Doğuma Hazırlık İsim konusunda kararsız anne yardımcı olur musunuz ? :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
Merhaba bayanlar...
erkek bebeğimiz olucak allahon izniyle isim konusu bizim için sorunlu eşimin bir takıntısı var illa mahir koymak istiyor :/ (80 li yıllarda devrim için yaşayan mahir çayan için) ben istemiyorum ama onuda kırmak istemiyo

Kizimin adina hemen karar vermistim ama benimde oglum olacak ama isim bulmak cok zor aklima hic erkek ismi gelmiyor guzel :KK43:

Kizimin adina hemen karar vermistim ama benimde oglum olacak ama isim bulmak cok zor aklima hic erkek ismi gelmiyor guzel :KK43:

Erkek ismi bulmak daha zor canım popüler isimler var ayaz poyraz kuzey vs. Kafanda hiç mi bişiler yok canım :/

Erkek ismi bulmak daha zor canım popüler isimler var ayaz poyraz kuzey vs. Kafanda hiç mi bişiler yok canım :/
Muhammed uhud dedik ilk once sonra baktik cok agir oldu cocuk kaldiramaz rahatsizlanir diye vazgectik gibi :KK43: o tarz isimleride sevmiyorum nedense ayaz cinar doruk kuzey falan itici geliyor bana nedense :KK43:

Muhammed uhud dedik ilk once sonra baktik cok agir oldu cocuk kaldiramaz rahatsizlanir diye vazgectik gibi :KK43: o tarz isimleride sevmiyorum nedense ayaz cinar doruk kuzey falan itici geliyor bana nedense :KK43:

Bencede biraz ağır olmuş muhammed uhud aynen bende sevmiyorum bu tarz isimleri hem anlamlı olsun hemde kulağa hoş gelsin istiyorum :S

Maalesef eşiminde var öyle bir takıntısı. Erkek olursa Hakan olucak diye ikinci isim konusunda anlaştık ama Hakan'dan vazgeçmiyor yapacak bir şey yok yanına Yağızı ekledim bende, erkek olursa böyle olucak:KK36:

canım benim beğendiğim erkek isimlerini yazıyorum. belki güzel gelir sana.
mete
erdem
berke
arda:
kaan
emir:
Canim esim hic istemiyor bu tarz isimleri daha cok anlamli ve soylenisi hos isimler ariyoruz ama bulamiyoruz :KK43:

Bencede biraz ağır olmuş muhammed uhud aynen bende sevmiyorum bu tarz isimleri hem anlamlı olsun hemde kulağa hoş gelsin istiyorum :S
Aynen bizde oyle bi isim ariyoruz canim ama henuz bulmus deiliz :KK43:

Mahir Deniz çok hoş canım bence deniz koy ikinci ismini:emir_bebek:

X