isim meselesi

ay o da sıkıntıymış yani, önerirsin, istediğini belirtirsin ama aşırı ısrar saygı sınırını aşıyor. çok yaşlı bir büyüğümüz dışında kimse isim koyayım derdinde değil, onu da tatlı dille ikna ederiz diye düşünüyorum, belki beğenmez falan ama yapacak bir şey yok :)

çok iyi ya, sevdiği ismi rahatça koyabilmeli insan bence de :)

İlk doğuran kazansın
bu durumda tek hamile ben olduğum için ben oluyorum ama sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun inşallah da ismini de güzelce koyalım :)

Ben de bebek yok ama Alya ismini beğeniyordum kız ismi olarak eşimin arkadaşının kızının ismiymiş. Öyle bile olunca koymak istemedim. Ben de zor bulurum bu gidişle isim

böyle zorlanırsınız ya bence, arkadaşının kızının adı, aslında gayet uzakmış ama :) bebek olunca daha çok fikir çıkar ortaya :)

bu durumda tek hamile ben olduğum için ben oluyorum ama sağlıkla gelsin, sağlıkla doğsun inşallah da ismini de güzelce koyalım :)
İnşallah hayırlısıyla doğsun bebişiniz,istediğiniz ismi de koyun. Ayh onu biz koyacaktık diyen olursa da “ben doğurdum ben koydum,bundan sonra doğrup da aynı ismi koyan olursa arkasından kopyacıııııığğğ diye bağırırım” diye dalganızı geçin,sefanız olsun

Hiç takmayın, onlar koymak istiyormuş da bilmem ne. İsteyen istediği ismi koyar. He he deyip, kendi istediğim ismi koyardım ben olsam

En mantıklısı son ana kadar düşündüğünüz ismi söylememek.
Şu saatten sonra ismi koyardım kimseyi takmazdim

inşallah. çok güldüm, kendimi bi hayal ettim öyle :) ayh o zaman daha önce doğursaydınız da derim :))

En mantıklısı son ana kadar düşündüğünüz ismi söylememek.
Şu saatten sonra ismi koyardım kimseyi takmazdim

söylememe kısmı geçti de artık, kimseyi takmadan kendi istediğimizi koyucaz :)

inşallah. çok güldüm, kendimi bi hayal ettim öyle :) ayh o zaman daha önce doğursaydınız da derim :))

söylememe kısmı geçti de artık, kimseyi takmadan kendi istediğimizi koyucaz :)
Bi dahakine tecrübe olur, söylemeyin :)
Zira herkes bir maydanoz olma çabasında

Yani onlar vazgeçsin o zaman , ben neden vazgeçeyim çocuğuma istediğim ismi koymaktan

Bence bu konuda hatanız aile içinde durup durup bu konuyu konuşmanız. Hem de cinsiyet bile belli değilken. Bebekle ilgili ne kadar sorarsanız fikir veren, yorum yapano kadar çok olur. Ben de bebek bekliyorum eşimle karar verdik, soran olursa ismi bu olacak dedik geçtik. Şimdi onlar düşünsün bana ne kim istiyormuş kim istemiyormuş o ismi ben doğurup koyacağım isteyen olursa benden sonra, o da doğursun koysun

evet ya hak vermeden geçemem doğrusu buna, işte çok sevdiğimiz insanlar diye konusu açılınca konuştuk, ama biz demesekte çok büyük ihtimalle onlar diyeceklerdi o ismi kendilerinin istediğini, ki konuşmada da bana sorduktan sonra ben söylerken daha onlarda aynı anda biz de bu ismi düşünüyoruz dediler ben de, banane herkes istediği ismi koyar kafasındayım.

Niye vazgecesiniz siz öyle deseydiniz onlar vazgeçecek mıydı sanki ?istediğiniz ismi koyun. Önce doğuran ismi kapar napalim yani
evet doğru, pek vazgeçmek gibi bir niyetim yok artık :) cinsiyeti tutarsa muhtemelen istediğim ismi koyucam.

Tabiki sevdiğiniz ismi koyacaksınız eşiniz de istiyorsa.. Benim de hep kızım olursa koymak istediğim bir isim vardı ama oğlum oldu koyamadım. 1 yıl geçmeden eltim doğurdu resmen alttan girip üstten çıkıp o ismi yiğenime koydurdum :) Eğer bi gün kızım olursa (planlarımda yok ama) çok da içimden gelirse koyarım yani aynı ismi nolucak

Ben vazgecmem

ben hiç umursamam çocuğuma koymak istediğim isimi dünya nüfusunun yarısından fazlası bayılsın ve koymak istesin yine umursamam.çocuğunuza o isimle sesleneceksiniz ve onunla yaşayacak önemli olan o isimden emin olmanız gerisi boş

Peki siz aynisini koymalarini istemez misiniz? Ben olsam mutlu olurum ayy ne guzel hepimiz ayni ismi begeniyoruz diye, tabii bu kisiler sevdigim insanlarsa :) Bir de soyle dusunun, ilk isim sizin cocugunuza koyulacak onlarin sonra koyacak eger koyarlarsa - ki bence bunu surekli soyleme nedenleri ilerde ayni ismi koyarlarsa sizin olasi tepkinizi simdiden yumusatmak :) Koyma diye degildir :)

Ay ne alaka koyun ismi onlara ne oluyor daha çocukları olmamış isim mi seçiyorlar ben doğana kadar kimseye söylemedim isim sohbeti de yapmam sevmiyorum direk doğdu koyduk ismini

33. haftadayiz daha bize sormadilar ismi ne olacak diye. Biz de söylemedik, sürpriz olacak. Bu arada isim esimin kuzeninin karisinin ismi:))) ne yapalim yani :) Benim de eskiden beri istedigim bir isimdi cunku

Size gelince taa cocuklugumdan beri istedigim ismi koyardim tabii , onlara mi soracagim. Once onlar dogursaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…