• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim Meselesi!

Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık

Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin
Birakin ne istiyosa desin hic takmiyomus gibi davranin. En sonunda da kimlige istedgnzi yazdrrsnz. Ism muhabbetine girmeyn bile. Ben karisrlar diye cinsyti ogrenmemstm:)) smdide hamile oldğumu söylemyrm.

Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık

Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin
Benim bi arkadaşım sırf bu yüzden kocasına dava açtı. Ben lohusa yatagindayken gitmiş annesinin ismini yazdırmış diye. Ve davayı kazandı, çocuğun ismi değişti. Hala evliler o da bi ayrı konu tabi

Pasif birisin sanırım.
E napayım doğum yapmış olcam eşim gider yazdırır/Kesin annesinin dediği ismi yazdırır
Vs vs diyosun
Arkadaşlar diyor işte doğum belgesini al verme
Çocuk da 3 gün isimsiz kalsın birşey olmaz
Bu kadar pasif olursan kv de yüz bulur tabi.
Yani.
Sen pasifsen burdakiler ne yapsin?
Dogum belgesi olmadan isim cikartilamaz.
Ben de gelicem diceksin kocana
Gozunu korkutacaksin
Gideceksin
Bebegi de alip gideceksin gerekirse

Baska yolu varsa onu dene

çocuk sizin. sizden habersiz kimliğe isim yazdıracak hali yok.
Çocuk elbet bizim biz doguruyoruz Allah tan isme karar vermiştik ama tüm çocuklarında da ben olmadan eşim kedni çıkartmıştı kimliklerini

Yani erkek isterse nüfus da istediği ismi yazdırıyor maalesef arkadaşlarım dan biliyorum m

Çocuk elbet bizim biz doguruyoruz Allah tan isme karar vermiştik ama tüm çocuklarında da ben olmadan eşim kedni çıkartmıştı kimliklerini

Yani erkek isterse nüfus da istediği ismi yazdırıyor maalesef arkadaşlarım dan biliyorum m
Tabii ki giden cikartir
Ama dogum belgesi lazim
Madem kocasina guvenmiyor kocasina bu konuda soz geciremiyor kendisi de gidecek

Ne gereksiz insanlar var. Git yazdir istedigin adi niye takıyorsun. Banahala diyorlar annem bile bana sormadiniz hic fikrimi apmadiniz diye.

Tabii ki giden cikartir
Ama dogum belgesi lazim
Madem kocasina guvenmiyor kocasina bu konuda soz geciremiyor kendisi de gidecek
Öyle bişey mümkünse yapsın

Ben daha hastanedeyken çıkarttı eşim erkekler buluyor bahane

Eşimin arkadaşı gidip koyacakları ismin yanına annesinin adını da eklemişti çok üzülmüştü eşi

Bazı erkekler rol yapıyor yada iş için deyip alıyor doğum belgesini uyanık olması lazım eşlerin

Yada orta yolu bulmalı doğumdan önce

ben kaynanayı kastetmiştim

Basharfini bile koymam onu 9 ay tasiyip zorlugunu ceken benim kanim canim kime ne, sende kaynanana son dk kadar tamam koyarim de esinin gonlunu yap kendi belirledignizi yazdirin aa haberim yoktu diye esinin ustune at :))

Aynı şey benim de başıma geldi.emri vaki bir şekilde kizimizin adı xxx olacak diye.esim de babası istediği için istedi.ben de ilk başta testi çektim.hayir istemiyor um diye.sonra iki günlük dünya .bı isim için eşimi uzmuycem tamam koyalım dedim.ilk ismi benim istediğim.ikinci KV dediği.itten pişmanım.onlar ikinci ismiyle hitap ediyorlar.kuduruyorum.pisman olabilirsin yani

Back
X