Doğuma Hazırlık isim karar veremedim. yardim lütfen!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim?

• Meryem Ela

OY: 8 24,2%
  • Betül Rana

OY: 6 18,2%
  • Meryem Neva

OY: 6 18,2%
  • Elif Rana

OY: 15 45,5%

• Ankete Katılan
    33

erva_98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
9
5
1
:KK45:Merhaba hanimlar araniza yeni katıldım. Bende Cocuguna isim ararken zorlanalardanim ilk kizimin adi Zümra nasipse bir kizim daha olacak yardmci olursanız cok sevinirim...

Son düzenleme:
Ela ve Elif isimlerini beğenmiyorum ben.

Neva çok hoş bir isim. Sadece Neva olsun derim ben. :)

Meryem Ela, imzası bile cok güzel olur

Sadece Neva hoş geliyor..İki isim diye uyumlu olmasını istiyorsanız Elif Neva daha güzel

Fikirleriniz icin cok teşekkür ederim :) tam karar veremedm ilk basta Elif Rana da karar kilmistim ama cevremde bi kac kisi Elif ismini tasiyan kisilerin biraz dikbasli olabildiklerini soyleyince tereddüte düştüm.. Ismin kisiligi etkilediğine inananlardanim bende.

Meryem koyarsaniz muhtemelen ya elayi yada nevayi kullanacak meryemi duymak bile istemeyecektir. En güzeli elif rana ikisinide kullanr

ela- renk ya sevmıyorum
elifi de
neva yın daha guzel
rana sert bı soylem bence

Meryem koyarsaniz muhtemelen ya elayi yada nevayi kullanacak meryemi duymak bile istemeyecektir. En güzeli elif rana ikisinide kullanr
Meryem ismini begenmiyo olabilirsiniz ama. Ileride duymak istemeyecek demissiniz ne alaka belkide cok sevecek..ayrica iki isim koymadaki amaclardan biride bu degilmidir.. Bir ismini beğenmez ise digerini kullanir diye..

Meryem ismini begenmiyo olabilirsiniz ama. Ileride duymak istemeyecek demissiniz ne alaka belkide cok sevecek..ayrica iki isim koymadaki amaclardan biride bu degilmidir.. Bir ismini beğenmez ise digerini kullanir diye..
Yorumumu umarım gözünüzle okumuşsunuzdur çünkü ben begenmiyorum demedim şimdiki cocuklarin hepsi bir artist doğduklarından eski isimleri beğenmiyorlar. Ki bundan 15 sene sonra bu cocuk meryem ismini hic kullanmiyacak ben fikrimi söyledim beğenip begenmedigimi degil.!!!

Diğer kızınızın ismi Zümra ise bu kızınıda Zülal ya da Zehra düşünmez misiniz

Yorumumu umarım gözünüzle okumuşsunuzdur çünkü ben begenmiyorum demedim şimdiki cocuklarin hepsi bir artist doğduklarından eski isimleri beğenmiyorlar. Ki bundan 15 sene sonra bu cocuk meryem ismini hic kullanmiyacak ben fikrimi söyledim beğenip begenmedigimi degil.!!!
Biraz kibar olabilirsiniz benimde demek istedigim neden 15 sene sonra kullanmasin ki.. Yüzyıllardır kullanilmis bir isim ki halen daha oldukca yaygin. Ayrica o kadar tuhaf isimler arasinda 15 sene sonra da gayet guzel isim olarak kalacaktir.. Anlik dizilerden esinlenilen donemlik moda olan bir isim degil ...

Tesekkur ederim oneriniz icin.. Zehra .Esra. Erva aslinda hepsi aklimdan gecen isimler :) ama karar veremiyorum bir türlü...

Zümra-Zehra
Zümra-Esra
Uyumları gerçekten güzel.

Esra her zaman severek taşıdığım bir isim olmuştur.
Hz. Meryem'in hayatını anlatan bir kitapta Esra'nın Hz. Meryem'in sıfatlarından biri olduğunu okuyunca daha da çok seviyorum.

Esra kelime olarak gece yürüyüşü, gece yolculuğu manasında.
2 nedenden dolayı Hz. Meryem'e "Esra" denilmiş:
1. Hz. Isa'yı dünyaya getirmek için gece vakti yürüdüğü için.
2. Geceye yürüyen, karanlıkta yol gösteren cesur bir kadın olduğu için.

Bu arada, Meryem konusunda size tamamen katılıyorum. Yıllar geçse de güzelliğini koruyacak bir isim. Demode falan deģil. ;)

Azra da olabilir erva da hoş olur

ben de kararsızm sen gibi kızıma isim bulamadım:)

Fikirleriniz icin cok tesekkur ediyorum.:) bakalm hangisi olacak bebis gelene kadar tam karar veremeyeceğim sanirim bebisi gorunce daha kolay karar verebilirim sanirim:)

Biraz kibar olabilirsiniz benimde demek istedigim neden 15 sene sonra kullanmasin ki.. Yüzyıllardır kullanilmis bir isim ki halen daha oldukca yaygin. Ayrica o kadar tuhaf isimler arasinda 15 sene sonra da gayet guzel isim olarak kalacaktir.. Anlik dizilerden esinlenilen donemlik moda olan bir isim degil ...
Soruna insan gibi cevap veren birini assagilarcasina konuşursan kibarlik bekleyemessin ki sizin yaptığıniz terbiyesiz tavri ben size yine gostermedim. Yorumum hosuna gitmek zorunda değil ben sadece günümüz cocuklarindan ornek verdim karakterime ve sahsima laf söyleme hakki size vermez bu. herkes haddini yerini bilsin olgunlukla karsilayamacaksaniz soru da sormayin kimse sizin fikirlerinizi taşımak zorunda degil

Back
X