Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim

Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık
Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin