İsim Meselesi!

Aynı şey benim de başıma geldi.emri vaki bir şekilde kizimizin adı xxx olacak diye.esim de babası istediği için istedi.ben de ilk başta testi çektim.hayir istemiyor um diye.sonra iki günlük dünya .bı isim için eşimi uzmuycem tamam koyalım dedim.ilk ismi benim istediğim.ikinci KV dediği.itten pişmanım.onlar ikinci ismiyle hitap ediyorlar.kuduruyorum.pisman olabilirsin yani
Valla iyilikten anlamayan biri ise hiç kırmam va demememek lazım.

Herkes haddini yerini bilsin.

Ben genelde en son söylemem gereken şeyi en başta söylerim.

Eşime direk öyle birşey yap boşanırım derdim.

Canım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
böyle bi adamla nasıl takılıyorsun. ben bu cümleyi anlamadım. siz ikiniz ne yapılacağına karar vermiyo musunuz. kv nin cıvıtması normal. senin kocan esas sorun

Burda her söylenen çözüme bir bahanen var. Değiştirecek gücün yoksa o zaman kabullen ve alışmaya caliş.
Ben mesela şimdiden ismi belirlerim herkese de söylerim. Sonra yine de doğum raporunu ben alırım garanti olsun.
Son olarak da eşime eğer farklı bir isim yazdırirsa dava açıp ismi değiştirme hakkim olduğunu ve bunu yapacağımı soylerim. Hala daha yapabiliyorsa cesaretinden dolayı tebrik ederim.

aynen ben de. ve boşanırdım da. benden habersiz gidecek öyle bişey yapacak. mahvederim onu
Ben taşıyıcı annemiyim ama dimi ? Kayınvalıdelerin bazıları gelinle yarıştırıyor kendini yazık. Kaç yasına gelmişssin ne diye huzur bozup insanı gunaha sokuyosun dimi ?

Buna benzer bir tane de bende var o yuzden cinim tepeye çıktı.

Ben anlamadim siz agirliginizi nasil koyamiyorsunuz yahu.. cocugu ben yapmisim, dogurmusum neden adini secemiyorum diye cinnete baglayamiyor musunuz? Valla kusura bakmayin kocaniz dahi sizden habersiz gidip istedigi ismi yazdirabiliyorsa kvalidenizin adi hayirli olsun.. bu olay bugune kalmamaliydi zaten..

Ama o doğum belgesi olmadan da kimlik çıkarılabiliyor,kızımın doğum belgesi karışmış eşyalara valizde,eşim gidip kimlik çıkardı,problem çıkmadı,sonradan bulduk belgeyi...
Aaa ben bunu bilmiyordum , iyi oldu söylediğin .

O zaman konu sahibi,kocanın gazozuna ilaç at :) sen hastaneden çıkana kadar o da çıkamasın bir yere :)

Ben bunu bilir bunu söylerim es de hak sahibi değil kimse kusura bakmasin aciyi çeken ben sabahlara kadar başında nöbet tutuyorsam.hak annenindir. Ne kv kim benim çocuğuma isim koyacak o kocayı bosarim 3 cocugumun adını da ben koydum. Cefası da sefası da benim

Eşim daha bebeğimin cinsiyeti belli değilken erkek olursa hem senin babanın adını hem benim babamın adını koyarız demişti bende abinde koymus babanın adını ne gerek var hem kendi babamın ismini begenmiyorum dedim o direttikce diretti Allah razolsun benim babamı da sıkıstırıyor araya:) sonra kv aynı seyi söyledi bende hayır dedim kv isim önerisinde bulundu hepsine begenmedim dedim simdi kv hic isim önerisinde bulunmuyor sasırıyorum heralde baktı onu dinlemeyeceğim pes etti yani karsıdaki ne diyorsa sakin ve tatlı dille hayır begenmedim de ama eşine cırla bağır cağır eşimi öyle yola getirdim bağırıp cağırarak şimdi bebek hala dogmadı ama karnımda severken kendi istediğim isinle sesleniyorum yani demem o ki kv gülerek begenmedim de ki seni iyice sinir etmesin inadına gitmesin eşine es gürle

İlk çocuğun adı anne hakkıdır ikinciyi sen koyarsın diyin ikinciyi dogurmayin :KK3:ve ya benim gibi büyük kendini bilince dogurun.Zaten arada yaş farkı varsa ilk cocuk da kardesimin ismini ben koyacağım diyor:KK39:

Aaa ben bunu bilmiyordum , iyi oldu söylediğin .

O zaman konu sahibi,kocanın gazozuna ilaç at :) sen hastaneden çıkana kadar o da çıkamasın bir yere :)
Ya da doğuma giderken kimliği çıkarıp öyle girsin doğuma,garanti olsun:D

Kesinlikle konuşun kv bu durumdan huzursuz oldugunuzu... sirf bu yuzden esimle huzurumu bozmayin deyin....

Büyük olasılıkla çocuğunuz iki isimli olacak ve biri babanne adı olacak..eşiniz, annesini kırmamak adına hayır diyemez muhtemelen..

Koymadınız diyelim..yinede göbek adı bu deyip kv kendi ismiyle seslenir bebeğe..böyleleri de var..

Sağlıkla doğsun bebeğiniz.

Benimde esimi bi ara küçük kaynim kandirmisti esim bi gun hic umulmadık bi isim soyledi dedim nerden cikti bu ... kardesim soyledi dedi... guzelde bi isimdi ama benim kizima daha nisanliyken konuştuğumuz bi isim vardi o olacak dedim....
Yaaa iki isim olsun hem senin istedigin hemde onu koyalim dedi....bosarim seni dedim cocugun ismine başkası karar verecekse senin ne anlamin var dedim... o hamile halimle agzima geleni saydim anammmm ne soylendimmmm :KK70::KK70::KK70:simdi hatirladim :olamaz::olamaz:..bir gun boyunca yuzune bakmadim is yerime geldi özür diledi vs sonra barismistik...sonuc tabiii kendi istedigim ismi koydum esimde dini isim anlamli bi isim ekledi iki isim koyduk.. cocuk benim ben koyarim ismini çok heveslenen varsa dogursunlar kendi cocuklarina isim versinler....

gidip kimligini çikaracak hali yok ya
kimligi siz kendiniz gidip cikartinki esinizi arayipta sutumu helal etmem koymazsan falan demesin erkeklerin beyinlerinin durdugu tek laf bu maalesef

Yahu benim agriyla,tekmeler esliginde tasidigim,zorlukla dogurdugum cocuga kim hangi curetle isim koyabilir? Imkansizzz!!
Benim istemedigim ismi de esim benden habersiz yazdiracak hee:KK53:
sadece gülüyorum.

Back
X