Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığına :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi?

• İpek

OY: 10 22,2%
  • Ece

OY: 7 15,6%
  • Asya

OY: 5 11,1%
  • Nevra

OY: 3 6,7%
  • Açelya

OY: 1 2,2%
  • Umay

OY: 5 11,1%
  • Ilgın

OY: 8 17,8%
  • Beste

OY: 6 13,3%

• Ankete Katılan
    45
Ilgın'dan yana kullandım oyumu. :)
Ama Nevra, Beste, Umay ve Açelya da güzel.

Ece ve Ipek güzel ama bu aralar çoook tercih ediliyor zaten, özellikle Ece.

Asya ismini sevmeyen bi tek benim herhalde.
Bana saçma geliyor kıta ismi vermek ama herkesin kendi tercih tabi

Asya benimde tercihlerim arasında degil dogrusu ananemizin isteği,ece ve ipek konusunda da haklısınız

Asya benimde tercihlerim arasında degil dogrusu ananemizin isteği,ece ve ipek konusunda da haklısınız

Ayy anladım canım. Dedeler, anneanneler de isim konusunda çok hevesli olur hep.
Genel olarak güzel isimler derlemişsiniz ama. :))

Bnde zümra düşünmeye başladım çok sıkıntı bu isim işi yaa :)

Ilgın a oyumu verdim. Nevra ve Açelya yi da begendim. Asya ismini sevmiyorum. İpek ece de cok var yada ikinci isim bunlari koyuyorlar.

Ilgın ve Beste daha yakın geldi eleyerek gidin eşinizle sizin kararınız onemli genelde isim koyma faslında dişarıdan sizin fikrinize biraz burun kıvıranlar olur isterseniz dünyanın en güzel ismini koyun yine olur içinize sinen olsun yeter yinede öneri isterseniz veririz

En cok Açelya ile İpek arasinda kalıyorum hala karar veremedim,babamizda Umay amlami tanrıça olarak geçtiği için o da benim icime sinmiyor,off cok zor

Açelya güzel aslında ama biraz uzun diye hep kısaltılabilir onun yerine alya ismini de düşünebilirsiniz hem anlamına çok güzel kızım olsaydı koymayı düşündüğüm bir isim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…