Kime ne isteyen istediği ismi koysun,aynı ismi sizde koyun onlarda koysun çok mu önemli yaniselam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
anlatmak, sormak istedim.
selam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
Kimse umrumda değil istediğim ismi koyarım bananeselam kk nın güzel kadınları,
herkese cırlardım bu ismi ben buldum başka isim bulun diye.
sonra bambaşka bir isim koyardım.
Kimse umurumda olmaz açıkçası. İstediğim ismi koyardım ben.
Isim konusun da büyüklerin bir şey demesine baskı yapmasına sinir oluyorum
Isim önerisi yapsınlar tamam ama her dakka da herşeye karışmasınlar
Herkes çocuğuna ne koyarsa koysun
Kiz mi erkek mi ?
İsim önerisinde bulunabiliriz
Bu tarz şeylere girmemek için birer isim belirleyip kız olursa bu erkek olursa bu olacak demek her zaman daha mantıklı gelmiştir bana.
Nitekim ikizlerim de kız-erkek olursa erkek-erkek olursa kız-kız olursa kombinasyonlarına kadar isim bulmuştumHatta abarttım daha sonra olursaları bile buldum.
O yüzden kimse ağzını açıp şu olsun, bu olsun, bunu ben koyacaktım diyemedi
Kuzenim çocuğu ve benim oğlumun adı aynı. Aynı isim olunca bir şey olmaz ki. Siz koyun ya vazgeçerler yara koyarlar.
böyle yapmak çok eğlenceli olurdu.
evet ya, böyle şeylere çok takılasım yok, ben de istediğim ismi koyarım artık, herkeste istediği ismi koysun.
büyükler kısmına girmiyorum hiçbir aile büyüğümüz var, ismi kendisinin koyacağını düşünüyor, bundan çok emindi, neyse ki öyle olmayacağı belirtildi kendisine :)
daha onu bile bilmiyoruz aslında, cinsiyeti belli değil, olasılıklar üzerinden sevilen isimleri konuşuyoruz işte. önerilere de açığız aslında, aklımızda alternatif olsa fena olmaz.
çok mantıklı geldi şu an bu bana. ama bu insanlar çok sevdiğimiz, çok yakınımız olan insanlar olduğu için bu sohbetlere girmiş bulunduk başında, konunun da neşesiyle. bir de şu vardı, biz söylemesek bile onlar bunu söylerlerdi, çünkü biz hep bu ismi istedik diyorlar, yani bak biz kesin bu ismi koyucaz, biz bu ismi kendi çocuğumuz istiyoruz gibi baskın bir hava hissediyorum ama dünyada binlerce kişi de var yani aynı isim. bu kadar takmasalar çok daha rahat olucam ben de.
dimi ama, neden problem olsun yani. aynı fikirdeyim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?