Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meryem ismini begenmiyo olabilirsiniz ama. Ileride duymak istemeyecek demissiniz ne alaka belkide cok sevecek..ayrica iki isim koymadaki amaclardan biride bu degilmidir.. Bir ismini beğenmez ise digerini kullanir diye..Meryem koyarsaniz muhtemelen ya elayi yada nevayi kullanacak meryemi duymak bile istemeyecektir. En güzeli elif rana ikisinide kullanr
Yorumumu umarım gözünüzle okumuşsunuzdur çünkü ben begenmiyorum demedim şimdiki cocuklarin hepsi bir artist doğduklarından eski isimleri beğenmiyorlar. Ki bundan 15 sene sonra bu cocuk meryem ismini hic kullanmiyacak ben fikrimi söyledim beğenip begenmedigimi degil.!!!Meryem ismini begenmiyo olabilirsiniz ama. Ileride duymak istemeyecek demissiniz ne alaka belkide cok sevecek..ayrica iki isim koymadaki amaclardan biride bu degilmidir.. Bir ismini beğenmez ise digerini kullanir diye..
Biraz kibar olabilirsiniz benimde demek istedigim neden 15 sene sonra kullanmasin ki.. Yüzyıllardır kullanilmis bir isim ki halen daha oldukca yaygin. Ayrica o kadar tuhaf isimler arasinda 15 sene sonra da gayet guzel isim olarak kalacaktir.. Anlik dizilerden esinlenilen donemlik moda olan bir isim degil ...Yorumumu umarım gözünüzle okumuşsunuzdur çünkü ben begenmiyorum demedim şimdiki cocuklarin hepsi bir artist doğduklarından eski isimleri beğenmiyorlar. Ki bundan 15 sene sonra bu cocuk meryem ismini hic kullanmiyacak ben fikrimi söyledim beğenip begenmedigimi degil.!!!
Tesekkur ederim oneriniz icin.. Zehra .Esra. Erva aslinda hepsi aklimdan gecen isimler :) ama karar veremiyorum bir türlü...Diğer kızınızın ismi Zümra ise bu kızınıda Zülal ya da Zehra düşünmez misiniz
Tesekkur ederim oneriniz icin.. Zehra .Esra. Erva aslinda hepsi aklimdan gecen isimler :) ama karar veremiyorum bir türlü...
Soruna insan gibi cevap veren birini assagilarcasina konuşursan kibarlik bekleyemessin ki sizin yaptığıniz terbiyesiz tavri ben size yine gostermedim. Yorumum hosuna gitmek zorunda değil ben sadece günümüz cocuklarindan ornek verdim karakterime ve sahsima laf söyleme hakki size vermez bu. herkes haddini yerini bilsin olgunlukla karsilayamacaksaniz soru da sormayin kimse sizin fikirlerinizi taşımak zorunda degilBiraz kibar olabilirsiniz benimde demek istedigim neden 15 sene sonra kullanmasin ki.. Yüzyıllardır kullanilmis bir isim ki halen daha oldukca yaygin. Ayrica o kadar tuhaf isimler arasinda 15 sene sonra da gayet guzel isim olarak kalacaktir.. Anlik dizilerden esinlenilen donemlik moda olan bir isim degil ...