sevgili balcksiya çok teşekkür ederim.Fikrimi sorarsan Berra daha güzel Alya ismini de severim; gök sema,yükseklik demek.Ben de iki isim taraftarı değilim.Benim de iki ismim var çok zorluk yaşadım okul dönemimde ; bir de kızlık soyadımı da kullanıyoreum tren gibi walla.Ama iki isim olcaksa ben kızıma ALYA DURU koymak isterim; bakalım tekle yetincez sanırımEşim Su kısa olduğunda Duru Su ile sorun yaşamaz diyor ama.
sevgili meryem64 teşekkürler cnm.Allah hepimizinkini analı babalı büyütsün.
sevgili moon; tamamen katılıyorum teş.
sevgili nihalemre; teşekkür ederim tatlım; içten dileklerin için
sevgili mortıcıa; süpersin :))inşallah kızın olur da istediğin ismi koyarsın.
bence de iyi yaparsın.Eşine kızma çünkü arada kalıyorlar bazen ne yardan ne serden vazgeçebiliyorlar; burada kayınvalidenin işin içine girmesi olmamış; ama ne yapacaksın saygıdan isim önerileri alacaksın ama bilecekler ki buna sen ve eşin karar verebilir.Asel in anlamı ne bilmiyorum ama Berra ismini severim ben.
duru bebeginiz buuyyup okula başladıgında sınıfında mutlaka 5 10 tane duru olacaktır..sıradan bir isim oldu bence.
canım ınsallah bebişini sağlıcakla kucagına alırsın kayınvaliden sabun olarak düşüneceğine neden acaba dupduru tertemiz anlamında düşünmemiş onu anlamadım bize cahil derler ama büyükler bizden daha fena oluyorlar kafana takma dıycem ama insan etkilenıyor hele bide hamilelik zamanında daha hassas oluyor ben kuzenım kızına duru tavsie etmiştim oda masal duru koydu bebeğini sen doğuracan sen büyütecen o yüzden ıcıne sınen ismi koy cünkü ne dersen de aynı şekılde söyleyecektır.
merhabalar;
ben de birçoğunuz gibi kararsız kaldım; hamile olmadan önce çok farklı duyulmamış bir isim koyarım diyordum; hatmetmediğim site kalmadı Çok üzgünüm çoook Aslında gayet nettim düne kadar; eşimle ortak zeminde birleştiğimiz tek isim DURU oldu fakat kayınvalidem ben sizden daha orj. bir isim bekliyordum.duru sabun ismi gibi herkesde var deyince oturup zırıl zırıl ağladım -hormonlar işte- :çok üzgünüm: içime sinmişti ama şimdi moralim bozuldu.sizce duru kötü bir isim mi
bize basit yalın anlamı güzel ve y.dışında da kolay olur gibi gelmişti. herkesi memnun etmek mümkün değil tabi.Şimdi kızıma her duru diye seslenişte ağlamak geliyo içimden.Son moda isimler de ya söylenişi çok zor anlamı güzel oluyor, ya da söylenişi çok ahenkli ama anlamsız oluyor.Delircem.önerileriniz ?
sevgili sel
size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah istediğiniz ve hazır olduğunuzda sizde bir çocuk sahibi olursunuz
alya duru diye düşünmüştüm sonra duruda karar kıldık
herkesinki adıyla yaşasın...
bence biraz daha birbirinize doyun derim ben.ben 3. yılımda yaptım bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?