Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee kızım acelen ne diceksiniz de :) geçenlerde sevgilim böyle bi cümle kurdu bana Az önce de bi isim konusu görünce aklıma takıldı :) normalde çiftler arasında Senin annein ismini benim annemin ismini koyalım tartışması falan olur Alışılmış budur Ben şahsen kendi anne babamın isimlerini hiç beğenmiyorum sevdiceğimin anası babasınınkiler de güzel değil Öyle bi mevzu olmaz hele de şu devirde derkeen geçenlerde bi konu geçti aramızda Benim sevgilimin geçen yıl ablası intihar etti ve onun ismi annemin ismiyle aynı Kızımız olduğunda ilk onun ismini koyarız di mi dedi bana Hayır diyemedim Ne diyeceğimi de bilemedim Ama hiiiç hoşuma gitmedi bu fikir Sizce ben bu fikri şimdiden geri çevirip onu alıştırayım mı yoksa o zaman mı bırakyım yoksa kabulleneyim mi![]()
Elif Ama bu isimden cidden hoşlanmıyorum İşin bi de Onun annesini koydunuz benimkini de koyun diyecek kayınvalide boyutu var :)isim nedir bu arada?
Haklısın ama bu acıyı yaşamış birine bunu anlatamazsın işteO vakte kadar kim öle kim kala o ayrı da, intihar eden birinin ismi niye çocuğa konuluyor? O da aynı kaderi yaşasın, her ismi seslenildiğinde kendini öldürdüğü kişi herkesçe tekrar hatırlansın diye mi? Çok saçma.
Ohooo önce evlenin,sonra çocuk yapın o zaman düşünün bunları.Ee kızım acelen ne diceksiniz de :) geçenlerde sevgilim böyle bi cümle kurdu bana Az önce de bi isim konusu görünce aklıma takıldı :) normalde çiftler arasında Senin annein ismini benim annemin ismini koyalım tartışması falan olur Alışılmış budur Ben şahsen kendi anne babamın isimlerini hiç beğenmiyorum sevdiceğimin anası babasınınkiler de güzel değil Öyle bi mevzu olmaz hele de şu devirde derkeen geçenlerde bi konu geçti aramızda Benim sevgilimin geçen yıl ablası intihar etti ve onun ismi annemin ismiyle aynı Kızımız olduğunda ilk onun ismini koyarız di mi dedi bana Hayır diyemedim Ne diyeceğimi de bilemedim Ama hiiiç hoşuma gitmedi bu fikir Sizce ben bu fikri şimdiden geri çevirip onu alıştırayım mı yoksa o zaman mı bırakyım yoksa kabulleneyim mi![]()
Yok canım bu isim mevzu bir iki ay önce konuşulmuştu Burda bi konu görünce anımsadım sadece Ayrıca haftasonu barıştık çok şükür :)sen sevgilinle barıştın mı ki kız?
ne ara mevzu çocuklarınızın ismine geldi?
aynen öyle. kv bu sefer gönül koyacak. sırf bu gerekçe ile istemediğini iletebilirsin sevgiline. bi de yani o ismi her andıklarında içleri burkulmaz mı. üzücü bir ölüm olmuş sonuçta kardeşininki.Elif Ama bu isimden cidden hoşlanmıyorum İşin bi de Onun annesini koydunuz benimkini de koyun diyecek kayınvalide boyutu var :)
iyi o zaman sevindimYok canım bu isim mevzu bir iki ay önce konuşulmuştu Burda bi konu görünce anımsadım sadece Ayrıca haftasonu barıştık çok şükür :)
Elif Ama bu isimden cidden hoşlanmıyorum İşin bi de Onun annesini koydunuz benimkini de koyun diyecek kayınvalide boyutu var :)
Yaaa evet haklısın daOhooo önce evlenin,sonra çocuk yapın o zaman düşünün bunları.
Ne bu acele??
Bende pek hoşlanmam anne-baba isimlerinin koyulmasından,fakat böyle durumlarda insan bir şey diyemez,sizde diyememişsiniz zaten...
Akışa bırakın derim,daha siz çocuk yapana kadar ne isimler düşünürsünüz
Benim de iki ismim var Biri babannemin ismi Ben babanemmin ismini kullanıyor diğerini hiç sevmiyorum İki isimli olmaktan da hoşlanmıyorum Sanmıyorum iki isim koyacağımı :)Ben kızıma rahmetli kayınvalidemin ismini bir de başka bir isim koydum. İki isimli. Kayınvalidemi çok severdim ben teklif ettim eşime de annenin ismi olsun mu diye. İlk istemedi şimdi sadece annesinin ismiyle sesleniyor diğer ismiylw seslenenlere bozuk atıyor :)