Burayı hep takip ederim ama daha şimdi bu konu için üye oldum.
Eşimle tartıştık isim konusunda bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim ama isim konusunda anlaşamıyoruz.
İlk çocukta böyle burnumdan getirmişti.
Şimdi de aynı şeyi yapıyor.
İlkinde 9 ay yalvarttı istediğim hiç bir ismi beğenmedi hepsine bir bahane buldu aşağıladı babasının ismini koymak istedi ben istemedim en son yine kendi başka bir isim beğendi bende beğenince tamam dedim o oldu.
Ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor.
Ben babasının adını beğenmiyorum koymakta istemiyorum önümüzdeki hafta Allah nasip ederse doğum var ama az önce yine kavga ettik.
Ben ilk oğlumun ismine uygun bir isim seçtim baştan beri onu söylüyorum o babasının adını bağırdı en son konuşmuyorum artık bende.
Not olarak düşeyim iki isim koymayı düşünmüyoruz ki zaten abisi iki isim olarak babasının adını koymuş ama beğenip kullanan yok kendileri bile söylemiyorlar babası da öyle koyacaksanız hiç koymasa idiniz demiş.
İki isim olmayacak diyor zaten ama bende babasının adını koymak istemiyorum hiç hoşuma gitmiyor ilkinde de zaten o seçti yine benim istediklerim olmadı bu sefer olsun istiyorum ama kavga ediyoruz.
Bebek şekeri yaptıracağım bunun yüzünden yaptıramıyorum sizce ne yapmalıyım sinir oluyorum artık.