babası kırılmış deseniz neyse. Elemanlar oturduğu apartmana gelmiş bi de. Güldürmeyin ya.

İnanmamak değil yasal prosedür belli hanımefendi. Kişiden kişiye değişebilecek birşey de değil. Ailenin haberi olsun yada olmasın 18 yaşını geçmiş her birey bu hakkını kullanmak için başvuruda bulunabilir. Annenin babanın rızası var mı diye sormuyor ki hakim.(18 yaşından sonra bu aranmaz zaten). Siz anlattığınız hikayeyi bi durup düşünseniz zaten elle tutulur gibi değil. Çocuk 18 yaşına gelmiş adını değiştirmiş babası kırılmış deseniz neyse. Elemanlar oturduğu apartmana gelmiş bi de. Güldürmeyin ya.
Tamam siz gülün. Bana bu şekilde anlatıldı. Siz isim değiştirdiyseniz ya da avukatsanız bilemem. Ben dinlediğimi paylaştım. Sizi kandırmışlar derseniz onu da bilemem. Yanlış biliyorsam onu da söyleyin de şu üslubunuza usturup katsanız çok iyi olur. İyi akşamlar

Sen niye bu kadar karşısın hiç anlamadım. Kaderi değişir mi bilmem ama psikolojisi değişecek.
Daha olumlu daha motive olacak.
Ya herneyse, hiç bisey olmasa kendini iyi hissedecek.
Red edersen çok ayıp edersin.

Back
X