- Konu Sahibi nazda_evli
-
süt annenizin ismini beğenmiyordur belki
isim konusunda anne ve babadan başka kimsenin müdahale etmesine lütfen izin vermeyin arkadaşlar, gerek sert gerek tatlı ama uyarın. çok ayıp bulurum ben bu durumu. benim 9 ay taşıyacağım yavrumun adı konusunda bana baskı yapılacak, hem istemediğim bir isim için, üstelik ben bi isme karar vermişken. böyle bi hakkı kendisinde nasıl bulur bi insan hiç aklım almıyor.
isim konusunda anne ve babadan başka kimsenin müdahale etmesine lütfen izin vermeyin arkadaşlar, gerek sert gerek tatlı ama uyarın. çok ayıp bulurum ben bu durumu. benim 9 ay taşıyacağım yavrumun adı konusunda bana baskı yapılacak, hem istemediğim bir isim için, üstelik ben bi isme karar vermişken. böyle bi hakkı kendisinde nasıl bulur bi insan hiç aklım almıyor.
eşin susturucak cnm annesini.
sende hamile hamile üzülme. bebeğe yansıyor.
eğer anne stresli bi hamilelik geçirirse bebek doğduğundada stresli,huysuz oluyor.
inanın bebeğime çok üzülüyorum kaynanam bana zehir etti hamimlelik aylarımı
inanın öyle bir rüya görmüş olmasan onun adını koyarım yeter ki konuşmasın
ama onun takıldığı yer neden benim süt annemin adı
süt annemin adı olmasa karışmazdı eminim
canım süt annen ya da başkası ya da hiçbiri, ona ne ya? o kim? o mu taşıyacak bebeğini 9 ay? çocuğuna sevmediğin bir ismi, üstelik sana sürekli kayınvalideni hatırlatacak bir ismi niye koyasın ki?
eşine bunu çok güzel bi şekilde anlat, ağla et, sonra da kayınvalidene söyle. " benim çocuğumun adına lütfen karışmayın" bu kadar net bu iş. seni hamile halinle üzmeye ne hakkı var? kendi adı konulacakmış, bak sen, nüfus işleri müdüresi miymiş zatı şahaneleri?
eşim zaten kaarışma diye söyledi ama sürekli arayıp bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor eşiminde morali bozuluyor
bende tahammül edemiyorum eşimin elinden telefonu çekip bağırıp çağırasım geliyor
kadın kilometrelerce uzağımızda ama eli yine yakamızda telefonla yönlendirmeye çalışıyor
çok merak ettım ısmı ne acaba süt annenizin,canım sen ıstıyosan koy bence ıkı ısım koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?