Öyle inşallah anlamlı bir ismi olur ben hiç fikir beyan etmiycemKimse alınmasın darılmasın ama anne, baba ismi koymak bana da hiç cazip gelmiyor. Çocuk ikinizin ve ikinizin ortak kararı olacak birşey olmalı. Ben de iki isimden hoşlanmıyorum. Hayırlısı olsunnn
Hiç bişey demeyeceğim cunku eşim ve konuyu hiç açmadı sonra bende açmayacağım üzüldüğüm sey koymak istiyorum ne dersin yerine koyarım belki demesi ki benim onun hiç bir isteğine karsı cıkmayacagımı bilir yani yine hayır Diyemezdim.. Üzen bu... Neyse dediğim gibi hiç bişe demeyeceğim kimliği cıkarırken istediğin ismi koy diyeceğim çünkü biliyorum konuşursam ben üzülürümİki isimden de dede ismi konulmasından da hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Sağolsun eşim beni kırmadı ve benim istediğim tek ismi o da beğendi sonunda. Ben olsam tek ve farklı bir isme ikna etmeye çalışırdım ki hele de dedede böyle bir beklenti yokken çocuğu demode bir isimle yaşamaya mahkum etmenin manası nedir? Yok olmuyorsa da iki isim tek Yaşar'dan kesinlikle iyidir, hiç değilse çocuğun seveceği bir seçeneği olur. Eşiniz diğer isimle sesleniriz dediğine göre dede ismini sırf hatır için koyduğunun, tercih edilesi olmadığının gayet farkında. Yazık değil mi ya bu çocuklara, neden bu ısrar anlayamıyorum hiç, neden herkesin yeni isimli yeni bir birey olmasına izin verilmez? Yalnız ikinci isim Efe olmasın, eşiniz diretmesin artık, annenin isim hakkı en çok, kendi içinize sinen ismi bulup öyle seslenin ömür boyu çocuğunuza. O kadar önemli ki isim, çocuğumuz için seçtiğimiz ve bu iyi değilmiş deyip çöpe atamadığımız ömürlük tek şey.
Kızlar ben de oğluma güzel bir isim arıyorum. Tek isim düşünüyoruz. Öyle hiçkimsede olmayan abidik gubidik anlamsız isimler değil de kişiliğini beğendiğiniz kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim. Aklınıza gelen olursa söyler misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Konuyu açan arkadaşım isim işi anne ve babanın ortak kararı olmalı bence yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?