ay o da sıkıntıymış yani, önerirsin, istediğini belirtirsin ama aşırı ısrar saygı sınırını aşıyor. çok yaşlı bir büyüğümüz dışında kimse isim koyayım derdinde değil, onu da tatlı dille ikna ederiz diye düşünüyorum, belki beğenmez falan ama yapacak bir şey yok :)Evet yasadm ex kp ile cok tartistik benim çocuğum istediğim ismi koyarim adami sevmedigim icin bide istedigi ismi koyamazdim
Benim evladim ben ismini koyacak yastayim dedim cok istiyorsan bi cocuk daha yap ona koysunlar dedim ama 9 ay mucadele verdim iyyyy bak eski gunler aklima geldi ne baskici aile idi hep bizim dedigimiz olacak diye .esiniz ile ortak karar verin yada siz koyun aileden diğerlerini katmayin .
Yinede rahat ol. Ayşe diye teyzemde var kuzenimde Yengemde varHepsi aynı aile içerisinde. Napsınlar seviyorlarmış o ismi koymasınlar mı. Aynı isme sahip 2 kuzenim var. Yani olabilecek şeyler bunlar. Hatta ben oğlumun ismini koyduktan sonra aynı ismi kuzenimde oğluna koymuş. Ben sevindim. Demek ki güzel isim koymuşum
bu durumda tek hamile ben olduğum için ben oluyorum ama sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun inşallah da ismini de güzelce koyalım :)İlk doğuran kazansın
Ben de bebek yok ama Alya ismini beğeniyordum kız ismi olarak eşimin arkadaşının kızının ismiymiş. Öyle bile olunca koymak istemedim. Ben de zor bulurum bu gidişle isim
İnşallah hayırlısıyla doğsun bebişiniz,istediğiniz ismi de koyun. Ayh onu biz koyacaktık diyen olursa da “ben doğurdum ben koydum,bundan sonra doğrup da aynı ismi koyan olursa arkasından kopyacıııııığğğ diye bağırırım” diye dalganızı geçin,sefanız olsunbu durumda tek hamile ben olduğum için ben oluyorum ama sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun inşallah da ismini de güzelce koyalım :)
inşallah.İnşallah hayırlısıyla doğsun bebişiniz,istediğiniz ismi de koyun. Ayh onu biz koyacaktık diyen olursa da “ben doğurdum ben koydum,bundan sonra doğrup da aynı ismi koyan olursa arkasından kopyacıııııığğğ diye bağırırım” diye dalganızı geçin,sefanız olsun
En mantıklısı son ana kadar düşündüğünüz ismi söylememek.
Şu saatten sonra ismi koyardım kimseyi takmazdim
Bi dahakine tecrübe olur, söylemeyin :)inşallah.çok güldüm, kendimi bi hayal ettim öyle :) ayh o zaman daha önce doğursaydınız da derim :))
söylememe kısmı geçti de artık, kimseyi takmadan kendi istediğimizi koyucaz :)
Bence bu konuda hatanız aile içinde durup durup bu konuyu konuşmanız. Hem de cinsiyet bile belli değilken. Bebekle ilgili ne kadar sorarsanız fikir veren, yorum yapano kadar çok olur. Ben de bebek bekliyorum eşimle karar verdik, soran olursa ismi bu olacak dedik geçtik. Şimdi onlar düşünsünbana ne kim istiyormuş kim istemiyormuş o ismi ben doğurup koyacağım isteyen olursa benden sonra, o da doğursun koysun
evet doğru, pek vazgeçmek gibi bir niyetim yok artık :)Niye vazgecesiniz siz öyle deseydiniz onlar vazgeçecek mıydı sanki ?istediğiniz ismi koyun. Önce doğuran ismi kapar napalim yani
Tabiki sevdiğiniz ismi koyacaksınız eşiniz de istiyorsa.. Benim de hep kızım olursa koymak istediğim bir isim vardı ama oğlum oldu koyamadım. 1 yıl geçmeden eltim doğurdu resmen alttan girip üstten çıkıp o ismi yiğenime koydurdum :) Eğer bi gün kızım olursa (planlarımda yok ama) çok da içimden gelirse koyarım yani aynı ismi nolucakselam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
anlatmak, sormak istedim.
Ben vazgecmemselam kk nın güzel kadınları,
hamile olduğumu öğrendikten sonra malum isim konuşulmaya başlandı. kız olursa hangi isimler, erkek olursa hangi isimler diye sohbetler var hep.
benim de tee ortaokuldan bu yana aklımda bir isim var, çocuğum olursa bu ismi koyarım diye, tabi cinsiyeti tutarsa.
ama gelin görün ki bu ismi ailede isteyen çok varmış, konusu açılınca ortaya çıktı ve kendileri kendi çocukları olursa koymak istediklerini çok belli ettiler.
ben de çok takılmıyordum buna aslında, yani kim çocuğuna ne isterse o ismi koyar, onlar istemiyor diye ben koymayacak değilim sonuçta, herkesin kendi kararı ama geçen gün yine sohbeti geçince falan dedim ya koymamızı hiç mi istemiyorlar, anladım yani onlarında çok sevdiği bir isim, okey. ne yapalım? vaz mı geçelim tamamen? yaşadınız mı böyle durumlar sizde.
anlatmak, sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?