- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mahirin yanına 2. bir isim koyabilirsiniz.
canım mahirin yanına 2. bir isim koyabilirsiniz.
yapılacak tek bi şey var yanına beğendiğiniz bir isim daha koymak
Kizimin adina hemen karar vermistim ama benimde oglum olacak ama isim bulmak cok zor aklima hic erkek ismi gelmiyor guzel
Muhammed uhud dedik ilk once sonra baktik cok agir oldu cocuk kaldiramaz rahatsizlanir diye vazgectik gibi o tarz isimleride sevmiyorum nedense ayaz cinar doruk kuzey falan itici geliyor bana nedenseErkek ismi bulmak daha zor canım popüler isimler var ayaz poyraz kuzey vs. Kafanda hiç mi bişiler yok canım :/
Muhammed uhud dedik ilk once sonra baktik cok agir oldu cocuk kaldiramaz rahatsizlanir diye vazgectik gibi o tarz isimleride sevmiyorum nedense ayaz cinar doruk kuzey falan itici geliyor bana nedense
canım benim beğendiğim erkek isimlerini yazıyorum. belki güzel gelir sana.Kizimin adina hemen karar vermistim ama benimde oglum olacak ama isim bulmak cok zor aklima hic erkek ismi gelmiyor guzel
canım mahir deniz ismini söylemek o kadar kolayda değil, zorda değil. deniz adı olabilir.Ben deniz ismini çok severim sizce nasıl olur ya da yanına başka önericeğiniz bir isim var mı :)
Canim esim hic istemiyor bu tarz isimleri daha cok anlamli ve soylenisi hos isimler ariyoruz ama bulamiyoruzcanım benim beğendiğim erkek isimlerini yazıyorum. belki güzel gelir sana.
mete
erdem
berke
arda:
kaan
emir:
Aynen bizde oyle bi isim ariyoruz canim ama henuz bulmus deilizBencede biraz ağır olmuş muhammed uhud aynen bende sevmiyorum bu tarz isimleri hem anlamlı olsun hemde kulağa hoş gelsin istiyorum :S
Ben deniz ismini çok severim sizce nasıl olur ya da yanına başka önericeğiniz bir isim var mı :)
canım mahir deniz ismini söylemek o kadar kolayda değil, zorda değil. deniz adı olabilir.
ben deniz ismini erkeklerde pek beğenmiyorum açıkçası
arda-kaan-umut-kerem beğendiğim isimlerden
Mahir Deniz çok hoş canım bence deniz koy ikinci ismini
Canım uyumuna o kadar takılma iki isim aynı anda söylenmiyor ki , bazısı mahir dicek bazısı denizÇok uyumlu değil ama kulağada hoş geliyor gibi demi :)
Canım uyumuna o kadar takılma iki isim aynı anda söylenmiyor ki , bazısı mahir dicek bazısı deniz